ET-Healing MasterPractitioner Program

ET-Healing Practitioner
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 10955

Na het volgen van het ET-Healing Practitioner Programma heb je in principe voldoende tools gekregen en ervaring opgedaan om als 'practitioner' aan de slag te gaan en bijvoorbeeld je eigen praktijk te gaan starten in de vorm die voor jou het beste past.
En tegelijk weten we dat het behalen van dit certificaat ... 

... niet het eindpunt is van je ontwikkeling, maar eerder een beginpunt van een enorme sprong in je evolutie.

Al tijdens het 'practitioners-programma' heb je kennis gemaakt met een wereld die ver voorbij gaat aan wat je tot die tijd 'normaal' achtte en dit proces gaat verder en verder.
En dit proces van voortdurende groei is meer dan leren over ET's en leren werken als healer in samenwerking met ET's.

Je komt in een fase van integratie waarin je de kennis en informatie gaat transformeren tot wie je bent. Het wordt als het ware een 'normaal' deel van je identiteit.
Je wordt onbewust bekwaam, het samenwerken en samenzijn met deze liefdevolle wezens wordt je 'second nature'.
Het is niet meer iets wat je doet, het is iets van jezelf geworden, je hebt je eigen vorm gevonden en je bent op weg naar een level van het 'Meester' worden ... je eigen Meesterschap wel te verstaan.

Om dit proces te ondersteunen en te versnellen bieden we een vervolg aan op het practitionersdeel in de vorm van het ET-Healing Master Practitioner Programma.
Dit vervolgdeel heeft verschillende doelstellingen, waaronder meer en diepgaandere informatie over buitenaardse beschavingen en hun wereld/realiteit, over de werking en verandering van onze realiteit zodat processen bij jezelf en bij klanten ook 'begrijpelijk' worden in een veel bredere context.
Ook gaan we in dit Master programma verder op het gebied van channeling en healing, en hoe je anderen kunt begeleiden naar die staat van Zijn.

Tijdens het programma zal regelmatig gebruik gemaakt worden van NLP tools en technieken voor gevorderden ter ondersteuning van je eigen processen.
Want als je begint te snappen hoe je zelf 'in elkaar zit', hoe je daar meer inzicht op hebt gekregen en hoe je dit kunt veranderen (als je dat wilt) dan wordt je feitelijk meester over je eigen identiteit.
Wie je wilt zijn is een keuze geworden.

Is dat makkelijk ?  Ja en Nee.
Als je eenmaal het mechaniek onder onze realiteit begint te doorgronden dan lijkt het heel simpel. Het is feitelijk ook heel simpel.
Maar daarmee is het nog niet zo eenvoudig, en dat maakt het heel interessant !!!

Hebben wij dit proces dan al helemaal doorlopen en 'overmeesterd' ?  Nee ... ook wij zijn op weg ... op weg naar de Triple-A status ... 

 

Het ET-Healing Master Practitioner Programma

Dit vervolgprogramma bestaat uit 10 intensive praktijkdagen, verdeeld in 5 blokken van 2 dagen in de off-line training en 10 individuele sessies in de online training. 
Daar waar je in het 'practitioners-deel' aan de hand bent genomen ga je in dit 'masters-deel' het voortouw nemen.
Want alleen door het doen kun je je skills ontwikkelen, kun je je eigen vertrouwen ontwikkelen, je eigen vorm vinden, je eigen kracht vinden, je eigen waarheid ontdekken, je eigen meester worden.

In dit programma ga je je ook verder verdiepen in channelen om mogelijk meer informatie door te kunnen geven naar aanleiding van vragen van anderen.
Dit lijkt eng, maar het is feitelijk de makkelijkste manier om het te leren. 

In deze blokken ligt uiteraard sterk de focus op jou als healer en nu nog meer als coach/begeleider, de verbinding die je hebt met jezelf, met je gids, met de buitenaardse teams, met je client, en de relatie die je hebt met 'de wereld'.
In de praktijkdagen en daarbuiten neemt het onderling oefenen met ET-healing en het doorgeven van informatie van je buitenaardse begeleiders vanzelfsprekend een zeer belangrijke rol in. 
Het met elkaar oefenen, ervaren en uitwisselen is van onschatbare waarde ... alleen door te doen kun je dit ten volle ervaren en alleen door het ten volle te ervaren wordt het een diep weten.
Geen enkele andere vorm van informatie overdracht kan ooit de plaats innemen van het zelf ervaren in een werkveld waarin je meer gebruik maakt van je Hogere Bewustzijn dan van je mentale vermogens.
 

