Healing Centre Beyond Medicine ET-Healing Reconnection Stargate
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 26911

Van jongs af aan hadden wij het gevoel anders te zijn dan de meeste andere mensen om ons heen.
We konden niet helemaal onszelf zijn en vonden het ook lastig om ons helemaal te laten zien.
Vaak voelden we ons niet begrepen en we voelden ons vaak alleen, er niet echt bijhorend.

Ken jij dat ook ?
De meeste Lichtwerkers ervaren dit en als jij dit herkent, ben jij wellicht ook wel een Lichtwerker.

Pas op latere leeftijd begrepen we dat dit niet volledig kunnen integreren in de wereld juist een belangrijke functie heeft.
Dat het geen probleem is maar juist een kwaliteit die we nodig hebben om de wereld een alternatief te brengen.
Door het niet volledig aanpassen blijft namelijk een groot deel van onze authenticiteit behouden.
En ja, in onze maatschappij werd 'anders zijn' niet gewaardeerd en soms als bedreigend ervaren, maar dat is gelukkig snel aan het veranderen.
De wereld begint wakker te worden uit de onechtheid en verlangt naar mensen die authentiek zijn.
De tijd voor Lichtwerkers is aangebroken ... tijd voor de mensen die we weg naar het Licht nog kennen.

Ons verhaal begint al heel jong, maar de grootste omwenteling vond plaats in 2012.
Na flinke teleurstellingen in de 'spirituele wereld' - waarin we ontdekten dat onvoorwaardelijke liefde, echtheid en oprechtheid toch ook vaak geweld werden aangedaan - wilden we er eigenlijk niets meer mee te maken hebben.
We hadden onszelf ontslag gegeven als Lichtwerker.
Een periode van een aantal jaren waarin we samen met ons gezinnetje ons leven leiden, voor onszelf en met onszelf.

En toen ... toen kwam 'The Reconnection' in onze realiteit. Maar we wilden niets meer. 
En de Reconnection bleef maar komen, op allerlei verschillende manieren. Maar we wilden dit niet meer. 
Uiteindelijk zetten we de film 'the living Matrix' op en kwam wederom de Reconnection in beeld. En ineens we wilden weer.

Lichtwerkers zijn niet te stoppen ... 

Jacqueline en Philip hebben toen allebei 'The Reconnection' gedaan bij een practitioner in Nederland en dingen begonnen in een razend tempo te veranderen.
Er was geen houden aan.
Niet lang daarna zijn we afgereisd naar Barcelona om daar onze training te krijgen als practitioner voor Reconnective Healing en The Reconnection en het is ongelooflijk wat daar overdag (en 's nachts in de hotelkamer) allemaal is gebeurd bij ons zelf en bij vele andere deelnemers aan de seminars.
Een buitengewoon belangrijke ervaring voor ons om mee te maken hoe menselijke lichamen reageren op energieën die niet van deze planeet komen, zoals Eric Pearl dat voorzichtig omschrijft.
Al wisten we toen nog niet wat er voor ons nog meer gaat komen ...

Jacqueline opende haar praktijk, Philip ging nog even stug door op 'de oude weg' en belandde in een heftige burn-out.
Ellende ?  Wel nee, het beste wat hem op dat moment heeft kunnen overkomen.

En toen kwam er een uitnodiging via het netwerk van Reconnective Healing Practitioners voor een workshop bij Chaggai Katz. 
Chaggai komt uit Israel en hij verzorgde in Etten-Leur een workshop over zijn werk als healer met een team van buitenaardsen.
Hier geloofden we in eerste instantie echt helemaal niets van, maar ook dit bleef maar terugkomen in onze realiteit en na de derde keer hebben we ons aangemeld ...

Tijdens die workshop geeft Chaggai aan bij Jacqueline dat deze teams met buitenaardsen héél graag met haar zouden willen samenwerken.
Buitenaardsen ???  
Met ons samenwerken ???
Hé ??? Wat ???

Een paar dagen later lag Jacqueline op een behandeltafel voor een sessie met Chaggai Katz waarin zij in contact wordt gebracht met haar persoonlijke gids uit één van de buitenaardse teams. 
En hoewel Jacqueline hiervoor niet eerder helderziend was kwamen al snel allerlei beelden en informatie door en kon Philip het enorme energieveld voelen aan de andere kant van de kamer.
We gingen die dag naar huis met een persoonlijke ET-gids voor Jacqueline met de naam Joël, een buitenaards team en als huiswerk een boek X3, Healing Entities and Aliens van Adrian Dvir. 

