ET-Healing door Buitenaardsen

ET-Healing

Tijdens een ET-Healing sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken, je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist minder, je kunt kleuren zien, tintelingen ervaren en nog veel meer, maar alles op een zeer zachte manier.
Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dit zelf bewust doet.
Dit klinkt misschien een beetje eng, maar deze buitenaardse wezens zijn echt zeer liefdevol en zorgzaam.
De belangrijkste ervaring van alle is dat je in contact komt met hun liefde en vriendelijkheid, dat voel je, dat tilt je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om over hen te denken.
En dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam!

Wat gebeurt er tijdens een ET-Healing Sessie

Tijdens de ET-Healing sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit.
Je hoeft verder niets anders te doen dan gewoon je ogen sluiten en ontspannen.
De healer maakt via zijn/haar ET-gids contact met het buitenaardse team, je kunt het zelf voelen zodra de healing begint.
De healer zal je niet aanraken en toch heb je soms het gevoel dat je wordt aangeraakt.
Het is niet de ET-healer, dit is het buitenaardse team in actie.
Neem alleen maar waar wat je voelt. Het is zelfs beter om niets te doen.

Probeer ook niet om jouw proces zelf te sturen, het buitenaardse team weet wat ze doen en weten wat er gedaan kan en mag worden. Hoogst waarschijnlijk zelfs beter dan jijzelf.
Het team richt namelijk zich niet op symptomen waar je je van bewust bent, maar rechtstreeks naar de bron van deze symptomen die veelal verscholen ligt in het onderbewuste van je systeem.

De ET-healing Practitioner zal met je delen wat het buitenaardse team aan het doen is of zal je vragen wat jij ervaart. Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse team via de healer.
Op deze manier kun je communiceren met deze buitenaardse wezens!

Sommige mensen kunnen overigens deze buitenaardse wezens zelf ook zien.
Mocht dit zo zijn, laat de healer weten wat je ziet, hoort of ervaart ook al lijkt het misschien te bizar. De ET-healers zijn het gewend!


Duur van een ET-Healing sessie

Een healing sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief 15 minuten intake en 10 minuten evaluatie en vindt normaal gesproken plaats op afspraak in ons healing-centrum te Wolfheze (bij Jacqueline) of in Veenendaal (bij Manon).
In bijzondere gevallen kan een healing ook worden uitgevoerd op locatie.

De ET-healing sessies worden altijd opgenomen in audio (MP3) en worden achteraf beschikbaar gesteld aan de cliënten, omdat tijdens de healing ook zeer waardevolle informatie wordt verstrekt door het buitenaardse team.
Na de healingsessie is het soms lastig om je iets te herinneren wanneer mensen terugkeren in de derde dimensie.

Prijs van een ET-Healing sessie

Informatie over onze prijzen vind je op onze pagina 'Eerlijke Prijzen'.


Locatie

Normaal gesproken vindt de ET-healing sessie plaats in één van onze healing centra, maar soms is het gewoon niet mogelijk voor mensen om hier naar toe te komen.
In veel situaties is het ook niet vereist dat de healer naast de cliënt staat om een ET-healing te geven.
De buitenaardsen kunnen in een flits bij je komen. Voor hen zijn tijd en afstand anders dan het voor ons is in onze dimensie.
Zij reizen miljoenen lichtjaren in slechts een paar van onze aardse weken.

Een andere optie is dus ook een vorm die wel "ET-healing op afstand" genoemd wordt en net als de sessie in onze praktijk, wordt ook deze sessie opgenomen in MP3-formaat en naar de cliënt verzonden, zodat de gegevens die de ET's ons brengen even goed beschikbaar zijn.


Tot slot

Heling kan plaatsvinden in een 'split-second'. Maar vaak kost heling gewoon tijd, net als het ontwikkelen van een ziekte dat doet.
Besef ook dat ziekte een les in zich draagt en de buitenaardsen deze niet zomaar zullen wegnemen.
Door zomaar een klacht op te lossen zou het kunnen betekenen dat de persoon zijn/haar les zal missen.
Dit zou op lange termijn niet in het voordeel van de persoon zijn.
Stel dat iemand jarenlang heeft geleden en het probleem wordt weggehaald net voordat de informatie naar het bewustzijn komt, dat is net alsof je een marathonloper honderd meter voor de finish van zijn prijs beroofd door de finish weg te halen.
In dit soort situaties helpen de buitenaardsen wel door het proces draaglijker te maken of door het inzicht duidelijker te laten worden.
Er wordt daarom ook heel veel informatie verstrekt tijdens de sessie, juist om het ontstaan van de 'dis-ease' (onbalans) in het bewustzijn te krijgen.
Als de les echter al geleerd is en de klachten geen functie meer hebben op de huidige levensweg dan helpen de buitenaardsen zonder enige terughoudendheid.
 

LET OP !

Wij respecteren in hoge mate het werk van onze reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten!
Op geen enkele wijze willen wij de suggestie wekken dat onze hulp een vervanging is voor de behandeling of medicatie die door hen wordt gegeven.
We willen aan iedereen benadrukken om altijd en voor welke klacht dan ook eerst je huisarts of behandelend specialist te raadplegen alvorens naar Healing Centre Beyond Medicine te komen voor een healingsessie.
Wij zien ons werk niet als een alternatief voor reguliere zorg, maar als een aanvulling op de reguliere zorg.
Wij maken daarbij geen medische claims, geen gezondheidsclaims en we geven geen garanties op een gewenste uitkomst.

Met onze tenaamstelling Healing Centre Beyond Medicine, beogen we niet alleen helder te maken dat wij zonder medicatie werken (alleen zuiver energetisch werk verrichten), maar ook dat wij bij de hulp aan onze cliënten, pas na het proces van reguliere zorg komen.