Human-ET One Community

6. Human-ET One Community

Diensten Overzicht Hits: 11674

In September 2020 zijn de virtuele deuren open gegaan van de online community 'Human-ET One' (kun je uitspreken als 'humanity one').
Maar wat is deze community nu eigenlijk ?
Allereerst is het goed te weten dat wat er nu staat het begin is van een ontwikkeling en niet een voltooid eindproduct.
Een community is immers iets wat met elkaar gebouwd wordt.


In September 2020 zijn de virtuele deuren open gegaan van de online community 'Human-ET One' (kun je uitspreken als 'humanity one').

Maar wat is deze community nu eigenlijk ?
Allereerst is het goed te weten dat wat er nu staat het begin is van een ontwikkeling en niet een voltooid eindproduct.
Een community is immers iets wat met elkaar gebouwd wordt.

HUMAN-ET ONE IS

... een online platform (community) die mensen met een grote interesse in het contact met buitenaardse beschavingen samenbrengt en een plek creëert om met elkaar te delen, te leren en te verbinden (Community).

Deze community gaat ook over het bouwen van één grote plaats van waardevolle en constructieve kosmische informatie (een bibliotheek) zodat we met elkaar meer momenten van inspiratie kunnen beleven over dit fenomeen.
Momenten die onze ogen, onze mind, ons hart en onze ziel openen en waardoor we ons als mensen meer één kunnen voelen met elkaar (Humanity) en met onze kosmische familie (Human-ET).

Wie graag op een positieve en constructieve manier verbinding wil maken met onze Kosmische Familie en een verlangen voelt om te verbinden, te delen en te leren met gelijkgestemden, voel je dan vrij om ook deel uit te maken van dit initiatief!


HUMAN-ET ONE IS ... ÉEN PLEK ...

- waar mensen elkaar ontmoeten met eenzelfde interesse voor buitenaardse connecties, zowel wereldwijd als dicht bij jou in de buurt, mensen die van dezelfde dingen genieten en die zich voor dezelfde onderwerpen interesseren.

- om inspiratie te vinden, verhalen, ervaringen en ideeën (niet noodzakelijkerwijs advies) te delen rond onze gezamenlijke interesse.

- voor het vinden van constructieve informatie in een soort bibliotheek over allerlei onderwerpen met betrekking tot buitenaards contact, beschavingen, hun aanwezigheid op Aarde, de informatie en symbolen die zij delen, de Nieuwe Aarde die opkomt, healing, .... en vele andere creatieve uitingen van ons én van hen, met betrekking tot de transformatie van de Aarde en het herinneren van wie we eigenlijk zijn.

- om te starten met het opbouwen van een online community met als ultieme wens in de toekomst ook fysieke communities op te zetten in de wereld waar we elkaar ontmoeten (contact), helen en transformeren (healing), leren (training / education) en plezier hebben in het creëren van een Nieuwe Aarde waar Open Contact met Sterrenfamilie vanzelfsprekend is.


HUMAN-ET ONE ... ONE PLACE TO CONNECT WITH HUMAN-ET


HUMAN-ET ONE
 IS ... ONE PLACE TO CONNECT WITH HUMAN-ET

Er is veel informatie te vinden op het internet over buitenaardse aanwezigheid, zowel zeer constructieve informatie als ook veel minder accurate of minder constructieve informatie.

Het wás al best lastig om goede informatie bronnen te vinden (simpelweg door slechte vindbaarheid in de zoekmachines) en door de toenemende 'gepushte' negatieve verhaallijnen wordt het steeds lastiger.
Wij voorzien dat het de komende tijd van groot belang is een goede bibliotheek aan te leggen zodat deze informatie vindbaar blijft voor wie op zoek is.

En in plaats van het urenlang doorzoeken van het internet en sociale media kun je hier met een paar klikken vinden wat je zoekt in de publicaties van mensen die al tientallen jaren waardevolle informatie over buitenaards contact verzamelen en delen.
En tegelijkertijd kun je heel makkelijk andere Sterrenvrienden vinden om contact mee te maken en ideeën of ervaringen mee uit te wisselen!

Deze online community heeft in die zin zowel aspecten van Social Media als van een goed georganiseerde digitale bibliotheek.

Het zou zo maar kunnen zijn dat zodra deze community groot genoeg is gegroeid dat we ons als 'ET-Healing' gaan terugtrekken van media als FaceBook die ons sinds een aantal jaar in toenemende mate, net als zoveel andere alternatieve gezondheidsinstellingen, steeds lager in nieuwsoverzichten plaatst.

  

DEELNEMEN AAN Human-ET One

Het lidmaatschap voor Human-ET One is gebaseerd op donaties van haar leden.
Maar let wel ... donatie basis is niet hetzelfde als gratis ...

Het is onze visie om een plek voor en met elkaar te creëren en dat betekent ook dat we deze plek samen zullen moeten ondersteunen en onderhouden.

En ondersteunen kan op verschillende manieren.
Als de community groter wordt zullen er meer 'hosts' nodig zijn en om de informatie op het platform van grote diversiteit, van hoge kwaliteit en tegelijkertijd ook nog makkelijk vindbaar te laten blijven zijn meer 'moderators' nodig.

We snappen dat je daar nu nog niets over kunt zeggen, maar dat komt.
We droppen het nu alleen als 'food for thought'.

Tenslotte, hoewel er dus geen verplichte maandelijkse abonnementskosten zijn, vragen we de leden wel om een jaarlijkse donatie waarbij je zelf kunt bepalen wat het je waard is om deel te kunnen blijven uitmaken van deze community.

Wat verder belangrijk is om lid te worden, is ...

- het hebben van een positieve intentie en houding ten aanzien van het verbinden met andere gelijkgestemde mensen en het verbinden met je Sterrenfamilie en buitenaardse beschavingen...
- de gemeenschap te laten floreren door haar te steunen door middel van positieve energie, constructief delen met elkaar van informatie.

Meer weten ?
Kom een kijkje nemen op HUMAN-ET ONE ...

Human-ET-One-Community