8. ET-Healing Retreat - Een Spirituele Reis

ET-Healing Retraite
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 12714

Veel mensen hebben het gevoel meer te willen in het leven, maar weten niet wat ...
Hebben al van alles gedaan, maar hét nog steeds niet gevonden ...
Willen een andere weg inslaan, maar waarheen ?   

 

 

 

De ET-Healing Retraite ... de weg naar jezelf

In deze tijden van transformatie op vele niveaus zijn steeds meer mensen op zoek naar manieren om in contact te komen met hun eigen hoger bewustzijn, met gelijkgestemde mensen en met wezens met hoger bewustzijn in andere dimensies.
Feitelijk bestaat alles uit energie en trilling en wat mensen feitelijk zoeken is manieren om zich te ontdoen van oudere, lagere vibraties waarmee automatisch de vibratie van het systeem omhoog gaat en het vanzelf mogelijk wordt om het contact te leggen in andere dimensies.
Onze trilling is van nature hoog, dit vermogen hebben we van jongs af aan, het zijn de vele lagere vibraties in ons systeem die ons hiervan weghouden.

Zodra je begint te resoneren op de frequentie van wie je werkelijk bent, ga je ook de buitenwereld compleet anders te ervaren.
Nieuwe mogelijkheden komen in je leven, ogenschijnlijk uit het niets. Maar feitelijk heb je zelf deze wegen gerealiseerd die voorheen niet eens zichtbaar waren, omdat je simpelweg niet de juiste vibratie er voor had.

Dit is waarom we deze retraites "De ET-Healing Retraite" hebben genoemd. Met de hulp van buitenaardse vrienden en de hoge frequenties waar we dagelijks mee werken zijn er volop mogelijkheden om jouw eigen frequentie weer te ervaren en om gewenste stappen richting fysieke, emotionele en mentale gezondheid te zetten.

In dit proces kun je in jouw systeem ook overtuigingen tegenkomen die je weerhouden te leven vanuit je passie en je volledige potentie. Pas als deze stukken helder in je bewustzijn komen, ontstaat de mogelijkheid om bewust nieuwe keuzes te maken en de veranderingen aan te brengen waar je al lang naar verlangt.
Dit hoeft helemaal geen zwaar traject zijn, in tegendeel, it's a lot of fun!

Sluit je ogen eens voor een moment en stel je voor dat je samen met een kleine groep van tien gelijkgestemde mensen een week in een voormalig klooster in het warme Zuid-Frankrijk verblijft. Bergen om je heen en volledig omgeven door natuur en stilte.
De regio is vol met actieve leylijnen en met een kruispunt recht onder de kapel van dit klooster dat verbinding maakt met verschillende heilige plekken in de omgeving.
Door de hoge energieën hier bestaan er veel mogelijkheden voor contact met wezens in andere dimensies zoals onze vrienden in de buitenaardse teams.

Deze ET-Healing Retraites zijn een heerlijke combinatie van outdoor activiteiten, innerlijk werk en rustige momenten voor jezelf.
We gaan onder andere naar heilige plekken om de bijzondere energieën daar tot ons te nemen, we nemen je mee op reizen door de dimensies middels Stargate Experiences en we bieden je de mogelijkheden om ET-Healingsessies te ontvangen, channelingen met de buitenaardsen bij te wonen en nog veel meer.
Als dit je eerste ET-Healing Retraite is bieden we je ook de mogelijkheid om tijdens deze week The Reconnection te doen.
 

The Reconnection

De Reconnection (de persoonlijke reconnectie) is een individueel proces waarin een grote hoeveelheid energiepunten en lijnen worden geheractiveerd.
Hierdoor ga je je veel meer uitgelijnd voelen met jezelf, de Aarde en de gehele schepping. Je gaat je veel meer verbonden voelen met al-wat-is.

De Reconnection helpt je om je weer bewust te worden van wie je werkelijk bent, waar je vandaan komt en wat je hier bent komen doen in dit leven.
Het is een herverbinding met je innerlijke kern, de planeet Aarde en het Universum en dat ga je echt ervaren!

