Angelic Star Hanger

Angelic Star Hanger

De geometrie is afkomstig uit onze nieuw ontdekte geometrie uit de Flower of Life, zoals wij hebben laten zien in onze blogpost. Met deze geometrie hebben wij ook onze kerstkaarten gemaakt.
Meer sieraden met de ontdekte geometrie zullen zeker nog gaan komen!

De 'Angelic Star' is zoals de naam al aangeeft sterk verbonden met het rijk der Engelen.
Veel heilige geometrie heeft zijn herkomst uit de Flower of Life, vandaar ook dat wij zijn gaan ontdekken en spelen met deze geometrie.
De vers ontdekte geometrie was echter in 2D, dus het was nog een hele uitdaging geweest om er een 3D model van te maken die energetisch ook kloppend is! En dat is ons zeker gelukt!

Benieuwd naar het ontwerpproces? Bekijk de “Making of” video van de Angelic Star.

Wij werden erop gewezen door healers die met de 'Angelic Star' werken dat de zilveren Angelic Star welliswaar een sterke verbinding heeft met het Engelenrijk, maar dat de goudkleurige (messing & 14kt goud) een andere connectie heeft. De goudkleurige staat sterk in verbinding met de Lemurian Masters!
Dit vonden wij buitengewoon interessant en wij zijn zelf ook specifiek op de goudkleurige gaan afstemmen, waarna ook wij de bevestiging kregen dat het ging om de Lemurians.

Voor ons ook een inzicht momentje dat ook materiaal/kleur een compleet andere verbinding kan maken met verschillende entiteiten terwijl de geometrie hetzelfde is.

Sebastiaan Fiolet

© 2017  BewustDsign|Sebastiaan Fiolet
Information & Shopping : BewustDsign
Email                                   : 

Hoofdcategorie: Artwork Sebastiaan Fiolet
Hits: 1011