Healing Centre Beyond Medicine ET-Healing Reconnection Stargate

Het ontstaan van ET-Healing

Van jongs af aan hadden wij het gevoel anders te zijn dan de meeste andere mensen om ons heen.
We konden niet helemaal onszelf zijn en vonden het ook lastig om ons helemaal te laten zien.
Vaak voelden we ons niet begrepen en we voelden ons vaak alleen, er niet echt bijhorend.

Ken jij dat ook ?
De meeste Lichtwerkers ervaren dit en als jij dit herkent, ben jij wellicht ook wel een Lichtwerker.

Pas op latere leeftijd begrepen we dat dit niet volledig kunnen integreren in de wereld juist een belangrijke functie heeft.
Dat het geen probleem is maar juist een kwaliteit die we nodig hebben om de wereld een alternatief te brengen.
Door het niet volledig aanpassen blijft namelijk een groot deel van onze authenticiteit behouden.
En ja, in onze maatschappij werd 'anders zijn' niet gewaardeerd en soms als bedreigend ervaren, maar dat is gelukkig snel aan het veranderen.
De wereld begint wakker te worden uit de onechtheid en verlangt naar mensen die authentiek zijn.
De tijd voor Lichtwerkers is aangebroken ... tijd voor de mensen die we weg naar het Licht nog kennen.

Ons verhaal begint al heel jong, maar de grootste omwenteling vond plaats in 2012.
Na flinke teleurstellingen in de 'spirituele wereld' - waarin we ontdekten dat onvoorwaardelijke liefde, echtheid en oprechtheid toch ook vaak geweld werden aangedaan - wilden we er eigenlijk niets meer mee te maken hebben.
We hadden onszelf ontslag gegeven als Lichtwerker.
Een periode van een aantal jaren waarin we samen met ons gezinnetje ons leven leiden, voor onszelf en met onszelf.

En toen ... toen kwam 'The Reconnection' in onze realiteit. Maar we wilden niets meer. 
En de Reconnection bleef maar komen, op allerlei verschillende manieren. Maar we wilden dit niet meer. 
Uiteindelijk zetten we de film 'the living Matrix' op en kwam wederom de Reconnection in beeld. En ineens we wilden weer.

Lichtwerkers zijn niet te stoppen ... 

Jacqueline en Philip hebben toen allebei 'The Reconnection' gedaan bij een practitioner in Nederland en dingen begonnen in een razend tempo te veranderen.
Er was geen houden aan.
Niet lang daarna zijn we afgereisd naar Barcelona om daar onze training te krijgen als practitioner voor Reconnective Healing en The Reconnection en het is ongelooflijk wat daar overdag (en 's nachts in de hotelkamer) allemaal is gebeurd bij ons zelf en bij vele andere deelnemers aan de seminars.
Een buitengewoon belangrijke ervaring voor ons om mee te maken hoe menselijke lichamen reageren op energieën die niet van deze planeet komen, zoals Eric Pearl dat voorzichtig omschrijft.
Al wisten we toen nog niet wat er voor ons nog meer gaat komen ...

Jacqueline opende haar praktijk, Philip ging nog even stug door op 'de oude weg' en belandde in een heftige burn-out.
Ellende ?  Wel nee, het beste wat hem op dat moment heeft kunnen overkomen.

En toen kwam er een uitnodiging via het netwerk van Reconnective Healing Practitioners voor een workshop bij Chaggai Katz. 
Chaggai komt uit Israel en hij verzorgde in Etten-Leur een workshop over zijn werk als healer met een team van buitenaardsen.
Hier geloofden we in eerste instantie echt helemaal niets van, maar ook dit bleef maar terugkomen in onze realiteit en na de derde keer hebben we ons aangemeld ...

Tijdens die workshop geeft Chaggai aan bij Jacqueline dat deze teams met buitenaardsen héél graag met haar zouden willen samenwerken.
Buitenaardsen ???  
Met ons samenwerken ???
Hé ??? Wat ???