Na de Reconnection ga je stap voor stap steeds meer in de richting van wat jij wilt en laat je langzaam die zaken los die niet meer met jou resoneren. En dit loslaten is geen moeilijk proces van onvrijwillig achterlaten van wat dan ook, het voelt als een dankbaar teruggeven van die zaken die ooit een functie hebben gehad, maar nu niet meer passen bij jou.

Het moment van de Reconnection is een startpunt van een proces dat enige tijd kan duren. Na drie maanden merk je zeker de eerste tekenen van verandering in de manier waarop je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Na een jaar zijn deze veranderingen zo duidelijk dat mensen in je omgeving het ook gaat opvallen.
Het proces neemt dus tijd in beslag en dat is maar goed ook want het is voor de meeste mensen niet verstandig om de hele transformatie in één keer te doen!

Meer informatie over de Reconnection kun je lezen op onze pagina THE RECONNECTION
 

ET-Healing

Tijdens deze week bieden we je de mogelijkheid voor persoonlijke ET-Healing sessies met onze buitenaardse teams. Zelfs als je geen issues hebt waar je een healing op zou willen ontvangen, dan nog is een sessie waarbij je de verbinding goed kunt voelen tussen jou en de buitenaardse energieën een ervaring die we iedereen kunnen aanraden.
Maar omdat de meeste mensen wel enige fysieke, emotionele, mentale of spirituele ongemak ervaart, is het een prima gelegenheid om hier gebruik van te maken en ervaring op te doen met dit nog zo onbekende fenomeen.

Wil je meer informatie over ET-Healing, kijk dan op
ET-HEALING
 

Stargate Experience

De Stargate is een structuur van heilige geometrie die werkt als een inter-dimensionale doorgang (portal) en die na activatie een sterk energieveld van hoge frequenties ontwikkelt en uitzendt. Dit energieveld kan je ondersteunen op alle niveaus en versnelt de reactivatie van het inactieve multi-dimensionale DNA, versnelt je psychische ontwaking en bewustzijn van je Hogere Zelf.
Tijdens de Stargate sessies wordt je uitgenodigd om de Stargate energieën tot je toe te laten in een moeiteloos diepe meditatie.

Door je simpelweg te ontspannen in dit sterke energieveld ga je ervaren hoe het is om resoneren op een hogere vibratie. Je vermogen om subtiele energieën te voelen neemt snel toe en redelijk snel zul je instaat zijn de aanwezigheid te ervaren van de verschillende goedwillende wezens die in deze dimensies verblijven. Ook zul je ze kunnen uitnodigen voor contact.
Dit vindt allemaal plaats op een hoog energetisch niveau, een hogere dimensie, en deze wezens kunnen je ondersteunen en leiden op een manier die voor jou op dit moment het meest geschikt is.
En terwijl we de Stargate Meditatie meemaken als groep (collectief) heeft ieder zijn persoonlijke, individuele ervaring die voor hem/haar uniek en precies dat brengt wat op dat moment geschikt is.

Het werken met de Stargate is een mogelijkheid voor de mensen om dichter bij hun kern te komen, om zichzelf en het Universum en de daarin levende wezens beter te leren begrijpen. Door de frequenties worden de slapende delen van het mulit-dimensionale DNA geactiveerd waarmee eerdere inactieve functies weer tot leven kunnen komen. De Stargate Meditatie introduceert je met een compleet andere manier om je bewustzijn te ontwikkelen. Het vraagt geen inspanning, juist ontspanning en het toelaten van je hogere bewustzijn om meer op de voorgrond te mogen komen en tijdelijk even helemaal weg te zijn uit je mind.

Wil je meer informatie over de Stargate Experience, kijk dan op DE STARGATE EXPERIENCE
 

En verder ... 

