Spirituele Familie Week

HOLIDAY / RETRAITE
0
BeyondMedicine_Family-Week
Datum: 18 augustus 2018 12:00 - 24 augustus 2018 12:00

Locatie: La Vie Tara - Maison de Terre Neuve

Spirituele Familie Week

Een heerlijke ontspannen 'all inclusive' week met eigen programma's voor ouders en de kids. Fijn om in contact te komen met gelijkgestemde ouders en voor de kids superfijn om in een spirituele omgeving in contact te zijn met leeftijdsgenootjes en gave activiteiten te doen zoals geo-chaching, crossen op de mountainbike routes, (nacht-)wandelingen, sterren kijken en nog veel meer !Spirituele Familie Week op La Vie Tara

Zondag 18 Augustus 2019 tot zaterdag 24 Augustus 2019

Stel je eens voor ... je bent samen met een groep van gelijkgestemde spiritueel bewuste volwassenen, ouders en kinderen en je verblijft een week lang in een prachtig voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De lucht is hier bijzonder zuiver, vergelijkbaar met Davos (lucht-kuuroord), er zijn heerlijke riviertjes en meertjes om in te zwemmen, watervalletjes en het pand is stralingsarm met betrekking tot 3G/4G en op sommige kamers is er geen WiFi.

De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

Deze week sluit direct aan op het open Healing Festival op het terrein van La Vie Tara en is daarom perfect te combineren voor iedereen die wil kennis maken met verschillende manieren van healing en daarna lekker wil ontspannen in een spiritueel centrum op een prachtige locatie !

Tijdens de Spirituele Familie Week zullen er verschillende activiteiten aangeboden worden voor volwassen, voor volwassenen met kinderen en natuurlijk de kinderen zelf en uiteraard zijn deze geheel vrijblijvend. 
Het is ook prima vertoeven in het zonnetje op het terras en er zijn volop wandelingen in de prachtige natuur te doen of bezoekjes te brengen aan zeer interessante plaatsen en plekken in de omgeving.

Deze week is bijzonder geschikt voor iedereen die zoekt naar verbinding en gezellig samenzijn in een spirituele setting, zowel voor wie alleen wil komen, alsook voor koppels en in het bijzonder voor gezinnen met kinderen. 

Hoe ziet de week er in de praktijk uit?

Allereerst belangrijk om te vermelden ... deze week is helemaal voor jou en het gezin.
Niets moet, je kunt in deze week helemaal doen waar jij en het gezin zin in hebben !

Maar je kunt de dag beginnen met een heerlijk ontbijt met vers knapperig Frans stokbrood of heerlijke muesli met lokale Franse Yoghurt, heerlijk !
Alle maaltijden en drankjes zitten bij de weekprijs inbegrepen en de keuken is werkelijk TOP!
Eventuele belangrijke dieetbeperkingen kun je vooraf doorgeven aan de leiding van La Vie Tara, daar wordt allemaal rekening mee gehouden.

Afgezien van aangeboden activiteiten bestaat er ook altijd de mogelijkheid voor individuele ET-Healing sessies op persoonlijke vragen of stukken.
En natuurlijk is er de mogelijkheid om nu The Reconnection te doen.
Deze individuele sessies zullen zoveel mogelijk in de ochtend worden ingepland in volgorde van aanmelding.

En dan... lekker lunchen.
Je kunt heerlijk buiten zitten in de enorme tuinen rondom het gebouw of - als het te fris is - gewoon lekker binnen.

De middagen kunnen worden benut voor het delen van informatie over buitenaardse beschavingen en het werken met buitenaardse teams, maar ook kunnen er Stargate Meditaties met groepshealingen worden gedaan.
Er bestaat de mogelijkheid prachtige graancirkel mandala's te tekenen of te schilderen, een heerlijk meditatieve activiteit om helemaal in het Hier en Nu te komen...
Voor de materialen wordt gezorgd.

En uiteraard maken we ook één of meer uitstapjes naar zeer krachtige healing plaatsen.
Een weekje is eigenlijk te kort om de omgeving te zien !!!

Aan het eind van de dag heerlijk gezamenlijk dineren met een menu om je vingers bij af te likken ... ook voor vegetariërs!
Gezellig samen bij het kampvuur uitwisselen wat er die dag beleefd is en inspiratie opdoen voor de volgende dag.

Daarna lekker de tijd voor jezelf om te doen waar je maar zin in hebt en na te genieten van de dag.
Je kunt je even terugtrekken in de tuinen, met een wijntje bij de open haard zitten of in de filmzaal kijken naar een film, documentaire of opnames van de seminars van Bashar.
Deze tijd is helemaal voor jou !

Als de hemel helder genoeg is, is er 's avonds de mogelijkheid voor een NightWatch al dan niet met behulp van sterrenkijkers en infraroodkijkers.
De hemel toont hier zoveel sterren ...

