Sri Yantra Ring

Sri Yantra Ring

De Sri Yantra is een symbool wat meer dan 12.000 jaar oud is, opgebouwd uit heilige geometrie en de Golden Ratio (Phi) en is ook wel bekend als de moeder van alle Yantra’s of het symbool van de manifestatie. Een Yantra is een geometrisch figuur dat gebruikt wordt voor meditaties, om beide hersenhelften in balans te krijgen en om spirituele kennis op te doen.

De Sri Yantra is een symbool wat meer dan 12.000 jaar oud is, is opgebouwd uit heilige geometrie en de Golden Ratio (Phi) en is ook wel bekend als de moeder van alle Yantra’s en is het symbool van de manifestatie. Een Yantra is een geometrisch figuur dat gebruikt wordt voor meditaties, om beide hersenhelften in balans te krijgen en om spirituele kennis op te doen.

De reden dat de Sri Yantra zo bijzonder is heeft vele redenen, het bevat namelijk uitermate complexe geometrie wat overal ter wereld te vinden is en weer valt herleiden naar de Sri Yantra. De Sri Yantra is bijvoorbeeld gevonden in de piramide van Gizeh, terwijl de oorsprong van de Sri Yantra in India ligt. Ook is de Sri Yantra nauw verbonden met de Flower of Life, welke weer terug gevonden wordt op de muur van een eeuwen oude tempel in Abydos (Egypte).

De Sri Yantra bestaat uit negen driehoeken van verschillende groottes die elkaar kruisen. In het midden zit het krachtpunt (bindu), daar zit het hoogste, het onzichtbare, ongrijpbare centrum van waaruit de Sri Yantra en de kosmos zich uitbreid.

De Sri Yantra symboliseert de Godin in haar vorm van Shri Lalita, “De schoonheid van de drie werelden” – Bhoo, Bhuva en Swa. (Aarde, Atmosfeer en lucht (hemel)). De vier gelijkbenige driehoeken met hun punten omlaag symboliseert Shiva ook wel het mannelijke. De vijf gelijkbenige driehoeken met hun punten omhoog symboliseert Shakti ook wel het vrouwelijke. De Sri Yantra staat dus ook symbool voor de vereniging van het mannelijke en het vrouwelijke goddelijkheid. Omdat de Sri Yantra bestaat uit negen driehoeken, is het ook wel bekend als de Navayoni Chakra.

Deze Sri Yantra Ring is tijdens verschillende afleveringen te zien geweest in de populaire Amerikaanse TV Serie Quantico, gedragen door de hoofdrolspeelster Priyanka Chopra.

Sebastiaan Fiolet
© 2017  Sacred Creation | Sebastiaan Fiolet
Information & Shopping : Sacred Creation
Email                                   : 

Hoofdcategorie: Artwork Sebastiaan Fiolet
Hits: 4275

Een paar woorden over Sebastiaan

Ik kreeg vaak de vraag; waarom sieraden? Ben je een edelsmid?
En ik beantwoordde dan altijd : "Nee, ik ben geen edelsmid, maar een ontwerper die weet wat ie doet en met een enorme passie voor Heilige Geometrie."

Dus, laat ik mij even voorstellen:Sebastiaan Fiolet

SEBASTIAAN FIOLET

SACRED CREATION

(Product) Designer
Dromer
Hooggevoelig
Groot gevoel en gevoelig voor humor
Denkt vaak aan eten
Heeft contact met buitenaardsen

 

Spiritualiteit
Design
Heilige geometrie
Bewustzijn en bewust worden
3D modelleren
Alle grote bedrijven beginnen klein

 

Waarom sieraden?
“Ik ben in het vak gerold” is toch wel het meest voor de hand liggende (en cheesy) antwoord, maar saai is het verhaal niet. Beloofd.

In mijn studenten tijd was (en ben ik nog steeds) helemaal weg van 3D modelleren.
Toen ik ontdekte dat er 3D printers waren ging er een wereld aan mogelijkheden voor mij open, maar aan sieraden dacht ik toen nog niet.

Het was de graancirkelreis in 2014 met Janet Ossebaard en Coen Vermeeren die mijn leven deed veranderen (plot twist).
Na deze spectaculaire reis werd mij gevraagd graancirkel sieraden te ontwerpen en deze te laten 3D printen.

Viel dat even goed in de smaak! Dat smaakte naar meer, dat ik mijn eigen bedrijf er in ben begonnen.
Ik ben dus geen edelsmid, maar een product ontwerper die weet wat ie doet en Heilige Geometrie in sieraden heeft me volledig in de ban.

Onze missie, of hoe we het graag noemen; ambitie. Is om mensen te helpen op hun spirituele pad en om hogere dimensionale (buitenaardse) wezens te helpen, met onze heilige geometrische producten.
Wij ontwerpen en creëren unieke heilige geometrische producten, in de vorm van sieraden, healing tools, art en meer.
Onze instrumenten slaan een brug tussen dimensies door middel van heilige geometrie.
Door deze brug wordt het voor hoger dimensionale wezens en je hogere zelf makkelijker om contact met je te maken.
Zo kunnen hun energieën en antwoorden in onze dimensie stromen.

Meer weten over mij of de 'instrumenten' die we maken ?
Voel je welkom mijn website Sacred Creation of email me rechtstreeks op 
Ik kijk ernaar uit om van je te horen!