3. ET-Healing Experience

ET-Healing Experience Buitenaards Contact
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 13225

De ET-Healing Experience avonden zijn voor ons feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven. In deze groep kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties plaatsvinden. Nieuwe deelnemers liften moeiteloos mee op de energie die door de groep wordt opgebouwd.

Maandelijkse ET-HEALING EXPERIENCE

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt graag het contact verdiepen ?
Bijvoorbeeld wie zij zijn?
En hoe het kan dat zij mensen kunnen helpen met healen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, de buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

De ET-Healing Experience avonden zijn voor ons feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven.
Juist omdat deze groep een vaste kern heeft kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties kunnen plaatsvinden.
Nieuwe deelnemers kunnen moeiteloos meeliften op de energie die door de groep wordt opgebouwd.


Wat doen we tijdens deze ET-HEALING EXPERIENCE

Het eerste deel besteden we wat tijd en ruimte aan het delen van informatie en beantwoorden van vragen rondom een bepaald thema zoals hybride kinderen, soorten beschavingen, DNA activatie ....
Net als bij de dagworkshops die we doen komt er soms vooraf informatie bij ons door over het thema van die dag of periode en soms weten we dit pas op het moment zelf.

Tijdens dit eerste deel zijn onze buitenaardse vrienden al begonnen met het uitzenden van hun krachtige energie, voor de meeste mensen nu al merkbaar.
En ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit de voorbereiding.
Dit korte informatieve deel wordt vervolgd met een zinderende Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf, gecombineerd met groepshealing en activaties.

Een Stargate Meditatie is een reis naar hogere dimensies waar je al van nature verbinding mee hebt, maar je je meestal niet bewust van bent.
Tijdens deze vorm van meditatie kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen ineens heel makkelijk geworden.
Daarnaast is het heerlijk om de energie te ervaren en te voelen die door de ET's wordt uitgestraald.

Besef dat er op deze workshops met hoge frequenties wordt gewerkt, hetgeen betekent dat er tijdens deze avonden healingsprocessen kunnen plaatsvinden of kunnen worden opgestart.
Tijdens deze Stargate Meditatie wordt er een 'groepshealing' gedaan waarin je middels je intentie gericht aandacht vragen voor een stuk in jezelf dat healing behoeft.
De buitenaardse teams ondersteunen het persoonlijke healingproces met frequenties en inzichten.

Na de pauze bieden we de mogelijkheid voor Q&A-sessie waarin iedereen (persoonlijke) vragen mag stellen en waar we onze buitenaardse gidsen zullen uitnodigen meer inzicht op te geven.

We sluiten de dag af met wat we het beste kunnen omschrijven als een channeling met één van onze ET-Gidsen.
De ET's hebben altijd mooie boodschappen voor de groep.
Zoals altijd ... niets is bij ons (en onze vrienden) in beton gegoten ... we go with the flow.

Praktische Zaken

Het programma start om 19.30 uur en rond 22.00 uur ronden we samen af.
Er zijn maximaal 25 plaatsen en de entree is 17,50 euro, incl. koffie en thee.

Neem eventueel een dekentje of matje mee, zodat je eventueel lekker kunt gaan liggen tijdens de Stargate Meditatie (als er ruimte voor is).
De avonden wordt verzorgd door Philip en Jacqueline en je kunt je vooraf aanmelden via .

Heb je interesse ?
Kom ook !! 

Kijk hier voor de data voor   ET-Healing Experience - OOSTERBEEK   en   ET-Healing Experience - SILVOLDE