Buitenaardse Film Avond

MOVIE / DOCUMENTARY
BeyondMedicine_FilmAvond
Datum: 21 maart 2023 19:30

Locatie: Healing Centre Beyond Medicine

BUITENAARDS FILMAVONDJE BIJ HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje ... het is een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

Kortom, gezellige, inspirerende en leerzame Bashar Film Avonden !!


DEZE MAAND ... NAVIGATING THE SPLITTING PRISM

Nu veel parallelle realiteiten elkaar beginnen te overlappen op onze planeet, is goed te zien hoe mensen kiezen voor verschillende paden die zullen leiden tot veel verschillende versies van de Aarde.
In deze sessie geeft Bashar ons een nieuwe tool die ons helpt om te gaan met de veranderingen die we waarnemen.
Het helpt ons onderscheidingsvermogen te vergroten, zodat we beter in staat zijn onze keuzes te maken.

Deze nieuwe 'permission slip' helpt om in de staat van zijn te blijven die we het liefste wensen, ongeacht de omstandigheden buiten ons en kan zo fungeren als instrument om ons door de parallelle realiteiten te navigeren naar de realiteit die het beste past bij wie we werkelijk zijn.


WIE IS BASHAR ?

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani (E'sassani).
Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.

De mensheid deelt (letterlijk) DNA met de Essassani.
De Essassani beschaving evolueert naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 35 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt.
Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.
 

TIJDSTIP

Vanaf 19.15 uur worden je ontvangen door Philip en Jacqueline en om 19.30 start de film, ca. 22.00 uur ronden we samen af.

DATA VOORJAAR 2023

- dinsdag 21 Februari 2023
- dinsdag 21 Maart 2023
- dinsdag 18 April 2023
- dinsdag 16 Mei 2023
- dinsdag 13 Juni 2023

TOEGANGSPRIJS

De toegangsprijs voor deze avond is € 10,00 en kan contant worden voldaan of achteraf gefactureerd.
Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.


AANMELDEN

Je kunt je eenvoudig aanmelden door even een mailtje te sturen naar : Contact Philip

 

 

E-mail
Adres
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Kaart