La Vie Tara

La Vie Tara
13. 10. 27
posted by: Jacqueline Fiolet

La Vie Tara is een voormalig klooster aan de rand van het idyllische pelgrimsdorpje Lalouvesc, op een prachtig terrein van twee hectare midden in de groene Ardèche (Zuid Frankrijk) op een hoogte van 1.080 meter en is vanaf het eerste moment in ons hart gekomen en is daar niet meer uit weg te denken.


Het klooster bevindt zich bovenop een actieve Ley-lijn die dwars door de kapel van het voormalig klooster loopt en zich via deze Ley-lijn verbindt met andere krachtplekken in de regio. De regio (en het dorpje zelf) staat sinds de oudheid bekend om wonderbaarlijke genezingen en verschijningen en ja, het is dan niet wonderbaarlijk dat wij daar onze ET-Retraites laten plaatsvinden.

De sluier in deze regio is heel dun waardoor de sterrenhemel zeer helder is en een grote aantrekkingskracht heeft op astronomen én astrologen alsmede de natuurlijk onze buitenaardse vrienden.

La Vie Tara is een opvanghuis geweest voor jonge mensen die heling en rust zochten uit de noordelijke gebieden van Frankrijk.
Vanwege de bijzonder schone lucht hier en de bijzondere helingen die hier plaatsvonden kwamen hier in het verleden jaarlijks duizenden mensen op bedevaart in Lalouvesc.

Met het teruglopen van de kerkelijke invloed is ook de massaliteit van de bedevaart teruggelopen, ondanks dat de helende energievelden nog volop voelbaar zijn.
In deze tijd zijn veel mensen opnieuw op zoek gaan naar dergelijke natuurlijke krachtplekken en het is dan ook niet verwonderlijk dat het gemeentebestuur van Lalouvesc is vastberaden om het dorp wederom in het licht te zetten van waar het haar bekendheid aan dankt ... healing.
En met een bijzondere aandacht voor de nieuwe generaties jongeren.

Toen wij hier voor het eerst kwamen wisten we eigenlijk nog niets van deze achtergrond van La Vie Tara en Lalouvesc, maar op het moment dat we het landgoed opreden en het klooster verrees vanachter de heuvel wisten we dat we hier thuis waren.

En nu, 5 jaar (2018) later is het zover ... is het zover.
Na een prachtig intens visioen van Ezrael doorgegeven aan Philip werd duidelijk dat het tijd was om Beyond Medicine uit te bouwen tot een internationaal centrum, een 'safe haven' met bijzondere aandacht voor de nieuwe generaties op Aarde alsmede voor nieuwe generaties van buiten de Aarde omdat zij de bruggenbouwers zijn op het open contact met andere werelden en een fundament nodig hebben om deze nieuwe Aarde op te kunnen bouwen.
In een fractie van een seconde werd een compleet visioen doorgegeven en werd het duidelijk waarom Jacqueline en ik dit altijd al geweten hebben, maar nooit hebben begrepen waar dit nu werkelijk over ging.
In een flits kwam La Vie Tara voorbij en was het beeld compleet.

Kortom, wij verhuizen van Nederland naar Frankrijk, naar La Vie Tara, Lalouvesc.
La Vie Tara gaat net als het dorp Lalouvesc terug naar haar kern en tegelijk ver vooruit in haar ontwikkeling.

La Vie Tara gaat de komende jaren transformeren naar een centrum voor healing. Een plek waar zowel healing sessies worden geboden alsook training, opleiding en retraites rondom de diverse doctrines van healing.
En met een bijzondere aandacht voor de jongere generaties.

Uiteraard bieden we zelf onze samenwerking aan met de buitenaardsen in de vorm van ET-Healing, een internationaal opleidingsprogramma voor ET-Healing Practitioner en de zeer transformerende (pathfinder) retraites met de Reconnection, ET-Healing, Stargate Meditaties en buitenaardse contacten.

En we gaan niet alleen ... na het bekendmaken van onze plannen ontstond als vanzelf wat Ezrael al had aangekondigd. Meerdere mensen voelden zich aangesproken tot wat zich hier ontvouwt en de eerste vorm van een soort van samenwerking en samenleving is een feit. De naam van La Vie Tara zal in de toekomst worden omgezet naar een naam die helemaal in lijn is met waar we voor gaan ... Maison de Terre Neuve ... een (t)huis op de Nieuwe Aarde.

La-Vie-Tara-Terre-Neuve-Monastery-Lalouvesc

  La-Vie-Tara-Terre-Neuve-FrontLa-Vie-Tara-Terre-Neuve-EntranceLa-Vie-Tara-Terre-Neuve-Chapel-2Chapel La_Vie_Tara - Terre-NeuveLa-Vie-Tara-Terre-Neuve-Lights-in-the-skyLa Vie Tara Terre-Neuve in winterLa Vie Tara - Terre Neuve in WinterLa-Vie-Tara-NightskyLa Vie Tara HealingLaVieTara SurroundingLa Vie Tara - Sacred Places