Het ontstaan van ET-Healing ®

Eind 2013 ontstaat er een soort samenwerking met Chaggai Katz waarin wij hem helpen zijn werk in Nederland te starten en hij zijn ervaringen met ons deelt over zijn jarenlange samenwerking met deze buitenaardse teams op het gebied van healing.
Voor Chaggai organiseerden we toen veel workshops en beurzen en die presenteerden we onder de titel 'Beyond Medicine - ExtraTerrestrial Healing & Communication'.
We hebben toen het werken met de buitenaardsen de werknaam 'ET-Healing' gegeven en zijn dit fenomeen in Nederland verder naamsbekendheid gaan geven.
Na een intensieve samenwerking van 9 maanden en vele workshops gezamenlijk te hebben gedaan voelde het voor beide partijen beter om op eigen benen te gaan staan, onze eigen weg te gaan, onze eigen droom te verwezenlijken en ET-Healing in onze eigen praktijk vorm te gaan geven.

We kiezen 'Healing Centre Beyond Medicine' als de officiële naam van onze praktijk en 'ExtraTerrestrial Healing & Communication' als onze pay-off ... dit is wat we doen en waar we voor staan, ET-Healing.
En wow ... wat een reis. Sinds eind 2013 zijn we vele avonturen en ervaringen rijker. 
Inmiddels hebben we onze ondersteuning kunnen aanbieden in de vorm van vele honderden individuele ET-Healing sessies, ver over de honderd Reconnecties, vele tientallen mensen geïntroduceerd in het werken met buitenaardsen middels de ET-Healing Practitioner Programma's, jaarlijkse ET-Healing Week Retraites en 3-maandelijkse Weekend Retraites, maandelijkse avond bijeenkomsten op verschillende plaatsen in het land met Stargate Experiences en nog veel meer ...

ET-Healing-logo-registered-mark

Sinds 2018 melden zich ook steeds meer mensen uit het buitenland voor sessies en het volgen van de programma's middels persoonlijke begeleiding.
ET-Healing gaat op dit moment steeds verder de wereld over naar mensen in Australië, Canada, Amerika, Engeland, Duitsland, België, Portugal, Roemenië ... 

ET-Healing gaat steeds verder de wereld over en zal blijven groeien, zeker in de komende periode van jaren waarin steeds meer mensen ontwaken.
Een periode waarin steeds meer mensen zich de connecties met hun sterrenfamilie gaan herinneren.
Een periode waarin heel veel mensen op zoek gaan naar ondersteuning van mensen die hen zijn voorgegaan in dit contact.

En hebben we ET-Healing een soort van officiële status gegeven door het in 2019 als merk te registreren. 
Als een erkenning van dit prachtige werk en dat we serieus zijn ET-Healing nog verder de wereld in te brengen.

Wij zien de merkregistratie niet als een soort claim als 'dit is van ons' maar juist als een erkenning van dit fenomeen op Aarde.
En we zien een merkregistratie als een soort baken waarmee helder wordt voor de wereld waar ET-Healing is ontstaan, hoe het is ontstaan en wie het initiatief heeft genomen om ET-Healing verder in de wereld te brengen.

En ja, we zijn een wereld ingestapt die we echt nooit hadden verwacht, en waar we zo enorm dankbaar voor zijn.
Een reis die we met de 'mind' nooit gaan begrijpen, een reis die zo voedend is voor hart en ziel.

Onze visie is meer dan een praktijk met alleen onszelf. Wij geloven in een LichtNetwerk.
Kijk eens naar wat de komst van het fysieke lichtnet heeft gebracht in deze wereld. 
Stel je eens voor wat er kan gebeuren als wij Lichtwerkers met elkaar in verbinding komen en gaan samenwerken.

De kernboodschap van onze buitenaardse gidsen is om eerst in verbinding te komen met wie je werkelijk bent (zeg maar je eigen Licht te ontsteken) om van daaruit met elkaar in verbinding te komen en te gaan herinneren dat we altijd al verbonden zijn geweest.

Wij zijn het gewoon gaan doen ... doe jij mee ? 


LEES VERDER ...

 

ET-Healing-Practitioner-Team-Beyond-Medicine ET-Healing ET-Healer Reconnection Stargate Experience

  

13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 47982

Alles is energie

Als we eenmaal het mechaniek van het Universum beter beginnen te begrijpen, voelen we steeds vaker hoe alles met elkaar is verbonden door middel van uitwisseling van energie. Energie die van het ene punt naar het andere stroomt, een tijdje samensmelt en dan weer verder gaat. Energie is altijd in beweging, verdwijnt nooit en wordt nooit vernietigd, het kan alleen maar van vorm veranderen.

