4. Lezingen & Workshops

ExtraTerrestrial_Lecture_Workshop

Er zijn meer dan 5 miljoen beschavingen in het Universum betrokken bij ons ontwaken. Dit getal alleen al moet ons vertellen hoe belangrijk de Aarde is voor de kosmos! Er zijn velen die vragen of onze Sterrenbroeders en Zusters naar de aarde kunnen komen en hun aanwezigheid bekend willen maken. Deze oproep werd en wordt steeds gehonoreerd. Onze sterrenfamilie wacht om zich opnieuw te kunnen verbinden met ons. 

De buitenaardsen hebben groot respect voor onze vrije wil en daarom dringen zij zich niet bij ons op en wachten op dat wij hen vragen, uitnodigen en hen toestaan om ons te helpen.
Een prachtige manier om deze verbinding te maken, om hen te voelen en te ervaren is om samen te komen in een groep en hen uit te nodigen onder begeleiding van ervaren ET-healers.
Het is één van onze drijfveren om mensen de gelegenheid te bieden om hun liefdevolle energie te ervaren en mensen helpen contact te maken met onze kosmische vrienden, onder andere via lezingen en workshops.

Tijdens deze evenementen bieden wij informatie over de buitenaardsen, niet alleen om de ‘mind’ tevreden te stellen, maar vooral om te kunnen begrijpen wat er zoal ervaren kan worden, wat er gebeurt tijdens de sessies. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen soms moeite kunnen hebben om hun aanwezigheid te ervaren zijn de blokkades in hun geloofssysteem.
Overtuiging en twijfel kunnen zo sterk zijn dat een volledige ervaring onmogelijk wordt. We creëren onze werkelijkheid met onze gedachten: als we geloven dat het niet mogelijk is om de buitenaardsen te voelen of te zien, dan wordt dat ook onze werkelijkheid.
Als we sterk genoeg twijfelen, is het een onzekere, vage ervaring wat we krijgen.

De Apostel Thomas zei: "Alleen als ik de wonden van de spijkers in zijn handen zie en met mijn vingers kan voelen, en als ik mijn hand in zijn zij kan leggen, zal ik het geloven." Een week later verscheen Jezus weer; ditmaal was Thomas er wel bij. Jezus zei tegen hem: "Leg je vingers hier en kijk naar mijn handen, en leg je hand in mijn zij. Wees niet langer ongelovig, maar geloof." Thomas antwoordde: "Mijn Heer, mijn God!" Jezus zei tegen hem: "Omdat je me gezien hebt, geloof je. Gelukkig zijn zij, die niet zien en toch geloven."

En zo is het, we kunnen datgene niet ervaren, waarvan wij overtuigd zijn dat het niet mogelijk is. We moeten eerst durven geloven, er voor openstaan, dan pas kunnen we ervaren. Maar als de ervaring eenmaal verder gaat dan ons bestaande wereldbeeld, dan gaat er een compleet nieuwe wereld open en worden wij zoals Thomas nadat hij Jezus opnieuw ontmoette. Misschien heb je jezelf ooit wel eens afgevraagd waarom Jezus deze prachtige les gegeven heeft aan de mensheid?

In onze workshops besteden we het eerste deel aan het delen van informatie op een zo begrijpbaar mogelijke manier. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. We streven ernaar dat iedereen zich op zijn gemak gaat voelen en zich open kan stellen voor wat er gaat komen. Ondertussen zijn de buitenaardse vrienden al voorzichtig begonnen met het neerzetten van hun energie. Ongemerkt betreden we al een nieuwe dimensie, die makkelijk toegankelijk is voor (bijna) iedereen.

Tijdens de workshops vindt een groepshealing plaats en kunnen mensen in contact komen met de buitenaardsen via gevoel, sommige mensen kunnen ze ook waarnemen. Als de tijd het toelaat, kunnen ook één of meer individuele helingsessies - binnen de beslotenheid van de groep - worden gedaan, zodat mensen kunnen ervaren of observeren hoe de buitenaardsen met ons werken.

Tevens bestaat de mogelijkheid om te communiceren met de ET-gidsen door middel van (wat we het beste kunnen omschrijven als) channeling. Veelal hebben de ET's mooie boodschappen voor de groep.

De workshop is iedere keer weer iets anders. We weten vooraf nooit welke verrassing onze buitenaardsen vrienden voor de groep en ons hebben. Elke groep is ook weer anders. Onze ervaring is dat de samenstelling van de groepen altijd perfect geregeld is, evenals het aantal mensen dat aanwezig is. Het is alsof zij de mensen voor elk evenement, specifiek selecteren. Een groep is meestal 20-25 personen in omvang.

Een lezing is niet precies een lezing zoals het woord suggereert. Het is een 2 uur durende ervaring met een groep van 25-40 personen en is eigenlijk meer mini-workshop. Er vinden vrijwel dezelfde activiteiten plaats, maar iets korter van duur. De ervaring kan iets minder intens zijn en is vooral geschikt voor mensen, die eerst - kort - willen kennismaken met het buitenaardse fenomeen.

ET Contact Workshop

Een workshop duurt een volledige dag waarin genoeg tijd is gereserveerd voor groepshealingsessies en Stargate Meditaties en eventueel ook voor creatieve activiteiten zoals het tekenen van graancirkel-mandala's. Het werken met deze heilige geometrische structuren in de graancirkel-mandala's opent het onderbewuste moeiteloos, wat het kunnen ontvangen van licht en informatie uit de hogere frequenties tijdens de workshop en healingen vergemakkelijkt.

Healing Centre Beyond Medicine geeft met grote regelmaat lezingen en workshops door heel Nederland en in België.

Als je interesse hebt om één van onze bijeenkomsten bij te wonen, kijk dan op onze event-kalender op deze website.
Inschrijven kun je via onze FaceBook pagina Facebook Beyond Medicine of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte blijft van de aankomende events. 

Als je graag wilt dat we bij jou in de buurt - in een spiritueel centrum - een lezing of workshop komen geven en je kunt voldoende mensen daarvoor bij elkaar krijgen, neem dan zeker contact met ons op - hetzij via e-mail of FaceBook - zodat we een gezamenlijk moment in onze beider agenda's kunnen prikken!