Buitenaardse Film Avond

MOVIE / DOCUMENTARY
BeyondMedicine_FilmAvond
Datum: 21 februari 2023 19:30

Locatie: Healing Centre Beyond Medicine

BUITENAARDS FILMAVONDJE BIJ HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje ... het is een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

Kortom, gezellige, inspirerende en leerzame Bashar Film Avonden !!


DEZE MAAND ... EPSILON

In dit intrigerende evenement verteld Bashar over de bijzondere rol van hun drie kunstmatig intelligente hemellichamen, Epsilon, Eclips en Epifanie, die Essassani thuiswereld omcirkelen (vergelijkbaar met onze maan) en energetisch in balans houden.
In deze uitzending benadrukt Bashar de connectie en de parallellen tussen de Aarde en Essassani thuiswereld en richt zich in dit event specifiek op Epsilon.

Hij legt verder uit hoe deze kunstmatige manen ook onze planeet Aarde helpen stabiliseren en hoe deze de synchronisatie van onze hersengolfpatronen met die van de bewoners van Essassani ondersteunen.
Deze synchronisatie is een belangrijke stap in het proces dat uiteindelijk zal leiden tot fysiek, open contact.


WIE IS BASHAR ?

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani (E'sassani).
Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.

De mensheid deelt (letterlijk) DNA met de Essassani.
De Essassani beschaving evolueert naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 35 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt.
Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.
 

TIJDSTIP

Vanaf 19.15 uur worden je ontvangen door Philip en Jacqueline en om 19.30 start de film, ca. 22.00 uur ronden we samen af.

DATA VOORJAAR 2023

- dinsdag 21 Februari 2023
- dinsdag 21 Maart 2023
- dinsdag 18 April 2023
- dinsdag 16 Mei 2023
- dinsdag 13 Juni 2023

TOEGANGSPRIJS

De toegangsprijs voor deze avond is € 10,00 en kan contant worden voldaan of achteraf gefactureerd.
Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.


AANMELDEN

Je kunt je eenvoudig aanmelden door even een mailtje te sturen naar : Contact Philip

 

 

 

E-mail
Adres
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Kaart