Sensing the Spheres

Sensing the Spheres
Laatst bijgewerkt: 28 juli 2022
Hits: 21429

Learn to overcome the imprinting that you now have and gain a new and higher imprinting that will lead you into the luminous spheres of awareness.

~ Frederick Lenz


 

Alles in de menselijke ervaring volgt een opeenvolgende 'keten van gebeurtenissen', die een fundamentele 'Wet' van het Universum is.
Deze keten van gebeurtenissen staat in de Kabballah bekend als 'de Wet van Drie-eenheid', wat betekent dat elke ervaring in de volgende volgorde verloopt :

Alles begint vanuit METAPHYSISCHE oorsprong, en krijgt via MENTALE en EMOTIONELE 'symbolisering' een FYSIEKE VORM of 'vaste' ervaring.

Deze website bevat informatie die, bewust en onbewust, binnenkomt op een mentaal en emotioneel niveau als vertaling/symbolisatie van een dieper deel dat op zoek is zichzelf te herkennen.
Wij hebben de informatie zoveel mogelijk ingebed met visuele informatie om de sfeer en de energieën waar we mee werken zo goed mogelijk over te brengen.
En toch zijn we er ons terdege van bewust dat dit niet de intensiteit kan evenaren zoals men die zou kunnen voelen tijdens één van onze lezingen, workshops, retraites of programma's.


Het is begrijpelijk dat mensen soms eerst meer 'gevoel' willen hebben over wat men kan verwachten van een ervaring of van de personen die de workshop doen voordat men er zich mee in laat.
En dat is een goede zaak !
We moedigen iedereen aan om te checken of de vibratie, frequentie en energieën waar mee je verbinding maakt ook op een prettige manier met je resoneert.

Om u te helpen meer gevoel te krijgen bij wie wij zijn, hoe wij werken, waar wij voor staan bieden we verschillende media in deze sectie :


Human-ET One (Humanity One)

 

Beyond the Invisible - Video opnames

 
   
       
       

Interdimensional ArtWork

 

Everything is Connected - Netwerk Pagina