Detachment is not that you should own nothing, but that nothing should own you.

I desire to define my dedication to detachment

The power of this 'mantra' is given to mankind by Bashar as part of Bashar's Transformative Shifting Exercises and more insights are coming when you understand the keywords from end to beginning.
Detachment is a form of disconnection ... the reason why we seem to be 'stuck' in our reality and not making quantum leaps is because we are hooking ourselves up energetically.

Bashar-Abundance-is-the-ability-to-do-what-you-need-to-do

Universele Overvloed

In een tijd waarin we wereldwijd oude, bekende financiële en economische structuren zien afbrokkelen en omvallen, waarin steeds meer gezinnen in moeilijkheden komen, waarin crisis na crisis het idee van tekorten propageert, is het onderwerp 'Abundance' misschien een controversieel thema en vraagt dit de lezer om een open mind en open hart.
Echter, het is juist door de paradox dat het nu zo'n relevant thema is om in ons bewustzijn te krijgen.

Mitochondria and Quantum Field

Mitochondria en Quantum Veld


Vorige maand hebben we gekeken naar de aankomende Quantum Technologie en hebben kort benoemd het 'Quantum Field'.
Een veld voorbij de fysieke realiteit waarin alle connecties liggen naar andere realiteiten en waaruit we bewust of onbewust onze energetische voeding krijgen, inclusief alle antwoorden op onze vragen.
Voorbij de fysieke realiteit ... dus voorbij materie ... energie, maar wel in interactie mét de fysieke realiteit.

being-human-arrival

Being Human and Humanoid Beings

Heb jij ook wel eens het gevoel dat de wereld steeds meer begint te lijken op een Sci-Fi ('Science Fiction') ?
En we bedoelen hier niet de suggestie dat wetenschap een fictie is, maar dat in onze realiteit steeds meer ideeën terug te vinden zijn die ooit in Sci-Fi's aan het publiek zijn vertoond.

the moon calendar - lunisolar

naar de Maan


Wow, de eerste maand van 2023 zit er al weer op!
Althans, afhankelijk van de kalender die we gebruiken ... wist je dat het woord Kalender komt van het Latijnse calendarium, wat "renteregister" of "rekeningboek" betekent, en afgeleid is van 'calendae' zijnde de eerste dag van de Romeinse maand, waarop belastingen, schulden, rentes en rekeningen moesten worden voldaan ?

bashar-everything-will-change-fall-of-2016

the Window of Open Contact


Terugkijkend op 2022 kunnen we stellen dat het thema in de nieuwsbrief van Januari 2022 over Polariteit zich in ruime mate heeft laten zien in de wereld.
Wat zal 2023 ons gaan brengen ?
De potentie van 2023 ... Everything will Change

tower-of-babel-babylonia

Toren van Babel


Hoe denk jij dat de mensheid de overstap zal maken van gesproken communicatie naar tele(m)patische communicatie?
Zijn we allemaal ineens tele(m)patisch of zal dat nog een paar generaties duren ?
Hoe is dat eigenlijk bij andere beschavingen gegaan ?

Craig-Thompson-Quote-Shame-is-always-easier-to-handle

Schaamte is makkelijker te hanteren als...


Het is al weer een tijdje terug, ergens rond mei 2019, dat mijn gids Ezra'el aangaf tijdens een intens innerlijk proces dat het tijd was om een netwerk voor te bereiden omdat er een tsunami aan 'werk' aan ging komen.
En iets later, dat 'Reconnection-achtige' activaties belangrijk zouden gaan worden voor de mensheid om zich terug te kunnen brengen op de weg naar zich Zelf.

333-The-Master-Number-Axiatonal-Alignment-Reconnection-thmp

Het Meester Getal 333


Het Meestergetal 333 is een krachtig symbool dat vaak gezien wordt door mensen op het pad naar verlichting en is een teken van spiritueel ontwaken.
Ook betekent 333 vaak dat de persoon op het punt staat een doorbraak te ervaren op zijn spirituele reis.
Het zien van dit getal is een krachtige herinnering dat we nooit alleen zijn op onze reis en dat het Universum ons voortdurend begeleidt en ondersteunt.

Axiatonal-Alignment-Meridian-Lines-Reconnection

Korte geschiedenis van Meridianen, Axiatonale Uitlijning en het Lichtlichaam


Dankzij het ongelooflijk belangrijke werk of J.J. Hurtak en het werk van the Reconnection komt er steeds meer informatie beschikbaar over het activeren van het Lichtlichaam en de Axiatonale Uitlijning.
En hoewel het allemaal nieuw lijkt, is de mensheid al honderden jaren bewust van de aanwezigheid van het energielichaam en zijn verbinding met de kosmos.

