Double Ankh Pendant

Double Ankh Pendant

De Ankh, het meest bekende symbool van het oude Egypte en tevens ook het meest mysterieuze.
De Ankh komt veelvuldig voor in de hiërogliefen op de eeuwen oude muren en tempels in Egypte, maar er is nog nooit een fysieke Ankh opgegraven of gevonden.

De Ankh is een onderdeel van een drie-eenheid; de Ankh, de Djed en de Was (Scepter).
Er is veel te vinden op het internet over wat de Ankh is en wat de betekenis is, maar er is weinig te vinden over het daadwerkelijke gebruik en betekenis van dit bijzonder krachtige object.

Zoals waarschijnlijk wel bekend is, is de Ankh het symbool voor het eeuwige (goddelijke) leven.
Maar wat minder (bijna niet) bekend is, is dat de Ankh de sleutel is voor het resurrection-proces en ascensie.

Osiris is één van de “Goden” die het resurrection-proces is ondergaan. Hij was vermoord door zijn jaloerse broer Seth. Isis, de vrouw van Osiris, heeft het resurrection-proces in werking gezet door (onder andere) een Ankh op het hart te leggen. Hierdoor is het mogelijk voor de ziel om terug te keren, met alle herinneringen intact inclusief die van de higher mind en ziel, in het lichaam. Vlak na het proces wordt de Was gebruikt om de ziel te verankeren in het lichaam en dimensie.
Het proces is onprettig, maar geeft enorme groei mogelijkheden voor de ziel. Dit is hetzelfde proces dat Jezus (Jeshua) een paar duizend jaar later is ondergaan.

Farao Akhnaton (Amenophis IV) gebruikte onder andere de Ankh en de hallen van Amenti om het ascensie proces (verlichting) uit te voeren bij mensen wiens genetische code voldoende is ontwikkeld.
Maar de kennis van de Ankh en de Ankh zelf zijn veel ouder dan het oude Egypte, in de tijd van Lemurië en Atlantis werd de Ankh al gebruikt voor deze doeleinden.

De Ankh, Was en Djed zijn echter niet (meer) fysiek in onze dimensie en zijn daarom ook nooit gevonden of opgegraven. Pas wanneer wij collectief er weer klaar voor zijn zullen deze extreem krachtige tools en kennis hoe deze gebruikt moeten worden, weer beschikbaar gesteld worden aan de mensheid.

Sebastiaan Fiolet

© 2017  BewustDsign|Sebastiaan Fiolet
Information & Shopping : BewustDsign
Email                                   : 

Hoofdcategorie: Artwork Sebastiaan Fiolet
Hits: 959