Healing door Buitenaardsen
14. 01. 18
posted by: Jacqueline Fiolet

Veel mensen zijn bekend met energie healing methodes zoals Reiki, Qigong of een van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam Reconnective Healing naar de planeet met de hulp van een verlichte groep van buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers samen met of onder begeleiding van buitenaardse teams en dit is iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.

Lees verder
Beyond-Medicine-ET-Healing-Dieren-Animals-Tiere-kat
14. 10. 20
posted by: Jacqueline Fiolet

Dezelfde levensenergie die het menselijk leven bezielt, bevindt zich ook in het dieren- en plantenrijk en ET-Healing voor dieren heeft voor hen dezelfde gunstige effecten als voor de mens.
Dieren reageren zeer positief op ET-Healing omdat ze voelen wat deze frequenties voor hen kunnen betekenen. Ze nemen graag deel aan de sessie zonder enige terughoudendheid of twijfel.
Honden, katten, paarden, vogels en nog veel meer hebben geweldige resultaten gehad met uiteenlopende symptomen en ...

Lees verder
ET-Healing Experience Buitenaards Contact
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

De ET-Healing Experience avonden zijn voor ons feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven. In deze groep kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties plaatsvinden. Nieuwe deelnemers liften moeiteloos mee op de energie die door de groep wordt opgebouwd.

Read More
ET-Contact-Experience-buitenaardse-contact-ce-5
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt jezelf graag gaan voorbereiden op het open contact ? 
Samen met een groep gelijkgestemden? 
En meer gaan begrijpen waarom buitenaardse beschavingen ons bezoeken en hoe we met elkaar in het contact kunnen komen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

Lees verder
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Op dit moment in de evolutie van de mensheid op Aarde zijn er vele zielen beschikbaar met het vermogen om te helen, in samenwerking met buitenaardse gidsen en teams. De Aarde is op een bijzonder punt in haar evolutie aangekomen, er is veel hulp beschikbaar van buitenaardse beschavingen en zij staan klaar voor hen die hun roeping als healer horen.

 

Lees verder
Human-ET One Community
20. 08. 25
posted by: Jacqueline Fiolet

In September 2020 zijn de virtuele deuren open gegaan van de online community 'Human-ET One' (kun je uitspreken als 'humanity one').
Maar wat is deze community nu eigenlijk ?
Allereerst is het goed te weten dat wat er nu staat het begin is van een ontwikkeling en niet een voltooid eindproduct.
Een community is immers iets wat met elkaar gebouwd wordt.

Read More
Sterrenkinderen
18. 05. 18
posted by: Jacqueline Fiolet

Het is echt een fascinerende tijd om op Aarde te zijn, waarin de afgelopen veertig jaar voortdurend energiegolven de planeet hebben overspoeld om ons "wakker te schudden" en ons "junk DNA" te activeren, om zo onze vibratie te verhogen en een nieuwe cyclus te beginnen van ons bestaan als een nieuw type mens. Sterrenkinderen zijn een wezenlijk onderdeel van deze grote transformatie van de mensheid.  Alleen al door op dit moment hier op Aarde te zijn...

Read More
ET-Healing-Contact Retreat
13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

Dit jaar organiseren we een ET-Contact Retreat naar Roemenië, het gebied rondom het Bucegi Gebergte. 
Deze bergen zijn bekend om de Sfinx van Roemenië: legendes van oude buitenaardse wezens, mystieke energievelden en al lang vergeten 'goden'.
Een gebied met een rijke geschiedenis van paranormale gebeurtenissen en uitermate belangrijke historische mijlpalen die ogenschijnlijk de wereld niet mag weten. 

 

Lees verder
Reconnection
14. 10. 22
posted by: Philip Fiolet

In oorsprong waren onze lichamen verbonden met het magnetische raster van de Aarde. Deze lijnen verbonden ons met een enorm raster dat ons in verbinding stelde met het hele Universum. In de loop der tijd zijn we deze verbinding kwijtgeraakt en het opnieuw verbinden maakt die vrije uitwisseling van licht en informatie van hogere frequenties weer mogelijk die nodig zijn voor onze heling en verdergaande spirituele groei.

Lees verder
Stargate-Experience
13. 05. 05
posted by: Jacqueline Fiolet

De Stargate is een structuur vol met Heilige Geometrie die fungeert als een inter-dimensionale portal/doorgang, en heeft een krachtig energie veld van hoge frequentie, waardoor healing op alle niveaus kan plaatsvinden als gevolg van activatie van ons multi-dimensionale DNA en het ontwaken van je heldere vermogens in een krachtig bewustzijn van het Hoger Zelf kan plaats vinden.

 

Lees Verder