ET-Contact Week - Preparing for Contact

HOLIDAY / RETRAITE
0
BeyondMedicine_ET-Contact-Week2
Datum: 22 september 2018 12:00 - 28 september 2018 12:00

Locatie: La Vie Tara - Maison de Terre Neuve  |  Plaats: Lalouvesc, France

ET Contact Week - Preparing for Contact

Het moment van open contact met buitenaardse beschavingen komt steeds dichterbij. 
Maar hoe gaat dat contact in zijn werk en hoe kun je je daar op voorbereiden ?
Deze week staat volop in het teken van het jezelf (energetisch) voorbereiden op dit contact en het uitnodigingen tot het maken van dit eerste contact.


ET Contact Week - Preparing for Contact

Zondag 22 September tot zaterdag 28 September 2019


Stel je dan eens voor ... je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

En stel je eens voor, dat je hier bent met ervaren mensen op het gebied van het werken en communiceren met een groep buitenaardsen die als missie hebben om hun familie hier op Aarde te helpen te herinneren wie zij werkelijk zijn.
Zij brengen door middel van healing op velerlei vlakken en door middel van boodschappen de mensheid weer in contact met haar eigen kern en het grotere geheel.
En door het in contact zijn met onszelf openen we de deur in onszelf naar 'open contact' met deze buitenaardse beschavingen.


Deze buitenaardse beschavingen helpen mensen onafhankelijk te worden van datgene/diegene buiten zichzelf ... niet afgescheiden, maar onafhankelijk.
Zodat je vanuit je eigen kern en vanuit eigen keuze in verbinding kan komen.
Zij helpen op vele manieren de mensheid haar kracht en vermogens in zichzelf te ontdekken en van daaruit de wereld (en het Universum) opnieuw te ontdekken.


Deze week gaat sterk in op ontwikkeling van je eigen sensitiviteit het leren waarnemen van subtiele energieën.
Je gaat je eigen energievelden ontdekken en verschillende energieën leren voelen en onderscheiden.
Je gaat ontdekken hoe je vanuit een andere laag van jezelf contact kunt maken met andere dimensies en hoe je in een andere dimensie contact kunt maken met 'highly evolved beings' en gidsen.

Het contact met buitenaardsen dat voorafgaat aan open contact is het contact in de niet fysieke realiteiten.
Dit contact kan plaatsvinden als we onze intentie daarop uitzenden, bijv. tijdens diepe meditaties, tijdens onze slaap en andere momenten waarin we onze focus en verbinding loslaten van de fysieke realiteit.
Belangrijk daarin is dat de boodschap congruent is in de energie ... hoe meer het mind-bewustzijn en het on(der)bewustzijn met elkaar in alignment zijn hoe makkelijker dit contact kan worden ervaren. Deze alignment bepaalt feitelijk de mate waarin we klaar zijn voor open contact.
Als de mind het graag wil, maar onderbewust zit er angst, twijfel of scepsis, dan zit deze energie ook in de uitgezonden intenties verborgen als ruis.

Vandaar dat we samen aan de slag gaan met een gevarieerd aanbod zoals de Reconnection, ET-healing sessies (groepsgewijs), Stargate Experiences, natuur, spel, creativiteit, specifieke oefeningen ter voorbereiding van onze systemen (letterlijk nieuwe circuitry / bedrading aanmaken in onze systemen) en nog veel meer, ter verhoging en afstemming op elkaar van de energieën.

De activiteiten zijn zoveel mogelijk gericht op verhoging van onze frequentie, verhoging van ons waarnemingsvermogen (sensitiviteit) en gelijkstemmigheid van de energieën in de groep zodat we tijdens nightwatches en CE-5 avonden een gelijksoortige intentie en frequentie uitzenden.
En het doen van de Reconnection tijdens deze week is een optie die tegen een korting 33,3% op de normale prijs wordt aangeboden.


* CE-5 staat voor 'Close Encounters of the Fifth kind', wat betekent dat het voor ons "mensen" mogelijk is om ontmoetingen met buitenaardse levensvormen aan te roepen.
  Het is wat we 'Human Initiated Contact' noemen.


Hoe ziet de week er in de praktijk uit?

In de ochtend gaan we aan de slag met 'stretching the Mind' en 'energy-balancing' -activiteiten.
Hierbij kun je denken aan activiteiten ter bewustwording over hoe je 'denken, voelen en doen' elkaar positief of negatief beïnvloeden en je frequentie bepalen, maar ook tools en meditaties om onszelf voor te bereiden voor contact ... welke vorm van contact dat dan ook is.
Tools, simpele Dru Yoga oefeningen en meditaties die je ook later zelf nog kunt blijven gebruiken om dit proces verder te laten doorgaan.

Tevens kan er middels channeling met onze gidsen antwoorden doorgegeven worden op vragen uit de groep. Een Q&A sessie met onze gidsen !
Op dit moment wordt nog gekeken of ook Wieteke Koolhof kan overkomen voor deze week om samen met Arjun (van de Yahyel beschaving) meer met ons te delen over het moment en het proces van 'first open contact'. Tenslotte zullen de Yahyel (hetgeen betekent 'the first ones') als eersten aan dit open contact deelnemen.
De komst van Wieteke is op dit moment nog niet helemaal zeker in verband met haar eigen agenda.

Verder kunnen we met elkaar gaan oefenen met channelen, een eerste vorm van bewust contact maken met een (voor ons) niet-fysieke realiteit.
Iedereen kan dit contact maken als we er ons ook hier echt voor open stellen en over de angst, twijfel en scepsis heen durven te komen.

