First Contact - Bashar Documentary

MOVIE / DOCUMENTARY
5
FirstContact01
Datum: 7 januari 2017 11:00

Locatie: Filmtheater Fraterhuis Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle  |  Plaats: Zwolle, Netherlands


Je zult per mail een factuur ontvangen en je registratie is pas compleet na ontvangst van de betaling !!

 

 

First Contact Documentary

First Contact - Filmtheater Fraterhuis

Zaterdag 7 januari 2017

Aanvang vertoning 11.00 uur

OCHTEND VERTONING


Healing Centre Beyond Medicine organiseert samen met Filmtheater Fraterhuis de premiere vertoning van deze unieke documentaire !

Deze documentaire zal in zeer beperkte mate in filmhuizen en bioscopen te zien zijn en mogelijk blijft het bij deze eenmalige vertoning.
Tickets zijn te verkrijgen via Healing Centre Beyond Medicine en alleen in de voorverkoop (het is een besloten vertoning).

Locatie
Filmtheater Fraterhuis
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

De toegangsprijs is € 18,50 p.p.

LET OP
De verkoop van de tickets is enorm hard gegaan !


We hebben in overleg met het filmhuis een tweede vertoning georganiseerd die start om 13.00u .... click hier voor de MIDDAGVERTONING

 

LET OP
- Om je een factuur te kunnen sturen is je emailadres nodig. Zonder emailadres kunnen we je registratie niet verder verwerken. 
- De website weigert op dit moment helaas boekingen op hetzelfde emailadres. Wil na je eerste boeking nog meer kaartjes nabestellen, mail dit dan even naar .

Filmtheater Fraterhuis ligt in het gezellige oude centrum van Zwolle en is 10 minuten lopen van het NS-treinstation.
Parkeren kan in de directe omgeving (o.a. in de parkeergarage van het NS-treinstation, maar ook diverse andere parkeergarages).

Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met ons op via

De premiere vertoning van deze bioscoop documentaire in Filmtheater Fraterhuis is een unieke kans dit met elkaar op het grote doek te kunnen beleven !!!
Kom jij ook ?

 

First Contact is een unieke documentaire over de 'UFO-encounters' van Darryl Anka die hem leidde naar het contact met Bashar, een buitenaards wezen van de beschaving van Essassani. De afgelopen 30 jaar heeft Bashar via Darryl veel informatie gebracht naar de Aarde om ons voor te bereiden voor contact met andere, buitenaardse beschavingen, waaronder de zijne (Essassani) en de Yayhel.

Deze film gaat niet alleen over het potentiele impact van 'ET Contact' op onze maatschappij, maar behandelt ook onderwerpen als channeling, wat dit nu precies is, de wijze waarop Darryl als medium fungeert voor dit interdimensionele wezen en hoe je dit zelf kunt doen.

FIRST CONTACT zal de kijker niet alleen beroeren met verbazingwekkende ooggetuigen verslagen en wetenschappelijk bewijs, maar onderzoekt ook de vele prangende vragen die de mensheid al duizenden jaren bezig houdt : waarom zij we hier, hoe zijn we hier gekomen en waar gaan we als mensheid heen ?

Bashar beantwoordt deze vragen middels channeling en legt uit, ondersteund met 'state-of-the-art' visuele beelden, hoe het Universum werkt en hoe iedereen individueel en tesamen als collectief de realiteit creeert zoals we die ervaren.

Bashar zal nieuwe informatie delen over zijn beschaving en hun connectie met de onze en hoe de toekomstige relatie er verder uit kan gaan zien, als wij als mensheid daar voor kiezen.

De afgelopen 30 jaren hebben duizenden mensen over de gehele wereld de berichten van Bashar tot zich genomen en zijn geïnspireerd om deze concepten toe te passen in hun persoonlijke leven en hebben hebben zichzelf en hun directe omgeving meegenomen op hun weg van spirituele groei.

Voor meer informatie ... kijk op http://firstcontact.film/

 

FIRST CONTACT laat zien dat we niet alleen zijn en dat de waarheid nog veel vreemder is dan fictie.

 
 

Narrated by...

Oscar nominated and 

Golden Globe winning actor 

JAMES WOODS

 

Beschikbare stoelen
122
Aantal beschikbare stoelen
127
Telefoon
E-mail
Adres
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle, Netherlands

 

Kaart