Bij een ideale wisselwerking tussen twee punten is er een gelijkwaardige uitwisseling van energie, zodat beide punten weer verrijkt verder kunnen gaan met elkaars energie zonder meer energie te hebben gegeven dan te hebben ontvangen of vice versa.  Als dat laatste zou gebeuren, te veel naar een en het zelfde punt, zou dit duisternis brengen(een tekort aan energie) naar het andere punt.

Voor veel mensen heeft geld om verschillende redenen een lage trilling.  Het is waar dat met geld en vooral door het manipuleren ermee, veel leed veroorzaakt kan worden in de wereld.

Als we eenmaal begrijpen, dat geld niets meer is dan een waardering voor geleverde moeite - moeite die met liefde daarvoor is gedaan - en daarmee een vorm van wederzijdse ruil van liefde is, wordt geld een heel ander verhaal. En besef ook, dat de puurste vorm van energie die we kennen en die wij Liefde noemen, ook in hoge mate misbruikt kan worden middels manipulatie en dat dit door vrijwel iedereen in meer of mindere mate wordt gedaan. Er zijn heel weinig mensen op Aarde die onder iedere omstandigheid onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk Lief kunnen hebben.

En toch vinden we vaak Liefde iets goeds en geld iets slechts. Het is echter niet het geld dat het probleem is, maar wat mensen ermee en ervoor doen.
Geld is een praktisch ruilmiddel. We zouden ook diensten kunnen ruilen, mits we elkaars diensten op hetzelfde moment ook echt kunnen gebruiken.
Omdat de timing van de ruildienst of de aard van de ruildienst niet matcht op dat moment ruilen we de dienst om in een algemeen geaccepteerd ruilmiddel.
Geld is dus ook gewoon een heel praktische afspraak.

Mensen die hunkeren naar geld, hunkeren daarom eigenlijk naar iets heel anders, bijv. erkenning of simpelweg liefde.
Geld is ook dan een ruilmiddel, maar minder praktisch. Je kunt met geld namelijk geen echte erkenning of liefde kopen.

Veel geld bezitten is niet slecht, zolang het op een eerlijke manier verkregen is en het voor de juiste doeleinden wordt gebruikt.
Meer energie nemen (in welke vorm dan ook) dan geven, is in feitelijk een vorm van stelen en meer geven dan nemen is feitelijk een vorm van uitbuiting.

Wat wij zien als de kern van ons prijsbeleid is een gelijkwaardige uitwisseling van energie.
Of zoals Wallace D. Wattles het zo mooi beschrijft : een "equal cash value for use value"

 

Wat is dan een eerlijke prijs?

Soms vinden mensen dat wij ons werk gratis zouden moeten doen. Sommige mensen vinden dat wij geen geld of wat dan ook in ruil mogen vragen.
Als wij echter ons werk op die manier zouden doen, dan zouden we uiteindelijk met ons werk moeten stoppen.

Als de energie niet gelijkwaardig stroomt, dan stopt uiteindelijk de stroom.
Als de lemniscaat wordt onderbroken, dan is de oneindigheid verdwenen.

Wat is dan een eerlijke prijs?

Natuurlijk kan daar veel over gediscussieerd worden en er is niet zoiets als een energie meter.
Wij hebben bij de vaststelling rekening gehouden met de hoeveelheid tijd die wij in de sessies steken, de voorbereiding en de nazorg ervan en de onkosten die wij maken om dit werk te kunnen doen, zoals trainingen en cursussen, materialen, inrichting of huur behandelkamers, supervisie en intervisie, administratie, belastingen enz.

Wij denken dat wij eerlijke prijzen rekenen, maar veel belangrijker is dat het voor jou ook zo voelt.
Maak dus contact met jezelf en voel of dit voor jou een gelijkwaardige uitwisseling is.  
Het gaat er uiteindelijk niet om wat wij ontvangen, maar om wat jij bereid bent om te geven (van jezelf).

Soms hebben mensen onze hulp nodig en kunnen daar niet voor betalen. Wij weigeren zelden om hulp te verlenen. 
En tegelijkertijd is iedereen is in staat om iets terug te geven.
Wij doen geen concessies aan het principe van de gelijkwaardige uitwisseling en wij staan open voor alternatieve vormen van uitwisseling.
Dit is echter wel de verantwoordelijkheid van de persoon met de hulpvraag om te komen met een realistisch alternatief.
Iedereen heeft de mogelijkheid om te geven, dus wees creatief en eerlijk als je in deze situatie bent.

