Manon van den Boorn

ET-Healing Practitioner - Manon van den Boorn

Manon is een zeer ervaren coach en healer, die ooit begon met cursussen in intuïtieve ontwikkeling, gevolgd door een diepgaande opleiding tot NLP Master Practitioner en internationaal gecertificeerd NLP-Trainer en waarna ze haar sterk aanwezige helende vermogen ontdekte. Sinds Manon contact heeft met haar ET-Guide werkt ze ook met een Buitenaards Medisch Team.

Sommige mensen hebben heel veel ervaring in hun werk op door soortgelijke dingen voor een zeer lange tijd op min of meer dezelfde manier te doen, met steeds kleine variaties binnen hetzelfde werkveld. Er zijn ook mensen als Manon die niet alleen op deze manier ervaren zijn geworden, maar die dat wat ze geleerd heeft (en doorgeeft aan anderen) ook echt zelf hebben doorleefd in haar persoonlijke leven. Sommige mensen zou noemen het de School van de harde Klappen, maar Manon niet. Manon kan altijd het Licht blijven zien in de donkerste dagen, zelfs als daar heel veel moed, vertrouwen en vastberadenheid voor nodig is. Ze gaat altijd verder, in volledige overgave aan het proces. Er zijn niet zoveel mensen die dat zo kunnen zoals zij.

Manon is sinds haar vroege jaren gefascineerd door gezondheid en het proces van genezing.  Na haar studie in Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht heeft ze vele jaren gewerkt voor de Nederlandse Astma Stichting waar ze verantwoordelijk was voor opleiding en publicaties. Hoewel ze is opgeleid om te denken op de reguliere medische manier, heeft ze een zeer sterke belangstelling ontwikkeld voor gezondheid en genezing op een holistische manier. Uiteindelijk werd het voor haar onmogelijk om dit werk te blijven doen en heeft ze ontslag genomen.

 Manon had een grote spirituele doorbraak in haar leven in Toledo (Spanje) tijdens een intensieve retraite, waar ze een groep trainde voor NLP Practitioner. Net als bij veel mensen die een "awakening" meemaken, veranderde haar leven enorm. Voor het eerst in haar leven kreeg Manon duidelijk zicht op haar bestemming, voelde het in elke cel van haar lichaam en is sindsdien niet meer te stoppen.

Het eerste idee om onze activiteiten en kwaliteiten te bundelen ontstond toen Manon als trainster de opleiding voor NLP Practitioner verzorgde voor de groep met Philip en Jacqueline. Vanaf het eerste moment was er een connectie en voelden we alle drie een versterkende energie tussen ons en werden als snel hele dierbare vrienden. Kort na de certificering is de samenwerking begonnen met het doen van workshops, healing sessies en andere activiteiten. 

Manon was al zeer bekend met "energy healing", reading en coaching toen ze een healing sessie kreeg van naar Haggai Katz, de man uit Israël die healing met buitenaardse medische Teams naar Nederland heeft gebracht. Haggai - of eigenlijk de ExtraTerrestrials, Buitenaardsen - merkte direct dat Manon de mogelijkheden had om ook te gaan werken met de ET's en hij vroeg of ze misschien wilde. Het kostte haar ten minste 5 seconden om hier positief op te reageren. En het duurde zo lang omdat haar gedachten alle kanten opgingen omdat ze dit niet kon geloven. 

Nu dit klinkt misschien wat vreemd of overdreven, maar besef dat wat op deze momenten van diep contact met de ExtraTerrestrials gebeurd, dat kun je je niet voorstellen tot dat je dit zelf hebt meegemaakt. Manon is in contact gebracht et haar ET-gids Chantal en werkt nu intensief samen met haar en het Buitenaardse Medisch Team en heeft een goed lopende praktijk voor healing sessies en doet met grote regelmaat workshops.

Een van de meest speciale vaardigheden van Manon die haar tot  die de prachtige genezer en vriend maakt, is haar vermogen zich te verbinden op zielfsnivo met de mensen die ze ontmoet, onvoorwaardelijke liefde te geven en zonder oordeel naar anderen te kijken. Ze heeft een natuurlijk talent zich te verbinden met andere mensen. Soms kunnen mensen zeer gesloten zijn als gevolg van littekens en pijn hebben uit het verleden en het is een raadsel hoe Manon het doet, maar zij is in staat om deze mensen te helpen zich weer te openen en opnieuw te durven deel te nemen in het leven.

Als je eenmaal verbinding maakt met Manon, is ze voor altijd in je hart !

 

Manon van den Boorn ET-Guide Chantal

 

 

Mijn Contact Gegevens :

Manon van den Boorn
Hazelaar 4
3904 LZ  VEENENDAAL

Telefoon : +31 (0)6-25004749
E-mail     : Contact Manon

 

Artist Impression Chantal by Dulce Commenencia