Buitenaards Contact

Channeling

We zijn niet alleen in het universum. Een paar jaar geleden leek dit idee vergezocht; vandaag de dag, wordt het bestaan van buitenaardse intelligentie als vanzelfsprekend gezien door de meeste wetenschappers. 's Werelds grootste astronomen hebben berekend, dat zelfs rekening houdend met een foutenmarge van 5000%, er in ons eigen melkwegstelsel ongeveer 100 miljoen sterrenstelsel moeten zijn, met planeten die de juiste chemie, afmetingen en temperatuur hebben om organische evolutie te ondersteunen.
Als we dan bedenken dat ons eigen sterrenstelsel, de Melkweg, slechts een van de miljard andere sterrenstelsels is, gelijkend op onze Melkweg in het waarneembare heelal, dan is het aantal sterren dat een bepaalde vorm van leven zou kunnen ondersteunen astronomisch. Aangezien onze Melkweg nog heel jong is in vergelijking met sterrenstelsels in het universum kunnen we aannemen dat de "anderen" veel geavanceerder zijn dan wij.

Tja, maar.................waar is iedereen dan en waarom kunnen we niet met hen communiceren?

De realiteit is dat zij hier al lang zijn. Ze hebben nu al contact met ons, elke dag. Maar om communicatie te laten plaatsvinden moet een zender en een ontvanger zich binnen dezelfde bandbreedte bevinden. Een radio, die niet is afgestemd op de juiste frequentie zal geen zinnige informatie laten horen.
De meeste mensen, waaronder wetenschappers luisteren, kijken en zoeken naar onze ruimte broeders in het heelal met behulp van onze 3D Aardse zintuigen. Zij hebben geprobeerd om hen te zien met hun fysieke ogen en oren (dan wel met de technische hulpmiddelen die in het verlengde daarvan liggen) en na tientallen jaren van zoeken kunnen zij ze niet vinden. Echter ... de meeste buitenaardse beschavingen bestaan in hogere dimensies. Hoewel de menselijke zintuigen in onze 3D-dimensie briljant werken, zijn deze nutteloos in de hogere dimensies en dat is precies de reden waarom zij hen niet kunnen vinden en met hen te communiceren op onze vertrouwde 3D manier.

Elk van onze vijf zintuigen, die we gebruiken om te observeren in onze fysieke 3D wereld, heeft een tegen hangend deel voor het observeren van onze innerlijke wereld in de hogere dimensies. Ondanks dat het overgrote deel de mensheid door de geschiedenis heen het gebruik van deze innerlijke zintuigen heeft vergeten, zijn er tegenwoordig meer en meer mensen op Aarde die deze vaardigheden opnieuw ontwikkelen en zijn zij in staat om te zien, voelen, horen en soms zelfs te ruiken of te proeven in andere dimensies. En daar is waar het contact met de buitenaardsen kan plaatsvinden.

Een van de belangrijkste aspecten voor een healer om samen te werken met een Buitenaards Team is dat men kan communiceren met hen. De buitenaardsen communiceren telepathisch, via het onderbewustzijn van de healer, door de transmissie van ‘energetische berichten’ die in het systeem van de healer vertaald worden in indrukken, woorden, beelden, gevoelens en door het gebruik van "bekend" materiaal in het geheugen, zodat de healer de betekenis van de boodschap kan herkennen. Als er bijvoorbeeld een beeld van iets compleet onbekends zou worden opgeroepen bij een healer, dan zal deze de boodschap gewoon niet begrijpen. Daarom gebruiken zij berichten die begrijpelijk en herkenbaar zijn voor de healer. En alsnog vraagt de healer ter bevestiging nog aanvullende uitleg of een ander perpectief zodat hij/zij zo min mogelijk zelf gaat interpreteren en invullen.

Dat de overdracht plaatsvind door middel van energie overdracht en niet middels vooraf bepaalde beelden wordt duidelijk als twee healers samen werken aan dezelfde cliënt. Beiden kunnen iets andere beelden te zien krijgen, maar de context van de beelden, de onderliggende betekenis levert bij beiden bijna altijd vergelijkbare informatie op voor de cliënt. En natuurlijk is hier altijd een zekere mate van persoonlijke interpretatie.

Let wel, persoonlijke interpretatie is altijd het geval met channeling, daarom zal de healer de ontvangen informatie altijd afstemmen en checken met de cliënt. In de meeste gevallen is de informatie ongelooflijk nauwkeurig en in het geval van onduidelijkheid vraagt de healer om meer uitleg. Tot nu toe hebben wij het nog niet meegemaakt dat cliënten zich niet herkennen in de informatie, die de buitenaardsen leveren.
Heel vaak is het zo dat de healer zelf niets snapt van de informatie die hij/zij doorgeeft, maar de cliënt zich volledig herkent en precies snapt wat er gezegd wordt.

De communicatie met de buitenaardsen vindt sowieso altijd plaats tijdens de healingsessies, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met hen te communiceren door het aanvragen van een sessie - via de healer - puur voor een channeling.
Wij kunnen hen vragen stellen, variërend van persoonlijke kwesties tot aan algemene zaken met betrekking tot de transformatie van onze planeet, de Aarde.
De ET-gidsen (communicators) die ons helpen, hebben echter een achtergrond op het gebied van (universele) gezondheid en hebben vaak weinig kennis en gedetailleerde informatie, over technische zaken zoals bijvoorbeeld nulpunt-energie. Zij zullen deze vraag dan elders uitzetten. In dit opzicht zijn ze echt niet zo verschillend van de mensen !

Ook tijdens onze ET-Contact Experience dagen en avonden nemen we de tijd voor vragen van de deelnemers die we via channeling voorleggen aan onze buitenaardse gidsen. De antwoorden van onze gidsen sluiten vaak prachtig op elkaar aan en tonen prachtig de verschillende perspectieven van een vraag.

Dus beste mensen, bij deze nodigen wij je uit!
Als wat je leest jou aanspreekt, kom, neem deel aan de maandelijkse channeling bijeenkomst en ervaar dit uit eerste hand.