 

Onze prijzen 2020

~ ET-Healing Sessie (1 hr consult) 85,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie op Afstand (Telefoon/skype) (50 min. consult) 85,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie op Afstand (zonder contact) (40 min. consult) 70,-- euro (incl. audio recording)
~ ET-Healing Sessie voor Dieren (30 min. consult) 60,-- euro (incl. audio recording)
~ Reconnection (2 x 1½ hr consult) 333,-- euro  
~ Maandelijkse ET Healing Experience (2½ hr meeting) 17,50 euro  
~ Maandelijkse ET Contact | CE-5 Event (2½ hr meeting) 17,50 euro  
~ ET Workshop (4-6 hr) 75,-- euro  
~ ET-Healing Week Retreats (5-6 dagen all incl.) 1.025,-- euro (afh. type kamer
~ ET-Healing Practitioner Programma (12 days) 1.740,-- euro  
~ ET-Healing Practitioner Programma - Online (12 days) 975,-- euro  
~ ET-Healing Master Practitioner Program (10 days) 1.295,-- euro  

 

Studenten Tarieven

Onder de jongere generaties zijn zeer veel hoogsensitieve mensen die het lastig vinden oplossingen te vinden in de reguliere circuits.
Deze hooggevoeligheid is een gave en het is niet zomaar dat zoveel jongeren deze gave bezitten in deze tijd van transformatie, al is het vaak behoorlijk lastig er in onze maatschappij een weg in te vinden.
Wij voelen een bijzondere band met deze groep jonge mensen omdat zij het fundament zijn onder een geheel nieuwe wereld.
En we weten ook dat vele jongeren hulp zoeken, maar het zich tevens financieel niet kunnen veroorloven.

Aan studenten aan een dagopleiding, die hiervan een geldig bewijs kunnen overleggen, verlenen we daarom een grote korting op de prijs van onze diensten en vragen een andere tegenprestatie.
Als financiële tegenprestatie voor een ET-Healing Sessie vragen we slechts € 35,- en we vragen een kort, anoniem ervaringsverslag te schrijven dat we mogen plaatsen op één van onze pagina's.
En uiteraard zijn we blij met iedere vorm van ondersteuning in het verder brengen van onze missie in deze wereld, dus ook andere vormen van ondersteuning zoals bijvoorbeeld vertalingen voor de website of zelfs gewoon het simpel doorvertellen van je ervaring met 'ons werk' zijn zeer welkom.
Het is ons zeer aan het hart gelegen om vanuit onze expertise activiteiten voor jongeren te kunnen gaan organiseren en zoeken bruikbare ondersteuning bij het in contact komen met jongeren die open staan voor healing en bewustwording.
 

Nazorg

Soms ontvangen we na sessies lange emails, chatsessies of telefoongesprekken met vragen, zorgen, of gewoon behoefte om gerust gesteld te worden.
Natuurlijk geven wij na iedere sessie nazorg en ondersteuning door het beantwoorden van korte vragen via email of per telefoon en daar reserveren wij ook een bepaalde hoeveelheid tijd voor.
Mensen hebben soms nog vragen die niet gesteld zijn of er zijn veranderingen die men graag wil bespreken en dat is logisch.

Tegelijkertijd kunnen we niet eindeloos onze beschikbare tijd stoppen in het beantwoorden van opvolgende emails, chatsessies en telefoongesprekken; dat zou ten koste gaan van het kunnen helpen van andere mensen. 
Afhankelijk van de situatie zullen we dan voorstellen om ofwel een vervolgsessie te plannen of kunnen wij het volgende aanbieden :

~ Telefonisch consult (30 minuten) 35,-- euro
~ Skype consult (30 minuten) 35,-- euro
~ Skype consult (50 minuten) 85,-- euro
~ Email consult  (30 minuten) 35,-- euro

 


 

Healing Centre Beyond Medicine VOF

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands

+31 (0)26 78 52 448
+31 (0)6 437 26 518

IBAN/BANK NL48 INGB 0003 8202 77
Bic code BIC INGBNL2A
KvK 68716311
BTW NL8575.60.669.B01
Beyond Medicine - Trees for All
13. 11. 25
posted by: Philip Fiolet
Hits: 8769

Heal the World, heal Yourself

We hebben allemaal te maken met de gevolgen van de ontbossing en klimaatverandering, zowel wereldwijd als ook in Nederland.
En aandacht voor onze persoonlijke gezondheid is van onschatbare waarde, net als aandacht voor de gezondheid voor onze natuur.
Want wij zijn een integraal deel van de natuur, we zijn natuur, we zijn gemaakt door de natuur, we blijven leven door de natuur en we gaan weer terug naar de natuur.
Ook al is die natuur 'gecultiveerd', alles in ons fysieke lichaam is net als de natuur gebouwd op hetzelfde fundament, met dezelfde bouwstenen en met dezelfde bouwstoffen.

