Healing door buitenaardsen

Healing door buitenaardsen
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 31 januari 2023
Hits: 8804

Een healing door buitenaardsen, vanuit een andere dimensie door wezens die voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn. Ja ja.


Een healing door buitenaardsen, vanuit een andere dimensie door wezens die voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn. Ja ja.

Dat was mijn eerste gedachte toen ik dit fenomeen op mijn pad tegenkwam.  En ik was als energetisch healer toch niet onbekend met healing en entiteiten.
Diep van binnen voelde ik dat ik hier toch heen moest en mijn eerste kennismaking  ging mijn verbeelding ver voorbij. Het begon allemaal met een workshop bij Haggai Katz gevolgd door een individuele sessie.  

Dit had ik nog nooit meegemaakt. Dit was niet te vergelijken met enig andere vorm van healing. En dit wil ik verder de wereld in brengen!

Mijn eerste contact

Tijdens de eerste workshop met Haggai vertelde hij me in de pauze dat hij doorkreeg dat ik ook met een buitenaards team kon werken en dat - als ik dat wilde - ik in een individuele sessie in contact kon komen met mijn communicator (zeg maar ET-gids).
En zo gedaan. Tijdens de sessie werd het eerste contact gelegd en kwamen behalve zijn naam, ook woorden en beelden door. Ik benoemde alles dat ik doorkreeg en zag en Haggai verifieerde dat via zijn communicator.
Nadat de meeste ruis “van de lijn” was gehaald en de verbinding stabiel werd, was de sessie voorbij en sindsdien is de samenwerking een feit, samen met de ET’s, Haggai en nog een aantal healers hier in Nederland.
Inmiddels staat er een goed lopende praktijk en doen we gezamenlijk lezingen en workshops in het land die elke keer helemaal volgeboekt zijn.
De healingen zelf zijn vaak zeer indrukwekkend. Veel mensen ervaren na een vaak jarenlange zoektocht in het reguliere circuit binnen een 4-tal sessies een miraculeuze verlichting van hun klachten.
Ook de informatie die doorkomt is zó ongelooflijk accuraat.

Wie zijn deze buitenaardse wezens ?

De buitenaardsen geven aan dat zij van vele sterrenstelsels komen en samenwerken in een soort federatie en van daaruit medische teams hebben geformeerd die al decennia lang worden opgeleid om te kunnen werken met het menselijk lichaam.  Veel van deze buitenaardsen hebben ooit zelf een incarnatie op Aarde gehad. Zij komen onder andere van Sirius, Arcturus en de Pleiaden, maar ook van zo’n 50 andere sterrenstelsels waarvan er sommige nog niet door de mens zijn ontdekt of gewoonweg niet zichtbaar vanuit onze realiteit.

Ik ervaar deze buitenaardsen als zeer liefdevol, geduldig, begripvol (ze weten hoe lastig het kan zijn op Aarde) en buitengewoon respectvol als het gaat om onze vrije wil.
Ze zullen nooit ingrijpen op onze vrije wil en gemaakte keuzes, zelfs als we die zelf niet bewust zijn.
Als een ziel vóór zijn incarnatie ervoor heeft gekozen in dit leven een aspect te willen ervaren, dan voeren de buitenaardsen geen behandeling uit die dit proces zou kunnen verstoren, zelfs niet als de persoon er specifiek om vraagt.
Soms willen de ET’s het proces of de ervaring verlichten, maar zij respecteren de keuze van de ziel.

De ET’s zijn er duidelijk over dat onze gezondheid, geluk en spirituele groei ook in hun belang zijn. Het hele Universum is met elkaar verbonden en wat hier gebeurd op de Aarde heeft effect op het gehele Universum.
Ze geven als voorbeeld dat als onze lever niet goed functioneert, dan is dat niet alleen een probleem voor de lever, het hele lichaam wordt hierdoor beïnvloed. 

Wat kunnen deze buitenaardse wezens helen ?

Dat de buitenaardsen ver voorop lopen in hun technische ontwikkeling zal niet vreemd zijn als je bedenkt dat zij van duizenden lichtjaren ver komen en daar slechts een paar Aardse weken voor nodig hebben. 

Het is wel iets lastiger te begrijpen hoe zij vanuit een andere dimensie healingen kunnen doen met zeer geavanceerde apparatuur, die de meeste mensen niet kunnen zien. De ET’s geven aan dat zij voornamelijk werken op onze astrale en energetische  lichamen en dat die lichamen heel makkelijk in hun dimensie te brengen zijn. Ook hebben zij de kennis en mogelijkheden om fysieke delen energetisch naar hun dimensie te brengen en daar verder te werken.
Men ervaart dit dat vaak als plaatselijk verdwijnen van de zwaartekracht op plekken in het lichaam.

Zij kunnen mensen helpen met zowel fysieke problemen als met emotionele, mentale en zelfs spirituele blokkades. Zelfs als daar heling van stukken uit vorige levens voor nodig is.

En tegelijkertijd geven ze aan dat ook zij nog steeds lerende zijn en niet alles kunnen. Zij hebben heel veel kennis en ervaring opgedaan over de bouwstenen van het leven, het DNA en alle processen die leven mogelijk maken en geven aan dat het menselijk lichaam wel één van de mooiste en meest complexe creaties is die zij kennen en verbeteren nog steeds hun technieken en apparatuur om ons te kunnen helpen. 

We zijn alweer aan het einde van deze column en er is nog zoveel te vertellen. Maar nog veel belangrijker voor u is misschien wel het ervaren. 

We geven met grote regelmaat lezingen en workshops en kondigen deze altijd aan via onze website en onze FaceBook community pagina Beyond Medicine - ExtraTerrestrial Healing & Communication.

Hier kunt u ook ervaringen van anderen lezen.

Als u de FaceBookpagina “liked” blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen met dit fenomeen. Want hoe onwerkelijk het nu nog allemaal klinkt ... het buitenaardse fenomeen komt steeds meer in de publiciteit, de "disclosure" is begonnen.
Ze laten zich meer en meer zien en bieden steeds meer hulp in allerlei vormen.

Mocht u interesse hebben zelf een healing te ervaren, neem dan gerust contact met ons op.
U bent van harte welkom !

Hartelijke groet

Jacqueline