Afdrukken

10. The Stargate Experience

Stargate-Experience
13. 05. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 10604

De Stargate is een structuur van heilige geometrie die fungeert als een inter-dimensionale portal/doorgang, met een krachtig energie veld van hoge frequentie, waardoor healing op alle niveaus, multi-dimensionale DNA reactivering, het ontwaken van je heldere vermogens en een krachtig bewustzijn van het Hoger Zelf kan plaats vinden.

 

In de Stargate Experience kun je deze Stargate-energie ervaren in een ontspannen en moeiteloze diepe meditatie.

Tijdens de makkelijke ontspanning binnen dit sterke, hoge frequentie energieveld zul je beginnen mee te trillen op een hoger niveau - je sensitiviteit word groter, en je kunt de aanwezigheid van verschillende liefdevolle wezens ervaren, die zullen worden uitgenodigd om hun energie, hun trillingen in de ruimte te brengen. Dit gebeurt allemaal op een hoger niveau, de wezens werken samen met je, door je Hoger Zelf en gidsen heen, op de meest geschikte manier voor jou op dat moment.

De bedoeling van de Stargate is je om je Hoger Zelf te leren kennen . Dit gebeurt op het moment dat multi-dimensionale frequenties worden uitgestraald, die "slapende" aspecten van de vele gestrande multi-dimensionale DNA weer wakker maakt. Dit bevordert de bewustwording van die sluimerende delen van het DNA die bij ieder mens in de ruimte aanwezig is.

Het proces van het je herinneren, van je Hoger Zelf, is te leven vanuit de totale gewekte DNA staat. Dit is verlichting. De geheimen van je Hoger Zelf liggen binnenin je DNA. Het is de sleutel tot wie je bent, wie je was. Het is jouw deel en het doel van het universele schema en de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met de Bron.
 

Het ontstaan van de Stargate

Na vele jaren in de directe nabijheid van Meester Osho, ontstond er een spontane channeling door Prageet. Zijn gids Alcazar heeft vervolgens met hem samengewerkt om de Stargate te creeren.
De Stargate is een heilig-geometrische structuur met een eigen bewustzijn, een inter-dimensionale portal, dat healing bevordert op alle niveaus, dat je intuïtie vergroot, en je bewust maakt van je Hoger Zelf.

Veel Europese landen inclusief Rusland, Israël, Canada en de Verenigde Staten hebben al geprofiteerd van de verbazingwekkende transformaties die Prageet en de Stargate hebben gebracht in de afgelopen 25 jaar.
 

Healing met de Stargate

Niet alleen is de Stargate Meditatie op zichzelf een zeer aangename bezigheid, maar het is ook een activiteit waar veel healing kan plaatsvinden op alle niveaus, slechts door de aanwezigheid van deze hoge frequenties /energiegebied.

En dit is gewoon natuurkunde … wanneer een object resoneert op een bepaalde frequentie beginnen soortgelijke objecten in de nabijheid mee te resoneren. Een fenomeen ontdekt door de Nederlandse fysicus Christiaan Huygens in 1666 en de uitvinder van de slinger klok.

Fysieke healing, emotionele vrijheid, resolutie van stress en het opruimen van psychische onbalans zijn gemeld na een Stargate ervaring. Stargate frequenties kunnen beperkende gewoontepatronen en karmische invloeden oplossen, je vorige levens laten herinneren en ook je heldere vermogens opnieuw activeren.

De Stargate Meditatie laat u kennismaken met een geheel nieuwe manier om je bewustzijn te vergroten. Je hoeft er niet hard voor te werken, gewoon ontspannen en je Hoger Zelf je menselijke ervaring vanuit een hoger plan te laten zien. Het is een toonaangevende structuur om te helpen bij de groei van je menselijk bewustzijn. Duizenden mensen in de wereld hebben al een Stargate Experience ervaren.
 