Een paar dagen later lag Jacqueline op een behandeltafel voor een sessie met Chaggai Katz waarin zij in contact wordt gebracht met haar persoonlijke gids uit één van de buitenaardse teams. 
En hoewel Jacqueline hiervoor niet eerder helderziend was kwamen al snel allerlei beelden en informatie door en kon Philip het enorme energieveld voelen aan de andere kant van de kamer.
We gingen die dag naar huis met een persoonlijke ET-gids voor Jacqueline met de naam Joël, een buitenaards team en als huiswerk een boek X3, Healing Entities and Aliens van Adrian Dvir. 

Het ontstaan van ET-Healing ®

Eind 2013 ontstaat er een soort samenwerking met Chaggai Katz waarin wij hem helpen zijn werk in Nederland te starten en hij zijn ervaringen met ons deelt over zijn jarenlange samenwerking met deze buitenaardse teams op het gebied van healing.
Voor Chaggai organiseerden we toen veel workshops en beurzen en die presenteerden we onder de titel 'Beyond Medicine - ExtraTerrestrial Healing & Communication'.
We hebben toen het werken met de buitenaardsen de werknaam 'ET-Healing' gegeven en zijn dit fenomeen in Nederland verder naamsbekendheid gaan geven.
Na een intensieve samenwerking van 9 maanden en vele workshops gezamenlijk te hebben gedaan voelde het voor beide partijen beter om op eigen benen te gaan staan, onze eigen weg te gaan, onze eigen droom te verwezenlijken en ET-Healing in onze eigen praktijk vorm te gaan geven.

We kiezen 'Healing Centre Beyond Medicine' als de officiële naam van onze praktijk en 'ExtraTerrestrial Healing & Communication' als onze pay-off ... dit is wat we doen en waar we voor staan, ET-Healing.
En wow ... wat een reis. Sinds eind 2013 zijn we vele avonturen en ervaringen rijker. 
Inmiddels hebben we onze ondersteuning kunnen aanbieden in de vorm van vele honderden individuele ET-Healing sessies, ver over de honderd Reconnecties, vele tientallen mensen geïntroduceerd in het werken met buitenaardsen middels de ET-Healing Practitioner Programma's, jaarlijkse ET-Healing Week Retraites en 3-maandelijkse Weekend Retraites, maandelijkse avond bijeenkomsten op verschillende plaatsen in het land met Stargate Experiences en nog veel meer ...

ET-Healing-logo-registered-mark

Sinds 2018 melden zich ook steeds meer mensen uit het buitenland voor sessies en het volgen van de programma's middels persoonlijke begeleiding.
ET-Healing gaat op dit moment steeds verder de wereld over naar mensen in Australië, Canada, Amerika, Engeland, Duitsland, België, Portugal, Roemenië ... 

ET-Healing gaat steeds verder de wereld over en zal blijven groeien, zeker in de komende periode van jaren waarin steeds meer mensen ontwaken.
Een periode waarin steeds meer mensen zich de connecties met hun sterrenfamilie gaan herinneren.
Een periode waarin heel veel mensen op zoek gaan naar ondersteuning van mensen die hen zijn voorgegaan in dit contact.

En hebben we ET-Healing een soort van officiële status gegeven door het in 2019 als merk te registreren. 
Als een erkenning van dit prachtige werk en dat we serieus zijn ET-Healing nog verder de wereld in te brengen.

Wij zien de merkregistratie niet als een soort claim als 'dit is van ons' maar juist als een erkenning van dit fenomeen op Aarde.
En we zien een merkregistratie als een soort baken waarmee helder wordt voor de wereld waar ET-Healing is ontstaan, hoe het is ontstaan en wie het initiatief heeft genomen om ET-Healing verder in de wereld te brengen.

En ja, we zijn een wereld ingestapt die we echt nooit hadden verwacht, en waar we zo enorm dankbaar voor zijn.
Een reis die we met de 'mind' nooit gaan begrijpen, een reis die zo voedend is voor hart en ziel.

