ET-Healing Week Retraite

HOLIDAY / RETRAITE
0
BeyondMedicine_ET-Healing-Week
Datum: 30 juni 2018 12:00 - 6 juli 2018 12:00

Locatie: La Vie Tara - Maison de Terre Neuve

ET-Healing Week Retraite - een week voor jezelf

Deze week staat volop in het teken van verhoging van je frequentie, verheldering van je waarnemingsvermogen (sensitiviteit), ontwikkeling van je vermogen van (self-)healing en contact met (buitenaardse) gidsen.Stel je eens voor ... je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

En stel je dan eens voor, dat je hier bent met zeer ervaren mensen op het gebied van het werken en communiceren met een groep buitenaardsen die als missie hebben om hun sterrenfamilie hier op Aarde te helpen te herinneren wie zij werkelijk zijn, door middel van healing op velerlei vlakken, door middel van boodschappen en door middel van de mensheid weer in contact te brengen met haar eigen kern en tegelijkertijd in contact te brengen met het geheel.

ET-Healing Week Retraite - een week voor jezelf

Zondag 30 Juni 2019 tot zaterdag 6 Juli 2019

Deze week gaat sterk in op ontwikkeling van je sensitiviteit het leren waarnemen van subtiele energieën.
Je gaat je eigen energievelden ontdekken en verschillende energieën leren voelen en onderscheiden.
Je gaat ontdekken hoe je vanuit een andere laag van jezelf contact kunt maken met andere dimensies en hoe je in een andere dimensie contact kunt maken met andere 'benevolent beings'.

We gaan aan de slag met een gevarieerd aanbod zoals de Reconnection, ET-healing sessies (individueel en groepsgewijs), Stargate Experiences, natuur, spel, creativiteit, coaching tools en technieken, tijdlijn / regressie sessies en nog veel meer, afhankelijk van waar de behoefte ligt op enig moment.

Alles is gericht op verhoging van je frequentie, verhoging van je waarnemingsvermogen (sensitiviteit) en ontwikkeling van je vermogen van (self-)healing.
En het doen van de Reconnection tijdens deze week zal je zeker enorm kunnen helpen in dit proces.
  

Hoe ziet de week er in de praktijk uit?

Heerlijk ontbijten met vers knapperig Frans stokbrood of heerlijke muesli met lokale Franse Yoghurt, heerlijk !
Alle maaltijden en drankjes zitten bij de week inbegrepen en de keuken is werkelijk TOP!
Eventuele dieetwensen kun je vooraf doorgeven aan de leiding van La Vie Tara, daar wordt allemaal rekening mee gehouden.

De ochtenden worden daarna gebruikt voor de persoonlijke sessies voor de Reconnection of een ET-Healing sessie specifiek op een persoonlijke vraag.
Als sommige deelnemers een ET-Healing / Reconnection-sessie hebben met Philip of Jacqueline, gaan de andere deelnemers onder begeleiding van Manon aan de slag met 'stretching the Mind'-activiteiten.
Hierbij kun je denken aan activiteiten ter bewustwording over hoe je 'denken, voelen en doen' elkaar positief of negatief beïnvloeden, maar ook groepscoaching en sharing met leuke en tegelijk zeer verdiepende werkvormen en wellicht ook het oefenen met channelen ... het 'downloaden' van je eigen informatie of misschien wel het contact maken met je eigen gidsen.  
Of gewoon heerlijk van de rust en de natuur genieten.

En dan... lekker lunchen.
We kunnen heerlijk buiten zitten in de enorme tuinen rondom het gebouw of - als het te fris is - gewoon lekker binnen.
De middagen worden gebruikt voor het delen van informatie over buitenaardse beschavingen, het werken met buitenaardse teams en kunnen er ET-Healingen worden geven, Stargate Meditaties met groepshealingen worden gedaan, het bezoeken van de hele bijzondere Kapel van Maria Magdalena of wat de groep op dat moment dan ook nodig heeft.
Er is ook ruimte gereserveerd om prachtige graancirkel mandala's te tekenen of te schilderen, een heerlijk meditatieve activiteit om helemaal in het Hier en Nu te komen...
Voor de materialen wordt gezorgd.

En uiteraard maken we ook één of meer uitstapjes naar zeer krachtige healing plaatsen. La-Vie-Tara-Nightsky
Een week is eigenlijk te kort !!!

Aan het eind van de dag heerlijk gezamenlijk dineren met een menu om je vingers bij af te likken ... ook voor vegetariërs!.
Daarna lekker de tijd voor jezelf om te doen waar je maar zin in hebt en na te genieten van de indrukken van de dag.
Je kunt je even terugtrekken op je kamer of in de tuinen, met een wijntje bij de open haard zitten of naar opnames kijken van de seminars van Bashar.
Deze tijd is helemaal voor jou !