The-Book-of-Knowledge-The-Keys-of-Enoch-hurtak-thmp

The Keys of Enoch - J.J. Hurtak


In dit buitengewoon indrukwekkende boek, voor het eerst gepubliceerd in 1977, The Book of Knowledge: The Keys of Enoch, beschrijft Dr. James Joachim Hurtak PhD. PhD. 64 "sleutels" voor de transformatie van de mens en de activering van het Lichtlichaam.
The Keys of Enoch is een boek van 600 bladzijden, dat spiritueel-wetenschappelijke leringen bevat van twee hogere Leraren van Universele Intelligentie, genaamd "Enoch" en "Metatron."

Axiatonal-Meridian-Lines-Reconnection

Axiatonal Alignment


Voor ons is Axiatonal Alignment, waarvan de Reconnection een bekend voorbeeld is, als heilig werk, en in onze beleving moet het ook vanuit dit perspectief worden beschouwd.
Wie dit proces voor anderen begeleidt, moet ervoor zorgen dat het werk wordt gedaan vanuit het hoogst mogelijke bewustzijnsniveau, en vanuit een plaats van totale integriteit.

star-kids-the-emerging-cosmic-generation

Sterrenkinderen - De opkomende Kosmische Generatie


Steeds meer jonge mensen zijn op zoek naar antwoorden over hun bestaan hier op deze - voor hen - zo vreemde planeet en hebben sterk het gevoel dat ze hier op reis zijn met een doel, maar hier eigenlijk niet thuishoren.
Dr. Richard Boylan heeft er zijn levenswerk van gemaakt om deze snel groeiende groep mensen te begeleiden ...

Contact gegevens

Healing Centre Beyond Medicine 

Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze
Netherlands
+31 (0)6-43726518

Lees meer over onze
Eerlijke Prijzen
Voorwaarden
Privacy Policy
Disclaimer
Copyright
- SiteMap

Ervaringen van onze klanten

Prev Next
Together We Heal

  In de afgelopen jaren hebben we met regelmaat verzoeken ontvangen uit het buitenland (Canada, USA, Australie, Engeland, India, ...) of we ook een programma wilden gaan ontwikkelen voor ET-Healing Practitioner via skype.Dit jaar hebben we de...

Mijn eerste ET-Healing sessie

Read more
Het leven is weer terug

  Een lieve dame die al eens eerder was geweest een jaar geleden, lag op de behandeltafel voor een ET-Healing sessie. En het team liet me direct naar haar keelchakra gaan, daar stond zo een druk...

Het leven is weer terug

Read more
ET-Healing voor kosmisch contact

  Onlangs kwam er een dame in de praktijk voor een ET-Healing sessie, en zij heeft pijn klachten in de hartstreek. Ze heeft zich al regulier laten onderzoeken maar er werden geen afwijkingen gevonden. Een raadsel...

ET-Healing voor kosmisch contact

Read more
Ben ik buitenaards

  Hij komt voor het eerst in de praktijk met Fysieke klachten. Wil heel graag weten wat het is, graag een diagnose. Is heel eerlijk over de buitenaardsen: ‘Ik ben behoorlijk sceptisch. Ik ben een wetenschapper.’Zo...

Ben ik buitenaards ?

Read more

  Samen met een cliënt had ik zo'n magische ervaring tijdens deze gehele ET-healing sessie, dat we die samen met jullie wilden delen : "Dit is een verslag van de ET-healing sessie die ik van Jacqueline en...

Tijd voor Magie

Read more
Verschuiving in tijd, ruimte en dimensies

  "Lieve Jacqueline,Wat heb jij me vorige week weer een prachtige en bijzondere ET-healing sessie gegeven. Dankjewel.Onvoorstelbaar, wat daar is gebeurd en nog steeds doorwerkt.Ik hoorde op de opname jouw woorden over de verschuivingen van tijd...

Verschuiving in tijd en dimensies

Read more
Healing van een hond

  Ik kreeg weer een mooie aanvraag voor een ET-healing voor een hond binnen, iets wat ik ook graag doe.Het ging om een hond die last had van haar achterpoot door gescheurde banden.Ze was daarvoor geopereerd...

ET-Healing voor een getraumatiseerde hon…

Read more
Healing voor Gabber

  Het bazinnetje van Gabber mailde me of ik een ET-healing op afstand wilde doen voor hem, want als ze hem optilt gilt hij van de pijn.Ook borstelen heeft hij liever niet. De dierenarts kan niets...

Healing voor Gabber

Read more
Janet Ossebaard

  Levensveranderende gebeurtenis: heling door buitenaardse wezensToen we in 2013 op vakantie waren in het zuiden van Engeland (Glastonbury gebied) om een graancirkel reis te doen onder leiding van Janet Ossebaard, werden het team en ik...

Janet Ossebaard

Read more
Testimonial Lymphoma Hodgkin

  In juli 2011 werd er bij mij lymfklierkanker Hodgkin op drie plaatsen in mijn borst geconstateerd. Na 5 maanden chemokuren en 25 dagen bestralingen bleken de tumoren verdwenen te zijn. Tijdens het herstel van de behandelingen...

Anomiem-Hodgkin

Read more