Healing Festival - Frankrijk

HOLIDAY / RETRAITE
0
BeyondMedicine_Healing-Festival
Datum: 15 augustus 2018 12:00 - 17 augustus 2018 12:00

Locatie: La Vie Tara - Maison de Terre Neuve  |  Plaats: Lalouvesc, France

Healing Festival - La Vie Tara - Maison de Terre Neuve - Frankrijk

Voor het eerst in haar bestaan wordt er op het terrein van La Vie Tara een internationaal Healing Festival georganiseerd !
Op deze heerlijke plek, met de gastvrijheid die je van ons kent, de zuivere lucht, de prachtige natuur, de sterrenhemel, de energieën en samen met vele healers uit verschillende werkvelden ...Op dit moment is de organisatie van dit festival natuurlijk nog volop in ontwikkeling, maar we kunnen alvast verklappen dat er een programma komt met workshop-caroussel in de Kapel en andere groepsruimtes.
En dat er in de tuin een ruimte komt met Heilige Geometrie en waar een 'Geodesic Dome' gebouwd gaat worden om lekker in te liggen in de energie of te mediteren.
Ook komt er waarschijnlijk een Sjamanistische Zweethut, maar die overleggen we nog even met de plaatselijke brandweer.
Er komt in ieder geval een mobiele sauna voor de liefhebbers. 

Natuurlijk wordt La Vie Tara 'omgebouwd' tot een "Healing & Well Being Center" met mogelijkheden voor verschillende vormen van massage, Ito Thermie, Osteopathie, Energetisch Lichaamswerk en natuurlijk ET-Healing ... hoe kan dat ook anders. 

Dit internationale festival wordt samen georganiseerd met twee franse medeorganisatoren met een breed netwerk in heel Europa op het gebied van healing en wellness en de verwachting is dat er zo'n 100 bezoekers per dag zullen zijn.

In de komende weken zal er steeds meer bekend worden gemaakt, dus hou dit event maar even in de gaten.

Heb je interesse en ben je op doorreis of heb je gewoon zin een aantal dagen eruit te zijn ... zet het vast in je agenda en wees welkom !
Uiteraard is het mogelijk om op La Vie Tara te overnachten tijdens het festival en gezien het aantal bezoekers is het verstandig van te voren je kamer te reserveren via .

Direct aansluitend op dit festival vindt op La Vie Tara de Spirituele Familie Week plaats en is dit een wellicht een uitgelezen kans om dit samen te combineren.

Je bent van harte welkom !

 

 

 

Telefoon
E-mail
Adres
Route de Saint-Bonnet
07520 Lalouvesc, France

 

Kaart