Kortom in een paar dagen van buitengewoon aards naar buitenaards gewoon en weer terug!

 

Eventjes in het kort ... de Reconnection

Een groep van de buitenaardse Pleiadische beschaving heeft in begin jaren '90 een soort protocol (een werkwijze) doorgegeven aan Dr. Eric Pearl, een chiropractor, die sindsdien wereldwijd mensen opleidt om hiermee de energiesystemen van mensen te reactiveren ... te upgraden voor de nieuwe tijd zoals hij dit zelf noemt.
Hij heeft dit proces The Reconnection (reconnectie / herverbinding) genoemd.
De Reconnectie is een proces waarin energetische punten en banen in het energielichaam worden geactiveerd, waardoor men het directe contact met je diepere wezen en de gehele schepping weer kunt gaan ervaren.

Een Reconnectie is een persoonlijk besluit, een individueel proces, zo ongelooflijk mooi en heel bijzonder op deze krachtplek.
Het doen van een Reconnectie voor een ander voelt voor ons als een heilig proces, iedere keer weer en het is verbazingwekkend wat dit proces allemaal in gang zet.
Wij kunnen er met ons verstand niet bij, kunnen het ook niet uitleggen, maar we zien mensen in hun kracht komen, hun passie volgen, hun hele uitstraling verandert.
Bij de één al binnen een week bij de ander iets later, maar na een jaar zie je onwaarschijnlijke veranderingen.

Zodra je een Reconnectie hebt gedaan ga je deze energieën ook voelen stromen in je lichaam en we leren je tijdens deze week hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

Een ander boeiend verschijnsel is dat je sensitiever wordt voor informatie (en aanwezigheid van liefdevolle, behulpzame wezens) uit andere dimensies en ook met dit fenomeen kunnen we deze week oefenen.
Sommigen noemen dit channelen, anderen noemen dit contact met je gids, helder weten, helder horen, helder zien ... maakt niet zoveel uit hoe je het noemt ... het gaat om de verbinding en het uitwisselen van informatie.

Meer informatie kun je lezen op onze pagina RECONNECTION.
 

Eventjes in het kort ... ET-Healing

Om dit proces verder te ondersteunen brengen Jacqueline, Philip en Manon (allen ET-Healers) je in nauw contact met buitenaardsen beschavingen door middel van channeling met onze buitenaardse gidsen, Stargate Experiences en healing sessies met Buitenaardse Teams.
Tijdens deze sessies ga je (her-)ontdekken dat je een multidimensionaal wezen bent, dat je zelf in staat bent contact te maken met de bron-energieën en met de vele liefdevolle wezens die er zijn.
En dat deze wezens het niet voor je kunnen of zullen doen, maar je met liefde willen helpen en inzichten willen geven, als je ze daartoe uitnodigt.

Wil je meer lezen over ET-Healing, kijk dan op ET-HEALING.
 

Eventjes in het kort ... Stargate Experience 

Een Stargate Meditatie is een zeer bijzondere en krachtige manier van interdimensionaal reizen via de geometrische constructie van de Stargate (die ter plekke in de kapel aanwezig is).
Wil je meer lezen over de Stargate Experience, kijk dan op DE STARGATE EXPERIENCE.

 

Kosten

Voor deze week hebben we speciale tarieven, gebaseerd op volpension vanaf 490,- euro per volwassene en vanaf 220,- euro per kind afhankelijk van het type kamer dat je wenst en met hoeveel personen je de kamer deelt.

Ter indicatie kun je bijvoorbeeld voor de eenvoudigste kamers al terecht voor

- volwassene alleen vanaf  € 515
- een koppel vanaf    € 980
- volwassene met één kind (1 kmr)  € 710
- 2 volwassenen met één kind (2 kmrs) € 1.230
- 2 volwassenen met twee kinderen (2 kmrs) € 1.470

Voor meer informatie kun je het beste even kijken op PrijsLijst Familie Week 2019.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer. 
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.
Meer informatie over het reizen met de TGV kun je HIER vinden.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar  met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.

Kun je deze keer niet ?

Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil een event met buitenaardsen absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2019 nog andere opties, namelijk
- de ET-Contact Week van 22-28 September 2019
- de ET-Healing Week van 30 Juni - 6 Juli 2019

Mocht je nu wel heel graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de ET-Healing Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je. 
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Voor meer informatie over de weekenden, hou de nieuwsbrief dan goed in de gaten of neem even contact met ons op.

Kijk hier voor meer foto's over La Vie Tara
Kijk hier voor een video over La Vie Tara

 

 

Telefoon
E-mail
Adres
Route de Saint-Bonnet, 07520 Lalouvesc, France

 

Kaart