Zoals we al heel lang weten ... alles is verbonden.
Op energetisch nivo, op bewustzijnsnivo, en het wordt ook steeds duidelijker dat alle ecosystemen met elkaar verbonden zijn.
Zoals wij ons lichaam als een ecosysteem kunnen zien waarin alle subsystemen met elkaar in interactie staan, zo staat ook onze lichamen in interactie met onze ecosystemen.
Zorg voor de ecosystemen in de wereld is ook zorg voor jezelf.

Daarom ondersteunen we projecten in het herstellen van ecosystemen, dicht bij huis en elders in de wereld door bomen te planten.
In Nederland ondersteunen we projecten met het herstel van bos en de vergroening van ons land door uitbreiding van het bosareaal.
Bij de internationale projecten zoals in Oeganda, Bolivia en Costa Rica ondersteunen we projecten in het herstellen van tropische bossen en het aanplanten nieuwe bossen, waarbij wordt samengewerkt met de lokale bevolking die hiermee tevens op een duurzame manier in hun levensonderhoud worden voorzien.
Meer informatie hierover kun je vinden op Trees for All

Onze bijdrage

Onze praktijk Healing Centre Beyond Medicine helpt graag mee aan heling van onze ecosystemen door een jaarlijkse donatie te doen aan Trees for All van € 1,- voor iedere individuele ET-Healing sessie die we dat jaar hebben gedaan en € 1,- voor ieder jaarlidmaatschap aan de online community Human-ET One.

 

 
Veel gestelde vragen over ET-healing door buitenaardse wezens
13. 11. 26
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 27716

Het is een buitengewoon verbazingwekkend idee dat buitenaardse wezens healingen kunnen doen met apparatuur die ver buiten onze huidige bekende technologie hier op aarde vallen, werkend vanuit een andere dimensie en onzichtbaar voor de meeste mensen!
Natuurlijk zorgt dat voor een hoop vragen. En dat is maar goed ook!
Vragen spreekt ons groei- en leervermogen aan.
Maar neem niet zomaar elk antwoord voor waar aan, doe ook je eigen onderzoek hierna.

Op deze pagina bieden wij je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Staat jouw vraag hier niet bij, dan verwijzen wij je naar onze Facebook-pagina FACEBOOK Beyond.Medicine.ET en stel uw vraag.
We zullen ons uiterste best doen om deze te beantwoorden! 

Wie zijn deze buitenaardse wezens

Deze buitenaardse wezens maken deel uit van een organisatiestructuur, die we een federatie zouden kunnen noemen en die de mensheid en onze planeet al eeuwenlang bestudeert en daarmee een diepgaande kennis heeft van het leven in het Universum en de menselijke biologie.
Veel van deze beschavingen weten al vele duizenden jaren dat we hier zijn, gewoon omdat we familie zijn.
We hebben genetische relaties met elkaar.
Sommigen van hen zijn wat we neven kunnen noemen, andere zijn meer onze voorganger of voorouders, terwijl we onze eigen evolutie al vele millennia ongestoord hebben kunnen doen.

Deze wezens zijn evolutionair, intellectueel en spiritueel zeer gevorderd en in veel opzichten ver vooruit op de mensheid.
Wanneer zij ons ondersteunen met onze gezondheid, richten zij zich niet alleen op onze fysieke lichamen, maar nemen ons hele wezen in ogenschouw, inclusief onze emotionele, mentale en spirituele toestand.
Tijdens een ET-Healing sessie wordt altijd rekening gehouden met ervaringen uit andere levens en het zielencontract voor dit leven.
Deze buitenaardse healing teams zijn zeer zacht, vriendelijk, medelevend en respecteren onze vrije wil in elk opzicht.

Het belangrijkste om te begrijpen is dat ze hier niet zijn om ons te redden of ons van iets te bevrijden, ook niet van ziekten.
Ze zijn er om ons te leren evolueren naar onze volledige capaciteit en meesterschap.
Ze komen het niet voor ons doen, maar willen ons te leren hoe we onszelf en de planeet kunnen helen door ons bewust te maken van de oorzaken van onze aandoeningen.
Daarom geven ze zoveel informatie tijdens de sessies, zodat ze niet alleen de heling ondersteunen, maar ook de informatie in ons bewustzijn brengen, zodat we kunnen leren en groeien.
Als de les niet wordt geleerd, zal een ziekte het systeem niet verlaten.