Het Healing Proces

Onbewust zijn er veel obstakels als angsten, overtuigingen en m.n. over onze veiligheid verhinderen ons om de volledige ervaring te kunnen voelen. De aanwezigheid van verschillende liefdevolle wezens tijdens de Stargate Experience zijn er om ons met hun energie te steunen in het proces van evolutie. Het jezelf toestaan diep in de ervaring te duiken, zal hierbij helpen.

Mensen vragen soms of het werken met de Stargate wel voor iedereen geschikt is en of er niets kan gebeuren tijdens het evenement of daarna.

Het onderwerp veiligheid en het ervaren van slechte dingen is een onderwerp op zich .... het zegt veel over hoe we onze werkelijkheid waarnemen en hoe we denken over de creatie van onze werkelijkheid. We zullen ons daar een andere keer in verdiepen, maar wees uitgenodigd om eens te luisteren naar wat Jeddah Mali en Bashar hierover met ons delen.

Eigenlijk zijn angsten in ons systeem onzichtbare blokkades, die ons weerhouden om verder te gaan in een proces. Meestal creëren we deze blokkades na een ervaring van een eerder en soortgelijke gebeurtenis (of het meemaken van zo'n proces bij een ander) met een onverwachte, nare of niet gewenst resultaat. Onze angst "helpt" door te voorkomen dat we dezelfde ervaring nog een keer gaan meemaken, door ons weg te houden van zulke gebeurtenissen.

Eén van de neveneffecten van deze angst is dat het in veel gevallen vooral “helpt” herinneren aan de “negatieve” kant van gebeurtenissen en het ons nauwelijks helpt om de ware wijsheid te ontdekken.
Iedere gebeurtenis heeft namelijk ook altijd een "positieve" kant, ook in die gevallen dat we die (nog) niet kunnen zien. Een munt heeft altijd twee kanten.
Een ander neveneffect is dat angsten hun precieze oorsprong verliezen en worden gegeneraliseerd, waardoor ze een eigen leven gaan leiden. Een andere eigenschap van angsten is dat ze zorgen voor een zelfbehoudend systeem, uitgedrukt in een algemene angst voor het ervaren van die meer specifieke angsten.

Dus is een Stargate Ervaring altijd aangenaam ?

Als al onze lichamen (al onze energielichamen waaronder onze fysieke) beginnen te trillen op de hogere frequenties zullen automatisch ook onze lagere trillingen mee gaan doen in het proces.
Clusters van lagere energiëen, zoals bijv. angst, schermen feitelijk delen af die nog niet zijn geïntegreerd in onze systemen, zeg maar onopgeloste (letterlijk: energetisch niet opgeloste) zaken.
Zij zullen gaan trillen op een andere frequentie waarmee zij zichtbaar worden, in het bewustzijn komen waardoor hier dus feitelijk een healingproces begint.

Zie het als een materie in water die niet oplost. Als je er niets mee doet dan zal het bezinken en op de bodem gaan liggen en met wat geluk ligt het daar niet in de weg.
Tot het water in beweging komt en het troebel wordt door alle onopgeloste zaken die naar boven komen.

Een Stargate Experience kan ertoe leiden dat “oude” problemen opdoemen en afhankelijk van ons vermogen om vanaf een hoger punt in ons bewustzijn dit te aanschouwen, zullen we dit als aangenaam ervaren of niet.  De onopgeloste materie wordt niet veroorzaakt door een Stargate Experience, maar juist zichtbaar gemaakt. 
Hierin is de Stargate Experience overigens niet anders dan welke healing methode dan ook. 

Het kan er ook toe leiden dat parasiterende entiteiten weg willen uit onze energiesystemen, simpelweg omdat deze entiteiten niet kunnen leven in een omgeving met deze hogere trillingen. Het proces van het loslaten van deze parasieten kan soms gevoeld worden als gevolg van hun weerstand tegen de verandering van hun omgeving.
Het is net als in ons fysieke lichaam, waar ook duizenden parasieten leven, als die ons lichaam zouden verlaten, zullen we dat ook merken.

