Buitenaardse Film Avond - Haarlem

MOVIE / DOCUMENTARY
0
BeyondMedicine_FilmAvond
Datum: 19 september 2019 19:30

Locatie: Healing Centre Beyond Medicine

Buitenaards Film avondje bij Healing Centre Beyond Medicine - Haarlem

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje ... het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

 

Deze maand ... Nature's Social Network

Bashar geeft ons in dit event een prachtige en verbazingwekkende uitleg over het mechaniek waarop de levende natuur onderling communiceert.
En hoe je je op dit netwerk kunt afstemmen, er informatie mee kunt uitwisselen en zo een 'expansion' van je eigen bewustzijn kunt ervaren.

Om alvast in de stemming te komen kun je een kijkje nemen bij de HighLights van dit event !

 

Wie is Bashar ?

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani. Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt. Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Hieronder een interview met Darryl Anka met korte stukjes over Bashar ...

 

 

Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

Locatie en Organisatie

Deze filmavonden worden verzorgd door Simone en Jantine, beiden gecertificeerd ET-Healing Practitioner bij Healing Centre Beyond Medicine.

De locatie voor de filmavond is:
Zijlvest 11A
2011 VB Haarlem
Nederland

Om in onze filmkamer te komen moet je een trapje af kunnen lopen.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage Raaks (onder de Pathé bioscoop) op twee minuten loopafstand.
Kijk hier voor meer info over parkeergarage Raaks.

Kosten bedragen €3,05 per uur tot 21:00 en €2,97 na 21:00.

Per openbaar vervoer is de locatie ook goed te bereiken!
Tien minuten wandelen vanaf het station Haarlem.
En er stoppen ook diverse bussen op 2 minuten loopafstand. Check hiervoor even op www.9292.nl.

 

Tijdstip

Vanaf 19.15 uur worden jullie ontvangen door Simone en Jantine met een lekker kopje koffie of thee en om 19.30 start de film.

Data 1e helft 2019

- donderdag 14 maart 2019
- donderdag 11 april 2019
- donderdag 9 mei 2019
- donderdag 13 juni 2019
- donderdag 11 juli 2019

Note

Vanaf September 2019 worden de filmavonden voortgezet in de praktijk van Healing Centre Beyond Medicine in Wolfheze !
Kijk voor meer informatie even op Buitenaardse Filmavond - Wolfheze

 

 

E-mail
Adres
Zijlvest 11A 2011 VB Haarlem, Nederland

 

Kaart