Onze visie is meer dan een praktijk met alleen onszelf. Wij geloven in een LichtNetwerk.
Kijk eens naar wat de komst van het fysieke lichtnet heeft gebracht in deze wereld. 
Stel je eens voor wat er kan gebeuren als wij Lichtwerkers met elkaar in verbinding komen en gaan samenwerken.

De kernboodschap van onze buitenaardse gidsen is om eerst in verbinding te komen met wie je werkelijk bent (zeg maar je eigen Licht te ontsteken) om van daaruit met elkaar in verbinding te komen en te gaan herinneren dat we altijd al verbonden zijn geweest.

Wij zijn het gewoon gaan doen ... doe jij mee ? 


LEES VERDER ...

 

ET-Healing-Practitioner-Team-Beyond-Medicine ET-Healing ET-Healer Reconnection Stargate Experience

  

Onze ervaring

Healing Centre Beyond Medicine is een klein collectief van healers die samenwerken met een buitenaards team op het gebied van bewustzijn en welzijn, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.
Een vorm van samenwerking die bekend staat als ET-Healing.

We hebben onze krachten als ET-Healing Practitioners gebundeld in Healing Centre Beyond Medicine omdat we samen meer Licht, Energie, Informatie in de wereld kunnen brengen dan wanneer we dit ieder voor zich zouden doen.
Iedere ET-Healing Practitioner brengt zijn specifieke ervaring, kennis en talenten mee die zijn opgedaan tijdens hun spirituele zoektocht en door middel van opleidingen, training, cursussen, workshops en natuurlijk de lessen die onze Ziel ons geeft in het leven.
En daarnaast natuurlijk de wijsheden en informatie die we doorkrijgen van onze buitenaardse vrienden ter ondersteuning van onze spirituele groei.

Tot op heden hebben we veel mensen mogen helpen met ET-Healing sessies en de Reconnection in een verscheidenheid aan problemen, zoals:

  • Velerlei lichamelijke symptomen
  • Karmische zaken en meegenomen zaken uit andere levens
  • Onverwerkte emoties en trauma's
  • Spirituele contracten
  • Onbegrepen of onbereikbare delen van het Zelf
  • Voldoening in het leven en het vinden van je Missie
  • Intuitieve ontwikkeling en verbinding met hogere dimensies
  • Balans en ontwikkeling van ons mannelijke en vrouwelijk delen
  • Transformeren van beperkende overtuigingen
  • Herhalende patronen van beperkend gedrag, gedachten en emoties

Als deze manier van ondersteuning je aanspreekt en je herkent bij jezelf één van deze (of andere) zaken, weet dan dat er veel meer mogelijk is dan er tot nog toe bekend is onder het grote publiek.
En misschien zegt je 'mind' nu dat dit echt onmogelijk is en dat is vaak logisch ... de mind heeft (nog) geen referentiekader om dit te kunnen bevatten.
Maar durf je voorbij te gaan aan wat je tot nog toe misschien voor mogelijk hebt beschouwd en gun je jezelf een leven te leiden in je volle potentieel ?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor het boeken van een ET-Healing sessie.

Als je voelt dat dit is het werk wat je wilt doen in je leven, dat dit is waarom je hebt gekozen om naar deze planeet Aarde te komen op dit specifieke moment in haar evolutie, dat dit is waar je je hele leven naar hebt gezocht, laat het ons weten en laten we samen kijken wat onze buitenaardse vrienden ervan denken.

Onze buitenaardse familie laat ons telkens weer weten dat we niet alleen zijn op onze reis.
Ze zijn met massa's hier op Aarde en deze liefdevolle wezens ondersteunen ons elke dag.
Het enige dat nodig is, is toestemming te geven aan hun en aan jezelf om in verbinding te willen komen met hen.

Veel liefs, mede namens onze sterrenfamilie
Jacqueline en Philip