Jacqueline Fiolet

ET-Healer Jacqueline Fiolet

Jacqueline heeft het werken met energieën van jongs af aan opgepikt van haar ouders. Na een lange ontdekkingsreis naar zichzelf langs verschillende leraren, vele workshops, trainingen en programma's komt zij in contact met Haggai Katz. Via Haggai is zij voor het eerst in contact gekomen met haar buitenaardse gids.

Hallo, Ik ben Jacqueline Fiolet ...

Zoals eerder vermeld was ik reeds decennialang op zoek naar mijn innerlijke zelf en volgde talrijke groepen, cursussen, workshops en programma's die me daarbij konden helpen, maar vond hiermee toch telkens niet de echte of volledige waarheid over mijzelf en was daarover vaak zeer teleurgesteld.

Maar dit veranderde echter compleet nadat ik in 2012 de Reconnection had ontvangen en deelnam aan de seminars in Barcelona met Dr. Eric Pearl.
En soms als er verandering komt, dan komt het komt zo snel en op een manier die je verbeelding volledig voorbij gaat en pas dan kan je zien dat alles wat je al die jaren in je leven hebt gedaan slechts bedoeld is als een voorbereiding op dit ene moment.
Ik weet nu, er bestaan geen fouten in het Universum!
Wat er ook gebeurt in ons leven, het gebeurt om een reden.

In vogelvlucht zal ik beschrijven hoe het allemaal is gestart bij mij en dit proces is werkelijk nog steeds bezig zich steeds verder en verder te ontvouwen ...

Het Reconnection Seminar

Na de eerste seminar dag van de Reconnection kwam ik terug op de hotelkamer en kreeg ik heel vreemde reacties in mijn lichaam.
Ik lag op mijn bed en mijn handen begonnen in een snel tempo over mijn buik te bewegen en na een paar minuten intensiveerde dit enorm en ik begon bijna hysterisch te lachen.
Op één of andere manier voelde ik dat ik dit kon stoppen als ik dat wilde, maar het had ook iets het onweerstaanbaars.
En ik kon stoppen... toen ik opstond uit mijn bed om naar het toilet te gaan, stopte het, en het begon weer zodra ik weer op bed ging liggen en me ontspande.
Gelukkig was mijn man er om het enigszins in de gaten te houden, want het was best wel een beetje freaky en tegelijkertijd voelde het ook prima.
De volgende dag vroeg ik natuurlijk aan een van de seminar-trainers wat dit was en ze glimlachte vriendelijk en zei dat dit volkomen normaal was.
Niets om zorgen over te maken, maar er werd niets werd gezegd over wat hier werkelijk gaande was.
Op dat moment had ik geen idee dat dit mijn eerste contact met buitenaardsen was en dat zij mij een healing gaven op blokkades in mijn buik.
Ik had zelfs geen idee dat buitenaardse wezens hier op de aarde waren en de mensheid op verschillende manieren helpen. Dit was het beginpunt van een prachtige reis.

Ik ben hierna een praktijk in Reconnective Healing gestart en heb hier prachtige resultaten mee gehad en vond het geweldig om met de energie te werken die zich tijdens de sessie zo krachtig opbouwde.
We hebben inmiddels voor heel veel mensen "The Reconnection" verzorgd en het is een onbeschrijfelijk heerlijk gevoel om dit liefdevolle werk te mogen doen.
Mijn man en ik (ik ben gezegend om dit samen met mijn man te kunnen doen) kregen vervolgens meer en sterkere signalen die onze aandacht trokken naar het bestaan van buitenaardse leven.
Ook Eric Pearl bracht een nieuw boek uit met channelings van een niet aardse entiteit en we raakten zeer vertrouwd met gechannelde berichten vanuit de Pleiaden.
We raakten ook geïnteresseerd in graancirkels en boekten een graancirkelreis naar Engeland met Janet Ossebaard, die sindsdien een van onze zeer dierbare vrienden is geworden en dat eigenlijk meer voelt als een "Reconnection" in de 3e dimensie.

 

Mijn eerste ontmoeting met buitenaardse wezens

En toen kwam Haggai Katz "gewoon" in ons leven en vertelde ons tijdens een workshop over zijn werk in healing met een team van buitenaardse wezens.
Aanvankelijk was ik zeer sceptisch, ik was op dat moment niet eens zeker dat de graancirkels door ET's werden gemaakt.
En vervolgens zei Haggai tegen mij persoonlijk dat de ET’s echt heel graag met me wilden werken en dat -als ik zou willen- hij me in contact kon brengen met een buitenaardse gids. En zo geschiedde.

Nu heb ik dagelijks, zelfs bijna continu, contact met mijn ET-gids Joël : een gids is eigenlijk vooral een brug tussen onze dimensie en de dimensies waar zij zich bevinden.
Dit contact ervaar ik zowel "fysiek" als mentaal via mijn onderbewustzijn.
Wanneer Joël en ik contact maken kan ik hem door mijn systeem heen laten werken, waardoor hij eenvoudig de energetische atmosfeer kan verhogen via mijn lichaam en mijn handen.

Toen dit voor de eerste keer gebeurde herkende ik dit onmiddellijk van de gebeurtenissen in de hotelkamer in Barcelona en van de graancirkels in Engeland waar de CirkelMakers met mij in contact probeerden te komen.
Toen wist ik nog zo goed als niets, tegenwoordig zijn deze contacten met Joël heel normaal en is het telkens zo'n liefdevolle ontmoeting door zijn vriendelijkheid, zijn energie en zijn geduld bij het beantwoorden van onze vragen met zijn wijsheid.
Met hulp van Joël (een buitenaards 'mens' uit het sterrenstelsel Sirius) ik kan werken met een buitenaardse Medisch Team en mensen helpen op vele verschillende niveaus van het bestaan.
Gecombineerd met mijn achtergrond als NLP MasterPractitioner en Master Hypnotherapeut kan ik een goede vertaalslag en ondersteuning bieden aan mensen over wat er op diep niveau gebeurt op een iets meer tastbare manier, begrijpelijk in onze eigen dimensie.

Ik hou enorm veel van dit werk en ik ben zeer dankbaar voor hun hulp, hun respect, hun wijsheid en met name hun liefde.

 

  

Mijn contact gegevens :

Jacqueline Fiolet
Wolfhezerweg 31
6874 AA  Wolfheze
Nederland

Telefoon : 06-43726518
E-mail     :