In het algemeen kunnen we zeggen dat hoe we deze toestand zullen ervaren, afhangt van de mate van onze eigen weerstand m.b.t. het loslaten van oude issues.
Als er weerstand ontstaat, is dat een logische reactie, de angst was er immers niet voor niets op het moment dat de nare ervaring ontstond.
De vraag is alleen, of die angst nog steeds nodig is, immers de meesten van ons hebben al heel wat "opruimwerk" gedaan op het spirituele pad.

En daarom kunnen we ook blij zijn dat er oude issues naar boven komen, zodat we ze nu zonder angst kunnen omarmen, om ze vervolgens los te laten.
 

Metafoor

Ezraël *1 liet een metafoor zien van het verlichten van de donkere kelder na een hele lange periode.
Het licht in de kelder maakt dat je ineens allerlei soorten enge wezens ziet die eerst niet zichtbaar waren en die je doen rillen, maar besef dat ze daar al die tijd al geleefd hebben alleen zonder dat je het wist !
Wat ga je doen, nu je weet dat ze er zijn?

Ga je het licht ervan beschuldigen dat je ze gezien hebt, vervolgens het licht uitdoen en nooit meer aandoen ?
Ga je iemand anders beschuldigen dat hij deze wezens bij je naar binnen heeft gebracht ?
Ga je deze wezens beschuldigen dat zij stiekum in jouw huis hun intrek hebben genomen zonder dat jij ze ooit hebt opgemerkt?
Beschuldig jij jezelf dat je hebt toegestaan dat deze wezens daar mochten wonen?

Of kun je accepteren dat deze wezens er altijd al waren, om je eraan te herinneren aan iets, en niet de bedoeling hebben om jou kwaad te doen?
Of kun je het wonder van het Universum voelen, die voor iedere frequentie en voor alles en iedereen een plek heeft met de juiste frequentie en daarin geen onderscheid maakt in goed en kwaad?

Dat healing niet draait om het voorbij lopen van de issues die we niet fijn vinden of waar we vanaf willen zonder ze eerst volledig te hebben geaccepteerd?
Maar dat healing als doel heeft om je heel te maken, en het goede en kwade te integreren.

En dat het jouw keuze en verantwoordelijkheid is om uit te zoeken of je deze kelder wilt integreren met de rest van je huis, het je aandacht geven, jouw energie, je liefde, je licht of ... niet?

In de wetenschap, dat als je het licht aandoet in je kelder en je deze plek vult met jouw frequentie, deze wezens uiteindelijk gewoon verhuizen.
Wezens die in het duister leven houden er niet van om in het Licht te komen, dat geldt zowel in onze fysieke 3e dimensie als in de andere dimensies.
Je hoeft ze niet te doden, ze kunnen er gewoon weg niet overleven en zullen dus weggaan. 

En ook in de wetenschap dat vroeg of laat, iedereen op deze reis een kijkje zal nemen in de kelder van hun ziel.

 

Tot slot

Met onze laatste woorden concluderen we dat de Stargate Experience iedere keer weer een krachtige, fijne en soms extatische ervaring is, zowel op het moment zelf als tijdens de dagen erna, als je jezelf toestaat om mee te gaan op die helende reis.
Het hoog frequentie energieveld trekt vele liefdevolle wezens aan met dezelfde frequenties en hun aanwezigheid brengt veel zoveel inzicht en wijsheid.

Het zijn moeiteloze stappen in je spirituele evolutie en een hele fijne manier om heel dicht bij je eigen kern te komen, in contact te komen met je Hogere Zelf en andere liefdevolle wezens.
Voel je daarom welkom om mee te doen aan één van onze ET-Contact - Next Level avonden of tijdens één van de vele workshops en retraites in Nederland en België.

Je kunt meer lezen over de Stargate op  THE STARGATE EXPERIENCE

Je kunt meer zien over de Stargate op VIDEO'S van THE STARGATE EXPERIENCE

Je kunt meer horen over de Stargate op AUDIO'S van THE STARGATE EXPERIENCE

Je kunt zelfs meer voelen over de Stargate TIJDENS ONZE WORKSHOPS !

 

 


*1   Ezraël is de ET-Gids die communiceert met Philip