Waar komen zij vandaan

Deze wezens komen uit veel verschillende sterrenstelsels, waarvan sommige voor ons bekend zijn, maar velen zijn nog niet eens ontdekt omdat ze simpelweg niet kunnen worden waargenomen met onze 3D-technologie.
De teams bestaan uit leden uit tientallen verschillende sterrenstelsels in het heelal, waarvan de Pleiaden, Sirius, Orion, Arcturus en Andromeda wel de bekendste zijn.
Veel van hen hebben een soort humanoïde voorkomen, hoewel ze in grootte kunnen verschillen, maar velen neem je waar als een lichtlichaam.
Er zijn ook veel anders uitziende entiteiten, maar die nemen we zelden waar tijdens sessies.
Ooit hebben we een wezen gesproken met een gedaante die je zou typeren als een sprinkhaanachtige verschijning tijdens een channeling.
Na consultatie met onze eigen gidsen bleek dit om een ver geëvolueerd wezen te gaan die de teams ondersteund in het werk dat zij doen voor de mensheid.
Sommigen van hen hebben ooit een incarnatie op Aarde gehad en activiteiten gehad op het gebied van menselijk welzijn en gezond.

Waarom helpen zij de mensheid

De buitenaardsen zijn hierover heel duidelijk: hun hulp aan de mens is ook in hun eigen voordeel.
Omdat het hele universum is verbonden met alles wat daarin leeft zal alles wat er gebeurt op Aarde effect hebben op het hele universum.
Zij geven als voorbeeld; "Als uw lever niet goed functioneert, dan is dit niet alleen een probleem voor de lever, maar het hele lichaam zal hier last van hebben."
De planeet Aarde ondergaat op het ogenblik een grote verandering.
Mede hierdoor hebben vele wijze zielen ervoor gekozen te incarneren in dit tijdperk, om de Aarde en haar bewoners te helpen in dit proces en het is daarom uiterst belangrijk voor ons (de buitenaardsen) om hen te ondersteunen in hun missies, zo goed als wij kunnen.

Kunnen wij hen zien

De meeste mensen kunnen de buitenaardsen nog niet kunnen zien.
Naarmate meer en meer mensen ontwaken, zullen meer mensen hen kunnen waarnemen en communiceren met hen als onderdeel van hun spirituele ontwikkeling en aanpassing aan de 4e en 5e dichtheid (dimensie zoals sommigen het noemen).
Je kunt de meeste beschavingen niet met het blote oog waarnemen, zeker niet als zij zich niet bewust willen laten zien.
Hun frequentie ligt veel hoger dan de frequenties die onze fysieke ogen kunnen waarnemen.
De communicatie vindt ook niet plaats door middel van geluiden of tonen die we kunnen horen met onze fysieke oren.
Zij communiceren telepathisch via onze 'subconscious mind'.
De meeste mensen kunnen wel hun aanwezigheid in de kamer voelen of op zijn minst de verhoging van de energie voelen als de sessie begint.
Veel mensen melden dat ze het gevoel hadden dat ze ergens anders waren, maar geen idee waar en dat ze tegelijkertijd bewust waren van de kamer en de geluiden.
Dit zijn ervaringen van je multi-dimensionaliteit, je aanwezigheid tegelijkertijd in meerdere dimensies.

Kunnen wij hen voelen

Als je in staat bent om te voelen in jezelf, zul je zeker hun liefde, hun verlichtende energieën en hun manier van werken aan je lichaam voelen tijdens een behandeling.
Dat kun je niet missen!
En zodra je dit hebt meegemaakt, weet je zeker dat dit echt is, dat dit niet de verbeelding is, dat dit niet vaag is en evenmin fantasie.
Deze buitenaardsen zijn zo vriendelijk en respectvol en zijn zeer vereerd dat zij ons mogen helpen.
Ze maken een diepe buiging voor ons omdat ze weten hoe het kan zijn op Aarde en ze hebben diep respect voor de Lichtwerkers en hun missies hier op Aarde in deze tijd.
Zodra je hun liefde en steun gevoeld hebt zal je leven drastisch veranderen.
En hoewel je nooit alleen geweest bent, vanaf dat moment weet je het zeker, je voelt het.