Of 'natuurlijk' gewoon heerlijk van de rust en de natuur genieten en jezelf op deze manier nog verder in balans brengen.
Als er deelnemers zijn voor de persoonlijke sessies van de Reconnection dan zullen deze sessies voornamelijk plaatsvinden in de ochtend met Philip of Jacqueline.

En dan... lekker lunchen.
We kunnen heerlijk buiten zitten in de enorme tuinen rondom het gebouw of - als het te fris is - gewoon lekker binnen.
De middagen kunnen worden gebruikt voor het delen van informatie over buitenaardse beschavingen, het werken met buitenaardse teams, en kunnen Stargate Meditaties met groepshealing of contact worden gedaan. Ook gaan we unieke plekken bezoeken zoals de bijzondere Kapel van Maria Magdalena, de steencirkel in Borée (een portal waar al eerder een 'sighting' is geweest) of wat de groep op dat moment dan ook nodig heeft.

Er is ook ruimte gereserveerd om prachtige graancirkel mandala's (vol met buitenaardse codes) te tekenen of te schilderen, een heerlijk meditatieve activiteit om helemaal in het Hier en Nu te komen ...
Voor de materialen wordt gezorgd.

En uiteraard maken we ook één of meer nachtelijke uitstapjes naar energetische plekken om onze buitenaardsen vrienden uit te nodigen in ons zichtbare spectrum te komen.
Een week is eigenlijk te kort !!!

Alle maaltijden en drankjes zitten bij de weekprijs inbegrepen en de keuken is werkelijk TOP!
Eventuele dieetwensen kun je vooraf doorgeven, daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Kortom in een paar dagen van buitengewoon aards naar buitenaards gewoon en weer terug!
 

Eventjes in het kort ... de Reconnection

Een groep van de buitenaardse Pleiadische beschaving heeft in begin jaren '90 een soort protocol (een werkwijze) doorgegeven aan Dr. Eric Pearl, een chiropractor, die sindsdien wereldwijd mensen opleidt om hiermee de energiesystemen van mensen te reactiveren ... te upgraden voor de nieuwe tijd zoals hij dit zelf noemt.
Hij heeft dit proces The Reconnection (reconnectie / herverbinding) genoemd.
De Reconnectie is een proces waarin energetische punten en banen in het energielichaam worden geactiveerd, waardoor men het directe contact met je diepere wezen en de gehele schepping weer kunt gaan ervaren.

Een Reconnectie is een persoonlijk besluit, een individueel proces, zo ongelooflijk mooi en heel bijzonder op deze krachtplek.
Het doen van een Reconnectie voor een ander voelt voor ons als een heilig proces, iedere keer weer en het is verbazingwekkend wat dit proces allemaal in gang zet.
Wij kunnen er met ons verstand niet bij, kunnen het ook niet uitleggen, maar we zien mensen in hun kracht komen, hun passie volgen, hun hele uitstraling verandert.
Bij de één al binnen een week bij de ander iets later, maar na een jaar zie je onwaarschijnlijke veranderingen.

Zodra je een Reconnectie hebt gedaan ga je deze energieën ook voelen stromen in je lichaam en we leren je tijdens deze week hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

Een ander boeiend verschijnsel is dat je sensitiever wordt voor informatie (en aanwezigheid van liefdevolle, behulpzame wezens) uit andere dimensies en ook met dit fenomeen kunnen we deze week oefenen.
Sommigen noemen dit channelen, anderen noemen dit contact met je gids, helder weten, helder horen, helder zien ... maakt niet zoveel uit hoe je het noemt ... het gaat om de verbinding en het uitwisselen van informatie.
Wil je meer lezen over de Reconnection, kijk dan even op RECONNECTION.

Eventjes in het kort ... Stargate Experience 

Een Stargate Meditatie is een zeer bijzondere en krachtige manier van interdimensionaal reizen via de geometrische constructie van de Stargate (die ter plekke in de kapel aanwezig is).
Wil je meer lezen over de Stargate Experience, kijk dan even op DE STARGATE EXPERIENCE.
 

Kosten

Kosten voor deze week, gebaseerd op volpension zijn vanaf 945,- euro per persoon afhankelijk van het type kamer dat je wenst en het aantal personen per kamer.
Kijk voor meer informatie en prijzen op Prijslijst 2019.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer. 
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.
Meer informatie over het reizen met de TGV kun je HIER vinden.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar  met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.
Deze reis gaat definitief door bij minimaal 6 aanmeldingen.

Spreektaal

Dit event staat open voor deelnemers uit Nederland en andere landen. 
Mocht de samenstelling van de groep bestaan uit deelnemers uit verschillende landen, dan zal voornamelijk Engels de spreektaal zijn tijdens deze week.

Kun je deze keer niet ?

Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil een event met buitenaardsen absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2019 nog andere opties, namelijk
- de ET-Healing Week van 30 Juni - 6 Juli 2019 met een programma dat vol in het teken staat healing, bewustwording en contact met jezelf.
- de Spirituele Familie Week van 18-24 Augustus 2019 met een programma voor zowel de ouders als de kids !

Mocht je nu wel heel graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de ET-Healing Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je. 
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Voor meer informatie over de weekenden, hou de nieuwsbrief dan goed in de gaten of neem even contact met ons op.

Kijk hier voor meer foto's over La Vie Tara
Kijk hier voor een video over La Vie Tara

 

 

Telefoon
E-mail
Adres
Route de Saint-Bonnet
07520 Lalouvesc, France

 

Kaart