Janet Ossebaard

Janet Ossebaard - ET-Healing

Janet Ossebaard is sinds 1994 actief betrokken bij het onderzoek naar graancirkels en buitenaardse fenomenen. Janet wordt nationaal en internationaal erkent als autoriteit op haar gebied en zij geeft over de gehele wereld presentaties en publiceert met grote regelmaat nieuwe boeken en artikelen in toonaangevende bladen en webmagazines. 


Wat weinigen weten is dat Janet ook diepe interesse heeft voor de buitenaardse beschavingen die ooit hier op Aarde zijn geweest zoals in het oude Egypte en Mesopotamië. Janet heeft Augustus 2014 contact gekregen met haar ET-Gids en heeft de beschikking over een Buitenaards Team waarmee zij zich specialiseert in ET-Healingen voor dieren.

In haar lezingen belicht zij de verschillende facetten van de graancirkels en buitenaardsen en beantwoordt zij vragen als: wie zijn zij, wie zijn de cirkelmakers, met wat voor bewustzijn hebben we hier te maken en waarom ontvangen we deze prachtige patronen eigenlijk in onze velden? Janet vertelt openhartig haar persoonlijke verhaal, over hoe dit fenomeen haar leven heeft veranderd, hoe zij in contact is gekomen met haar ET-Gids.

Haar enthousiasme en kennis van zaken, in combinatie met prachtige beelden van onder meer de live gefilmde totstandkoming (in luttele seconden!) van een complexe graancirkel en haar passie voor buitenaardsen staan garant voor een onvergetelijke ontmoetingen met Janet.

Janet is een zeer dierbare vriend en sinds enige maanden ook samenwerkingspartner met als gezamenlijk doel het buitenaardsen fenomeen zo breed mogelijk in de wereld bekend te maken. Deze samenwerking geven we vorm in gezamenlijke lezingen en workshops en sinds kort ook vakantie reizen die geheel in het teken staan van ontmoetingen met onze buitenaardse vrienden.
Lees meer hierover op de pagina ET-Retraites.

Website Janet: circularsite