Als de hemel helder genoeg is, is er 's avonds de mogelijkheid voor een NightWatch al dan niet met behulp van sterrenkijkers en infraroodkijkers.
De hemel toont hier zoveel sterren ...

Kortom in een paar dagen van buitengewoon aards naar buitenaards gewoon en weer terug! 

Eventjes in het kort ... de Reconnection

Een groep van de buitenaardse Pleiadische beschaving heeft in begin jaren '90 een soort protocol (een werkwijze) doorgegeven aan Dr. Eric Pearl, een chiropractor, die sindsdien wereldwijd mensen opleidt om hiermee de energiesystemen van mensen te reactiveren ... te upgraden voor de nieuwe tijd zoals hij dit zelf noemt.
Hij heeft dit proces The Reconnection (reconnectie / herverbinding) genoemd.
De Reconnectie is een proces waarin energetische punten en banen in het energielichaam worden geactiveerd, waardoor men het directe contact met je diepere wezen en de gehele schepping weer kunt gaan ervaren.

Een Reconnectie is een persoonlijk besluit, een individueel proces, zo ongelooflijk mooi en heel bijzonder op deze krachtplek.
Het doen van een Reconnectie voor een ander voelt voor ons als een heilig proces, iedere keer weer en het is verbazingwekkend wat dit proces allemaal in gang zet.
Wij kunnen er met ons verstand niet bij, kunnen het ook niet uitleggen, maar we zien mensen in hun kracht komen, hun passie volgen, hun hele uitstraling verandert.
Bij de één al binnen een week bij de ander iets later, maar na een jaar zie je onwaarschijnlijke veranderingen.

Zodra je een Reconnectie hebt gedaan ga je deze energieën ook voelen stromen in je lichaam en we leren je tijdens deze week hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

Een ander boeiend verschijnsel is dat je sensitiever wordt voor informatie (en aanwezigheid van liefdevolle, behulpzame wezens) uit andere dimensies en ook met dit fenomeen kunnen we deze week oefenen.
Sommigen noemen dit channelen, anderen noemen dit contact met je gids, helder weten, helder horen, helder zien ... maakt niet zoveel uit hoe je het noemt ... het gaat om de verbinding en het uitwisselen van informatie.

Meer informatie kun je lezen op onze pagina RECONNECTION.
 

Eventjes in het kort ... ET-HEALING

Om dit proces verder te ondersteunen brengen Jacqueline, Philip en Manon (allen ET-Healers) je in nauw contact met buitenaardsen beschavingen door middel van channeling met onze buitenaardse gidsen, Stargate Experiences en healing sessies met Buitenaardse Medische Teams.
Tijdens deze sessies ga je (her-)ontdekken dat je een multidimensionaal wezen bent, dat je zelf in staat bent contact te maken met de bron-energieën en met de vele liefdevolle wezens die er zijn.
En dat deze wezens het niet voor je kunnen of zullen doen, maar je met liefde willen helpen en inzichten willen geven, als je ze daartoe uitnodigd.

Wil je meer lezen over ET-Healing, kijk dan op ET-HEALING.
 

Eventjes in het kort ... Stargate Experience 

Een Stargate Meditatie is een zeer bijzondere en krachtige manier van interdimensionaal reizen via de geometrische constructie van de Stargate (die ter plekke in de kapel aanwezig is).
Wil je meer lezen over de Stargate Experience, kijk dan op DE STARGATE EXPERIENCE.


Ervaringen van anderen

Kijk hier wat een eerdere groep heeft ervaren ...

 

Kosten

Kosten voor deze week, gebaseerd op volpension zijn vanaf 945,- euro per persoon afhankelijk van het type kamer dat je wenst en het aantal personen per kamer.
Kijk voor meer informatie en prijzen op Prijslijst 2019.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer. 
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.
Meer informatie over het reizen met de TGV kun je HIER vinden.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar  met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.
Deze reis gaat definitief door bij minimaal 6 aanmeldingen.

Kun je deze keer niet ?

Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil een event met buitenaardsen absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2019 nog andere opties, namelijk
- de ET-Contact Week van 22-28 September 2019 met een programma dat vol in het teken staat van het contact met buitenaardse beschavingen
- de Spirituele Familie Week van 18-24 Augustus 2019 met een programma voor zowel de ouders als de kids !

Mocht je nu wel heel graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de ET-Healing Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je. 
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Voor meer informatie over de weekenden, hou de nieuwsbrief dan goed in de gaten of neem even contact met ons op.

Kijk hier voor meer foto's over La Vie Tara
Kijk hier voor een video over La Vie Tara

 

 

Telefoon
E-mail
Adres
Route de Saint-Bonnet, 07520 Lalouvesc, France

 

Kaart