Kosten ET-Healing Master Practitioner Programma

Het tarief voor het ET-Healing Master Practitioner Programma is € 1.275,--  incl. BTW (fysieke groep) c.q. € 875,-- (online programma)  en omvat
- Toegang tot de 10 dagen / sessies
- Toegang tot geluidsmateriaal dat tijdens het programma is gebruikt cq is opgenomen
- Toegang tot beeldmateriaal dat tijdens het programma is gebruikt
- Een jaar lidmaatschap van het online platform / community Human-ET One
- Toegang tot de specifieke, besloten sectie voor ET-Healing Practitioners op het online platform / community Human-ET One, met daarin de gedigitaliseerde syllabus en materialen
- tijdens het programma persoonlijke coaching / intervisie tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.

Lunches en diners zijn niet inbegrepen, gelieve die zelf mee te nemen.
Een geprinte versie van de syllabus is op verzoek te bestellen voor € 20,- (excl. verzendkosten)

 

Data groep 2020     Level II : Master Practitioner

In het najaar 2020 start er geen Master Practitioner Programma.
De grootte van de groep is minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.
 

Data groep 2020  ONLINE    Level II : Master Practitioner

In het najaar starten verschillende groepjes, neem voor de data even direct contact op met
De grootte van per groepje online is maximaal 2 deelnemers.
 

Master Practitioner Certificaat

Het ET-Healing Practitioner Programma is een programma waarin deelnemers vaak voor het eerst de magie ontdekken in het werken met interdimensionale wezens en het channelen van hun informatie en frequenties door hun eigen systeem heen.
Deelnemers leren hun systeem te gebruiken, vrij te maken en het als een kanaal te laten fungeren.

Het ET-Healing Master Programma heeft vooral als doel deelnemers hierin verdere skills, ervaring en vertrouwen te geven zodat zij hiermee voldoende Meesterschap konden opbouwen om er zelf ook echt mee naar buiten te gaan treden.
Behalve het ervaren en weten hoe het werkt, zijn er ook gewoon ‘vlieguren’ en veel verschillende situaties nodig om je voldoende vertrouwen te geven met niet alledaagse realiteiten.

Om het Master Certificaat te kunnen behalen gelden voor de deelnemers de volgende voorwaarden: 

- Tijdens het programma wordt minimaal 1x een activiteit voor de groep voorbereid in relatie met ET-Healing in de vorm die de deelnemer beoogt te gaan doen in zijn/haar praktijk en zodoende hier in de groep een try-out doet en feedback op wil krijgen.

- Tijdens het programma worden minimaal 15 ET-Healing sessies gedaan, op minimaal 5 verschillende personen/dieren. 
  Dit kan zijn op ‘echte klanten’, voor familie, vrienden, andere deelnemers van deze (of andere) supervisie groepen, dieren, …. op afstand … (note, sessies tijdens de trainingsdagen tellen hier niet in mee)
  Van deze sessie wordt uiteindelijk een portfolio ingeleverd en de high-lights / grootste leerpunten hiervan worden teruggekoppeld in de voorlaatste trainingsdag in de groep.Vermelding op onze website EThealing.nl

We bieden aan ET-Healing practitioners die jaarlijks supervisie volgen en het Master Certificaat hebben behaald, onder voorwaarden, de mogelijkheid van een vermelding met een eigen subpagina op onze website, voor deze vermelding vragen we € 33,30 per kwartaal.

Voorwaarden voor vermelding, de deelnemer:
- heeft een praktijk en doet sessies als hoofdactiviteit voor levensonderhoud
- presenteert zich als ET-Healing Practitioner
- promoot de praktijk / ET-Healing
- heeft een eigen website voor de praktijk
- heeft een vermelding van de opleiding / certificaat op de website met een backlink naar www.EThealing.nl

Het is nu de hoogste tijd om ons individueel én als netwerk te gaan laten zien, ongeacht de precieze vorm die je hebt gekozen in het werken met wat je in de ET-Healing programma's hebt ontdekt.Toelating

De allerbelangrijkste eis voor toelating is dat je het ET-Healing Practitioner Programma succesvol hebt afgerond.
Daarnaast is een zeer belangrijke factor de mate waarin je bereid bent dit intensieve proces met jezelf aan te gaan. 

Mocht je hulp nodig hebben bij het beantwoorden van deze vraag, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Jacqueline ( ).
We horen graag van je !