Contact met buitenaardse wezens vanuit je Hogere Zelf

WORKSHOP
0
BeyondMedicine_ET-Contact_Experience
Datum: 14 april 2019 10:00 - 16:00

Locatie: Wakker – Bewust zijn

ET-Healing Workshop in Noord Holland

We leven in een tijd waarin we door een grote transformatie van Ontwaken heengaan. Hierbij worden wij op Aarde ondersteund door een groot aantal beschavingen in het Universum. Dit alleen al laat zien hoe belangrijk de Aarde is voor de kosmos.
Onze buitenaardse vrienden hebben groot respect voor onze vrije wil en daarom dringen zij zich niet bij ons op en wachten op dat wij hen vragen, uitnodigen en hen toestaan om ons te helpen. Zij zijn er en hebben contact met ons, echter dat wil nog niet zeggen dat er communicatie kan vinden.
Om deze communicatie te kunnen laten plaatsvinden moet een zender en een ontvanger zich binnen dezelfde bandbreedte bevinden.

Er zijn steeds meer mensen die de behoefte voelen om contact met buitenaardse wezens te maken en de communicatie met deze prachtige wezens verder te ontwikkelen. Echter hoe doe je dit?
Een prachtige manier om contact te maken, om hen te voelen en te ervaren is om samen te komen in een groep gelijkgestemden en hen uit te nodigen. Dit is dan ook wat we in deze workshop samen doen. We bouwen met elkaar en onze vrienden in korte tijd een krachtig energieveld op waarin prachtige ontmoetingen, communicatie en healing kan plaatsvinden.

We openen de ochtend met een meditatie waarbij je jezelf stevig grond en nog bewuster in je fysieke lichaam komt.
Vandaar uit bieden we je informatie aan over je Hogere Zelf en hoe jij nog meer in contact kan komen met je Hogere Zelf.
Wat brengt dit contact jou in je huidige aardse leven? Hoe staat dit in verhouding met je fysieke lichaam en je belichaming van wie je Bent?

Naast informatie bieden wij je ook een Stargate meditatie aan om dit contact daadwerkelijk te ervaren.
Een Stargate meditatie is een reis naar hogere dimensies waar je al van nature verbinding mee hebt, maar waar je je meestal niet bewust van bent.

Daarnaast bieden we je informatie aan over hoe je vanuit je Hogere Zelf kunt communiceren met de buitenaardse en ook welke rol je ‘heldere’ innerlijke zintuigen hierbij spelen. Ook hierbij ontvang je een geleide meditatie om dit te kunnen ervaren.
Er is ook ruim gelegenheid om vragen te kunnen stellen waarbij wij met onze ET gidsen zullen channelen.
Verder bieden we ruimte aan alles wat er ter plaatse in de groep mag ontstaan.

Datum
Zondag 14 April 2019

Locatie
Wakker – Bewust zijn
Westerweg 14
1815 DE Alkmaar

Tijd
Inloop vanaf 9.30 uur (koffie/thee en lekkers). Start 10.00 uur en afronding 16.00 uur.

Vergoeding
75 euro, contant af te rekenen op de dag zelf.

Zelf meenemen
Je kunt zelf een lunch meenemen. Handig is ook een matje, een dekentje en kussen en lekkere sokken.

Begeleiders
Rik Buiting en Manon van den Boorn

 

Telefoon
E-mail
Adres
Westerweg 14 1815 DE Alkmaar

 

Kaart