The Keys of Enoch - J.J. Hurtak

Axiatonal-Alignment-Meridian-Lines-Reconnection
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 31 januari 2023
Hits: 412

In dit buitengewoon indrukwekkende boek, voor het eerst gepubliceerd in 1977, The Book of Knowledge: The Keys of Enoch, beschrijft Dr. James Joachim Hurtak PhD. PhD. 64 "sleutels" voor de transformatie van de mens en de activering van het Lichtlichaam.
The Keys of Enoch is een boek van 600 bladzijden, dat spiritueel-wetenschappelijke leringen bevat van twee hogere Leraren van Universele Intelligentie, genaamd "Enoch" en "Metatron."


Enoch identificeert zichzelf als dezelfde Enoch die in de oude bijbelse teksten wordt genoemd.
Maar, zo vermeldt Hurtak, zijn boek is geen gechannelde informatie, maar komt voort uit een directe ervaring en is daarna door hem op schrift gesteld.
De Sleutels zijn een blauwdruk van de vele niveaus van spiritueel bewustzijn en zijn bedoeld om je in contact te brengen met de boodschap van de Goddelijke Intelligentie.

Deze manifestatie van de 64 Sleutels van Enoch en Metatron laat zien hoe de Hand van Goddelijke kracht stevig de fundamenten heeft gelegd voor de Nieuwe Hemelen en de Nieuwe Aarde, en laat zien dat niet alleen de planeet Aarde en de mensheid in transitie zijn, maar dat feitelijk ons hele Universum dat is.

Naarmate wij op een hogere frequentie beginnen te functioneren, zullen wij meer gaan begrijpen van de complexiteit van het Axiatonale Systeem en de Rasters waaruit wij bestaan, en zullen wij meer gaan begrijpen van de aard van hetgeen wij ervaren als "Leven".

Verderop zullen we enkele interessante passages uit het werk van J.J. Hurtak delen, die een wat toegankelijker begrip geven van "wat" er gebeurt als we ons "herverbinden" met ons 5e-dimensionale lichtlichaam en met het Eenheidsbewustzijnsveld/Axiatonaal Raster.
Als je het volgende enigszins kunt begrijpen, zul je de dynamiek achter Axiatonal Alignment (of de variant daarvan die 'the Reconnection' wordt genoemd) beginnen te begrijpen en het zal je helpen bij het lezen van het volledige materiaal in de Keys ...


Een voorproefje van enkele Sleutels van Enoch

"De vijfde-dimensionale etherische blauwdruk bestaat uit een Axiatonaal Meridiaan Systeem, een axiaal circulatiesysteem, en spinpunten waardoor deze systemen en structuren met elkaar verbonden zijn.
Als onderdeel van dit spel van afscheiding werden de menselijke Axiatonale meridianen afgesneden van de directe verbinding met het OverZelf en andere sterrenpopulaties.
Dit veroorzaakte hersenatrofie, veroudering en dood.
Axiatonale lijnen zijn het equivalent van acupunctuurmeridianen die in verbinding staan met de Overziel en resonante sterrensystemen.


"Via de Axiatonale Lijnen wordt een menselijk lichaam rechtstreeks door de Overziel geïnformeerd en geherprogrammeerd tot een nieuw lichaam van Licht.
Axiatonale Lijnen bestaan onafhankelijk van enig fysiek lichaam of biologische vorm.
Ze komen uit verschillende sterrenstelsels en zijn de middelen waarmee het galactische lichaam zijn vernieuwingsmechanismen controleert."


"Het menselijk lichaam is een microkosmos of klein ruimte-tijd veld binnen een groter veld."


"De Axiatonale Lijnen bestaan uit Licht en Geluid.
Zodra de reconnectie heeft plaatsgevonden, zendt het OverZelf de juiste kleurtoonfrequenties uit om het fysieke lichaam te regenereren tot een Lichtlichaam."


"Het axiale circulatiesysteem was volledig rudimentair bij de menselijke soort, doordat de Axiatonale Lijnen werden losgekoppeld zodat dit spel kon worden gespeeld.
Het is een vijfdimensionaal energiesysteem dat de spinpunten boven het huidoppervlak verbindt met elk spinpunt in elke cel."


"Het is een model voor fysieke transmutatie en het wordt vernieuwd nu de Axiatonale Lijnen weer verbonden zijn.
Het axiale systeem pulseert energie zoals de bloedsomloop bloed door het lichaam pompt om alle cellen te voeden."


"Het Overzelf zendt energie naar de Axiatonale Lijnen, die vervolgens naar de spinpunten op het huidoppervlak gaat, die de fysieke acupunctuurmeridianen en het axiale systeem voeden."


"Terwijl het axiale systeem energie ontvangt van het OverZelf, hercombineert het kleur en geluid om het bloed-, lymfe-, endocriene en zenuwstelsel opnieuw uit te lijnen in de Goddelijke Vorm, de Adam Kadmon."
(noot: Hurtak noemt de oorspronkelijke menselijke blauwdruk "Adam Kadmon")


"Het brengt ook de energie van het OverZelf tot in de spinpunten in de cellen.
Dit stimuleert de spinpunten tot het uitzenden van Geluid en Licht om een rasterwerk te creëren voor de hernieuwde evolutie van de mensheid."The Book of Knowledge: The Keys of Enoch

Het Boek der Kennis: De Sleutels van Enoch.
Dit boek staat werkelijk vol verbazingwekkende informatie, maar het is ook behoorlijk pittige materie.
We hebben het hele boek doorgespit en alle sloka's (frases) verzameld waar de Axiatonale Lijnen of Spinpoints specifiek worden genoemd, in het bijzonder in de hoofdstukken 3-1-4 tot en met 3-1-7, alsook waar andere belangrijke informatie wordt gegeven om meer inzicht te krijgen in het concept van Axiatonal Alignment.

Het biedt één van de meest diepgaande beschrijvingen over dit proces dat ik ooit heb gezien.
Bezoek voor uitgebreidere informatie verwijzen we naar de website Keys of Enoch ~ EUROPE.

Veel leesplezier!


Meer over de Reconnection | 333 | Axiatonal Alignment