Verder hebben we de mogelijkheid voor het bezoeken van "energy-hotspots" in de nabije omgeving, nightwatches, informatie sessie over buitenaardsen waar wij mee werken, het kijken van documentaires en hele gave channelings van andere ET-Healers ... en waar de groep dan ook behoefte aan heeft.
Eigenlijk is een week gewoon te kort ...

Kijk voor je zelf ...

Beelden zeggen meer dan duizend woorden ...

 


In deze impressie kun je zien hoe een eerdere groep de ET-Healing Retraite heeft ervaren ...

 

 

Het verblijf in La Vie Tara - Maison de Terre Neuve

Tijdens deze week wordt de inwendige mens echt verwend met maaltijden en drinken, bovendien is het bij de prijs inbegrepen.
Iedere ochtend versgebakken krokant Frans brood en vaak kun je buiten op het terras in de zon ontbijten!
De 3-gangen diners zijn echt geweldig, ook voor vegetariërs. En na het diner heb je lekker tijd voor jezelf om na te genieten van alle indrukken van de dag.
Je kunt samen de natuur in, gewoon even alleen op je kamer ontspannen of lekker voor de open haard genieten van een glaasje wijn of een boek.
Of misschien wil je wel zo'n gave channeling van Bashar zien in de filmzaal of wil je echte objecten zien bewegen in de nachthemel, met een geleende telescoop.
De keuze is helemaal aan jou!
 

Wil je meer weten over La Vie Tara en de liefdevolle gastheer en gastvrouw (en natuurlijk hun zoon Julien), bekijk dan hieronder het promotie filmpje van La Vie Tara.

 

 

Om een indruk te krijgen van het plaatsje Lalouvesc kun je het onderstaande promotie filmpje bekijken van dit idyllische dorpje.

 


De ET-Healing Retraite is een onvergetelijke vakantie !!!

In 2018 heb je de keuze uit twee verschillende weken om een ET-Healing Retraite mee te maken.

 • ET-Healing Retraite 2018-I   :  aankomstdag zondag    29 April 2018 
                                                        vertrekdag     zaterdag 5 mei 2018

 • ET-Healing Retraite 2018-II  :  aankomstdag zondag    2 september 2018
                                                        vertrekdag     zaterdag 8 september 2018

  In verband met onze emigratie naar La Vie Tara, zal de eerst volgende ET-Healing Retraite plaatsvinden in mei 2019.
  Mocht je echt eerder een weekje er helemaal tussen uit zijn ... in november dit jaar bieden de mogelijkheid van een OPEN HUIS WEEK - FRANKRIJK tegen een sterk gereduceerde prijs !!!
  Ook is er dit jaar een mogelijkheid om kennis te maken met het werken als ET-Healing Practitioner tijdens de ET-HEALING OEFENWEEK - FRANKRIJK.

  Heb je interesse ?
  Laat het ons weten !
  Je bent van harte welkom !

De kosten voor deze week, all-inclusive, zijn vanaf 1.025,- euro p.p. (exclusief de reiskosten), afhankelijk van het type kamer dat je voorkeur heeft.
De prijzen verschillen per kamer afhankelijk van de aanwezige sanitaire voorzieningen en kun je vinden in het overzicht hieronder.

Er zijn een aantal opties met betrekking tot het vervoer van/naar La Vie Tara en zowel de keuze als het regelen hiervan laten we daarom aan jou zelf over.
Je kunt naar Lyon vliegen, naar Valence reizen met de Thalys (TGV) of met eigen vervoer komen.
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.
Meer informatie over het reizen met de TGV kun je HIER vinden.

 

 Prijslijst_LaVieTara_2016

   

Ga jij ook mee ?

Om je aan te melden voor deze superleuke vakantie kun je een mailtje sturen naar met daarin je naam en contactgegevens, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Wij sturen je dan een bevestiging en een factuur voor de aanbetaling van € 250,00 p.p. en je inschrijving is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.

Je bent van harte welkom op de ET-Healing Retraite !

Hartelijke groet,
Jacqueline, Manon en Philip

 

 Meer foto's van La Vie Tara op .... LA VIE TARA