Kunnen wij met hen communiceren

Afhankelijk van de mate van bewustzijn en perceptie is het zeker mogelijk om te communiceren met de buitenaardsen.
Zij communiceren zeker met ons. Nu al.
Maar om hun berichten te kunnen 'horen' is het voor de meesten van ons nodig om onze beperkende overtuigingen te veranderen zoals "dit is mijn verbeelding" en "dit is toeval".
De buitenaardsen communiceren via ons onderbewustzijn waarin gedachten, foto's en berichten worden weergegeven die door ons bewustzijn kunnen worden waargenomen.

Het enige verschil tussen je eigen gedachten en verbeelding is het feit dat je zelf geen initiatief hebt genomen om deze beelden en berichten te maken. Je hoeft alleen te observeren.
Je bent niet de acteur op het podium, maar het publiek.
En dit is waar onze overtuigingen vaak in de weg zitten want wij zijn erop getraind in dit leven om alleen te werken met onze bewuste geest.
Dit vergt training om het bewustzijn en perceptie verder te ontwikkelen.

Tot dat moment communiceren de buitenaardsen veel met ons via synchroniciteit.
En zelfs dan zijn we soms geneigd om te denken dat het toeval is.

En zoals we gebruikelijk zeggen ... één keer is een incident, twee keer is toeval, drie keer wordt een patroon.
Als je wilt beginnen met het communiceren met deze liefdevolle entiteiten, tune eerst in op hun liefdevolle frequentie en vraag hen om contact, met oprechte intentie en volledige openheid, zonder de verwachting dat dit contact op een specifieke manier moet gaan plaatsvinden en kijk wat er gebeurt.
Ze zijn er en zij die zich er echt volledig voor open stellen, zonder angst of wantrouwen, gaan hun aanwezigheid ervaren.
Voor het communiceren zoals ET-healers dat doen zijn er een aantal andere bijkomstigheden, maar dit is een eerste stap die iedereen kan zetten.

Waar kunnen zij ons mee helpen

Het zal je niet verbazen dat deze buitenaardse wezens vele malen verder zijn in hun technologie, als je beseft dat zij van duizenden lichtjaren ver komen in slechts een aantal (aardse) weken.
Het is echter een grotere uitdaging te begrijpen hoe zij ons mensen kunnen behandelen vanuit een andere dimensie met ver ontwikkelde medische apparatuur, die de meeste mensen niet eens kunnen zien. De ET's leggen uit dat zij het meeste werken aan onze astrale en energetische lichamen (aura's) omdat deze lichamen gemakkelijk te behandelen zijn in hun dimensie.
Blokkades op deze lichamen helen vaak ook fysieke problemen omdat deze gelinked zijn.
Afhankelijk van het soort ziekte, kan het daarom soms een tijdje duren voordat de healing helemaal manifest zal zijn.

De ET's hebben ook de kennis en apparatuur om energetisch fysieke delen van ons te transformeren naar hun dimensie.
Dit is te voelen in de betreffende lichaamsdelen met een verhoogd gevoel van zwaartekracht.
Zij kunnen blokkades healen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zelfs als dit ook in vorige levens voorkomt, en healing dààr nodig heeft.
Tegelijkertijd geven zij ook aan, dag zij nog steeds lerende zijn, en nog niet alles kunnen healen.
Zij hebben heel veel kennis opgedaan over het leven in het Universum, DNA en het proces dat leven mogelijk maakt.
Zij realiseren zich dat het menselijk lichaam één van de mooiste is, en tegelijkertijd een van de meest complexe die ze tot nu toe kennen!
Ze zijn nog steeds bezig om hun kennis, techniek en apparatuur te verbeteren om de mensheid te helpen.

Hoe is dit mogelijk

Het eenvoudige antwoord is: Ja dat is het.
Maar alles wordt bepaald door de manier waarop wij de werkelijkheid durven te zien.
Is onze geest gesloten door geloof of geopend voor verwonderding?
Wonderen worden niet gemaakt door de geest, ze kunnen alleen ervaren worden in onze werkelijkheid en kunnen onze eerdere opvattingen veranderen.
En dan kan het Universum zichzelf laten zien.

Eigenlijk is er maar één manier om antwoord te krijgen op de vraag of dit werkelijk mogelijk is en dat is door het zelf te ervaren.
Ga bij één van de ET-healers een ET-Healing sessie of Reconnection ervaren.
En dit is niet bedoeld als commercieel praatje, het is echt de enige manier voor je om jouw eigen ervaring op te doen.

Voor de rest kun je de kwantumfysica onderzoeken en vertrouwd raken met alles wat er al ontdekt is (en er is veel!) om het een beetje beter te begrijpen maar dat zijn nog steeds kennis en concepten van andere mensen en geen ervaring voor jezelf.
En tot slot, besef dat je pas na een ervaring kunt zeggen: "Ik weet ...", en tot die tijd zullen je woorden zijn: "ze zeggen..."

