X3, Healing Entities and Aliens - Adrian Dvir
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 21 januari 2019
Hits: 5605

In het huis van Chaya verschenen gedurende het hele jaar 1994 vreemde schaduwfiguren. Zij gaven beleefd aan dat het vreemdelingen waren uit een ander universum, buiten ons eigen universum en vroegen haar toestemming om een ziekenhuis te bouwen voor de behandeling van mensen die in de buurt van haar huis wonen. Chaya antwoordde dat ze noch dokter is, noch gecertificeerd is voor het openen van een ziekenhuis.

Lees Verder
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 15 juli 2018
Hits: 8761

Een computer deskundige ontdekt dat hij het vermogen heeft om te kunnen waarnemen in andere dimensies ... en wat doet hij daarmee ? 

Lees verder
Meeting Us Half Way
posted by: Philip Fiolet
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2018
Hits: 3595

So many times we get the question : "When are the ET's finally going to show up ? I am ready !"
Our personal guides have mentioned several times that as soon as we are ready in terms of handling their vibration (and for them to handle ours as well) open contact will occur.  So what our guides and many other channels are actually mentioning all the time is basically two things ...

Read More
Connecting to ET-Healing
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 29 mei 2018
Hits: 6035

Mijn ET-gids Joël, komend uit het Buitenaardse Team dat mij bijstaat tijdens ET-healing sessies, vertelt aan mij hoe belangrijk het is voor alle mensen, die daarvoor open staan, om een relatie op te bouwen met zijn gids.

Lees verder
Hybride Kind
posted by: Philip Fiolet
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2018
Hits: 3934

Het was denk ik in 2015 toen we hier voor het eerst contact mee kregen.
Tot die tijd was het een verhaal, een concept. Misschien was het waar, wij wisten het niet. We hadden ervan gehoord.
Het was een ET-Contact workshop in het Great White Whale Center bij Antwerpen in de buurt en al tijdens onze afstemming vooraf aan de dag merkten we nieuwe aanwezigheid in de ruimte.

Read More
posted by: Philip Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 3155

Zolang we weten, ondersteunt het elektromagnetische veld van de aarde alle levende wezens met de natuur-frequentie van 7.83 Hz. We noemen het ook wel de hartslag van de aarde. 
De frequentie van 7.83 Hz is een zeer krachtige frequentie die ook gebruikt wordt met Brainwave entrainment aangezien deze geassocieerd wordt met lagere hersenfrequenties van alfa en het bovenste bereik van theta, die zorgen voor ontspanning.

Read More
Tijd en Realiteit
posted by: Philip Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 3578

De eerste maand van 2018 zit er al weer op ... waar blijft de tijd ?
De tijd blijft op zich nergens, want tijd als een gegeven bestaat niet, alleen de ervaring van tijd is echt.
En de ervaring van tijd is voor velen aan het veranderen, niet de tijd zelf, want die bestaat niet echt als een vast gegeven.

Read More
From Reaction to Creation
posted by: Healing Centre Beyond Medicine
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 4244

Niets heeft betekenis, tot het moment dat wij er betekenis aan geven. Iedere ervaring heeft geen betekenis vanuit zichzelf. Ze zijn neutraal. Wij wijzen er een betekenis aan toe, projecteren er een betekenis naar toe en dit gaat zo snel en automatisch dat we ons er niet eens van bewust zijn en denken dat de situatie de betekenis automatisch met zich meedraagt, maar niets is minder waar ... 

Lees Verder
Triquetra - Triple A
posted by: Philip Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 4688

Sinds begin 2016 geeft Ezraël met regelmaat aan dat de mensheid op weg is naar haar 'triple A - status', een status van expressie van onze eigen Autoriteit, onze eigen Autonomie en onze eigen Authenticiteit. 
In de zakenwereld is het begrip 'triple-A' een aanduiding voor kredietwaardigheid en betrouwbaarheid.
Onze gidsen (en buitenaardsen in het algemeen) houden wel van wat humor en maken vaak woordgrappen om zodoende de boodschappen licht verteerbaar te houden, maar de vraag is "Wat betekent dit nu eigenlijk ?" 

Lees Verder
The Cosmic Serpent
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 7351

West Woodhay Down, Wiltshire : 29 Juli 2011

Verspreid over 11 tractorlijnen, 29 cirkels in de vorm van een slangenlichaam ... het getal 29 is de centrale sleutel van deze formatie, het reduceert via 2+9 tot het meestergetal 11 ... het ontwaken tot éénheid (All-is-One), spiritueel meesterschap. Het is één van de grootste graancirkels ooit in Engeland ontstaan.
De symboliek van de Kosmische Slang, DNA activatie en de ontwaking van de Kundalini is onmiskenbaar ...

Lees Verder
Spirituele Groei en ontgifting van het lichaam
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 5557

In this time of a tremendous Spiritual Evolution loads of mental, emotional and spiritual patterns are being released. But note, the physical body requires detoxing as well to allow all spiritual energies to flow in achieving totality of One. Detoxing rids toxins and trapped-energy from emotions, beliefs and thoughts allowing cleansing on all levels – Body, Mind and Soul. 

Lees Verder
creeeren van je realiteit
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 5217

Bashar is een wezen van buitenaardse origine, familie uit de toekomst en wordt sinds meer dan 30 jaar gechanneld door Darryl Anka, een heeft een stroom van nieuwe informatie gebracht waarin hij tot in detail uitlegt hoe het universum werkt en hoe iedereen de realiteit creëert zoals hij die ervaart. 

Lees Verder
Mastering Your Power
posted by: Jacqueline Fiolet
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2018
Hits: 4895

We are going to begin with a very essential idea to understanding this whole concept. That is, that personal power is not anything you need "master", as if it is something you do not now have. Rather, it is something you already possess. So, instead of looking at it as mastering something you do not have, look at it like remembering how to use something which you already have.

Lees Verder