Wat zijn dimensies

Al vele jaren speculeert de wetenschappelijke wereld over het bestaan van parallelle universa, die mogelijk bestaan in aanvulling op ons driedimensionale universum.
De buitenaardsen hebben duidelijk uitgelegd dat deze bestaan. Parallelle universa kunnen drie dimensies maar ook meer dimensies hebben.
De zichtbare UFO-waarnemingen zijn afkomstig uit ons eigen universum maar er zijn veel andere buitenaardse wezens uit parallelle universa, die ook de aarde bezoeken.

De apparatuur en ruimtevaartuigen van de buitenaardse healing teams, die werken met de ET-healers, zijn volledig onzichtbaar voor het menselijk oog.
Op deze wijze kunnen zij zich onder ons begeven zonder enige vorm van directe invloed te zijn op ons levens. 
Zij kennen onze historie en onze mentale constructies en weten dat als zij zich op dit moment fysiek zouden vertonen, dat dit direct een enorme sociale onrust zou veroorzaken en daarmee de ontwikkeling van de menselijke beschaving ongewenst zou beïnvloeden.
Eén van de redenen waarom deze buitenaardse wezens door de ET-healer heen werken bij mensen die om hulp vragen. 

De ET's legden uit dat er een absolute ruimte is met oneindige dimensies die geen tijd heeft.
In deze absolute ruimte, bestaat energie, die verschillende vormen van materie aanneemt.
Elke stofvorm heeft zijn eigen geometrie, afmetingen, fysische parameters (fysieke waarde voor de lichtsnelheid) en zijn eigen lijn en snelheid van tijd.
Elke vorm van materie heeft een apart universum zonder interactie met de andere universa.
De oorsprong van de absolute ruimte en de herkomst van de energie is onbekend, zelfs voor de buitenaardsen.
Zij geloven dat het altijd al heeft bestaan.

De bovenstaande informatie werd gedocumenteerd na verschillende communicaties met een aantal buitenaardse wezens.
Het geeft een beetje uitleg over hoe zij aanwezig kunnen zijn in dezelfde ruimte met ons en nog steeds onzichtbaar voor ons zijn en hoe ze erin slagen om indrukwekkende ruimte-tijd manipulaties te gebruiken om hier een healing te kunnen uitvoeren.

Kan ik ook ET-Healing Practitioner worden 

Op dit ogenblik zijn er veel zielen op Aarde met het vermogen om te genezen en te werken met de buitenaardsen.
De aarde is aangekomen op een fenomenaal keerpunt in haar evolutie en er is veel hulp uit de ruimte beschikbaar en wordt er gewacht op helers om actief te worden in dit proces.
Ondanks dit feit, zijn de buitenaardsen heel precies in wie te investeren en in wie niet.
Naast de vele kenmerken, die een healer nodig heeft en gedurende vele levens kan hebben ontwikkeld, moet er een verlangen zijn, een verlangen dat sterker is dan gewoon alleen "het willen zijn".
En hoewel er nog veel werk te doen is, het gaat niet om aantallen.

Een healer gaat samenwerken met een gids uit het team waarmee een zeer persoonlijke relatie wordt opgebouwd.
Vaak is deze gids al langer bij je.
Als je voelt dat je dit vanuit het diepste van je ziel wil doen dan heb je dit al afgesproken met hen nog voor je geboren bent en ben je altijd al omringt geweest.

Naast de motivatie om een healer te worden, moet je er natuurlijk ook klaar voor te zijn op dit punt van je leven.
Klaar in de zin van geestelijke volwassenheid maar ook heel simpel in de praktische omstandigheid om het werk te gaan doen.

We hebben bij Healing Centre Beyond Medicine inmiddels veel ervaring opgedaan met het introduceren en begeleiden van nieuwe ET-healing Practitioners in het werken met buitenaardsen en we kunnen veel steun en begeleiding bieden aan nieuwe healers.
Als jij dit diepe verlangen voelt, als iets diep in je roept om dit pad te gaan lopen en voelt dat je ook dit prachtige werk van een ET-healing Practitioner wilt gaan doen, neem dan zeker contact met ons op en sluit je aan bij de prachtige groep van ET-Healers.

En nog andere vragen...

Als uw vraag hier niet bij staat, kunt u terecht op onze Facebook-pagina FACEBOOK Beyond.Medicine.ET en stel uw vraag.
We zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden!