ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 2
Veel gestelde vragen over ET-healing door buitenaardse wezens

FAQ's

Het is een buitengewoon verbazingwekkend idee dat buitenaardse wezens healingen kunnen doen met apparatuur die ver buiten onze huidige bekende technologie hier op aarde vallen, werkend vanuit een andere dimensie en onzichtbaar voor de meeste mensen!
Natuurlijk zorgt dat voor een hoop vragen. En dat is maar goed ook!
Vragen spreekt ons groei- en leervermogen aan.
Maar neem niet zomaar elk antwoord voor waar aan, doe ook je eigen onderzoek hierna.

Op deze pagina bieden wij je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Staat jouw vraag hier niet bij, dan verwijzen wij je naar onze Facebook-pagina FACEBOOK Beyond.Medicine.ET en stel uw vraag.
We zullen ons uiterste best doen om deze te beantwoorden! 

Wie zijn deze buitenaardse wezens

Deze buitenaardse wezens maken deel uit van een organisatiestructuur, die we een federatie zouden kunnen noemen en die de mensheid en onze planeet al eeuwenlang bestudeert en daarmee een diepgaande kennis heeft van het leven in het Universum en de menselijke biologie.
Veel van deze beschavingen weten al vele duizenden jaren dat we hier zijn, gewoon omdat we familie zijn.
We hebben genetische relaties met elkaar.
Sommigen van hen zijn wat we neven kunnen noemen, andere zijn meer onze voorganger of voorouders, terwijl we onze eigen evolutie al vele millennia ongestoord hebben kunnen doen.

Deze wezens zijn evolutionair, intellectueel en spiritueel zeer gevorderd en in veel opzichten ver vooruit op de mensheid.
Wanneer zij ons ondersteunen met onze gezondheid, richten zij zich niet alleen op onze fysieke lichamen, maar nemen ons hele wezen in ogenschouw, inclusief onze emotionele, mentale en spirituele toestand.
Tijdens een ET-Healing sessie wordt altijd rekening gehouden met ervaringen uit andere levens en het zielencontract voor dit leven.
Deze buitenaardse healing teams zijn zeer zacht, vriendelijk, medelevend en respecteren onze vrije wil in elk opzicht.

Het belangrijkste om te begrijpen is dat ze hier niet zijn om ons te redden of ons van iets te bevrijden, ook niet van ziekten.
Ze zijn er om ons te leren evolueren naar onze volledige capaciteit en meesterschap.
Ze komen het niet voor ons doen, maar willen ons te leren hoe we onszelf en de planeet kunnen helen door ons bewust te maken van de oorzaken van onze aandoeningen.
Daarom geven ze zoveel informatie tijdens de sessies, zodat ze niet alleen de heling ondersteunen, maar ook de informatie in ons bewustzijn brengen, zodat we kunnen leren en groeien.
Als de les niet wordt geleerd, zal een ziekte het systeem niet verlaten.

Waar komen zij vandaan

Deze wezens komen uit veel verschillende sterrenstelsels, waarvan sommige voor ons bekend zijn, maar velen zijn nog niet eens ontdekt omdat ze simpelweg niet kunnen worden waargenomen met onze 3D-technologie.
De teams bestaan uit leden uit tientallen verschillende sterrenstelsels in het heelal, waarvan de Pleiaden, Sirius, Orion, Arcturus en Andromeda wel de bekendste zijn.
Veel van hen hebben een soort humanoïde voorkomen, hoewel ze in grootte kunnen verschillen, maar velen neem je waar als een lichtlichaam.
Er zijn ook veel anders uitziende entiteiten, maar die nemen we zelden waar tijdens sessies.
Ooit hebben we een wezen gesproken met een gedaante die je zou typeren als een sprinkhaanachtige verschijning tijdens een channeling.
Na consultatie met onze eigen gidsen bleek dit om een ver geëvolueerd wezen te gaan die de teams ondersteund in het werk dat zij doen voor de mensheid.
Sommigen van hen hebben ooit een incarnatie op Aarde gehad en activiteiten gehad op het gebied van menselijk welzijn en gezond.

Waarom helpen zij de mensheid

De buitenaardsen zijn hierover heel duidelijk: hun hulp aan de mens is ook in hun eigen voordeel.
Omdat het hele universum is verbonden met alles wat daarin leeft zal alles wat er gebeurt op Aarde effect hebben op het hele universum.
Zij geven als voorbeeld; "Als uw lever niet goed functioneert, dan is dit niet alleen een probleem voor de lever, maar het hele lichaam zal hier last van hebben."
De planeet Aarde ondergaat op het ogenblik een grote verandering.
Mede hierdoor hebben vele wijze zielen ervoor gekozen te incarneren in dit tijdperk, om de Aarde en haar bewoners te helpen in dit proces en het is daarom uiterst belangrijk voor ons (de buitenaardsen) om hen te ondersteunen in hun missies, zo goed als wij kunnen.

Kunnen wij hen zien

De meeste mensen kunnen de buitenaardsen nog niet kunnen zien.
Naarmate meer en meer mensen ontwaken, zullen meer mensen hen kunnen waarnemen en communiceren met hen als onderdeel van hun spirituele ontwikkeling en aanpassing aan de 4e en 5e dichtheid (dimensie zoals sommigen het noemen).
Je kunt de meeste beschavingen niet met het blote oog waarnemen, zeker niet als zij zich niet bewust willen laten zien.
Hun frequentie ligt veel hoger dan de frequenties die onze fysieke ogen kunnen waarnemen.
De communicatie vindt ook niet plaats door middel van geluiden of tonen die we kunnen horen met onze fysieke oren.
Zij communiceren telepathisch via onze 'subconscious mind'.
De meeste mensen kunnen wel hun aanwezigheid in de kamer voelen of op zijn minst de verhoging van de energie voelen als de sessie begint.
Veel mensen melden dat ze het gevoel hadden dat ze ergens anders waren, maar geen idee waar en dat ze tegelijkertijd bewust waren van de kamer en de geluiden.
Dit zijn ervaringen van je multi-dimensionaliteit, je aanwezigheid tegelijkertijd in meerdere dimensies.

Kunnen wij hen voelen

Als je in staat bent om te voelen in jezelf, zul je zeker hun liefde, hun verlichtende energieën en hun manier van werken aan je lichaam voelen tijdens een behandeling.
Dat kun je niet missen!
En zodra je dit hebt meegemaakt, weet je zeker dat dit echt is, dat dit niet de verbeelding is, dat dit niet vaag is en evenmin fantasie.
Deze buitenaardsen zijn zo vriendelijk en respectvol en zijn zeer vereerd dat zij ons mogen helpen.
Ze maken een diepe buiging voor ons omdat ze weten hoe het kan zijn op Aarde en ze hebben diep respect voor de Lichtwerkers en hun missies hier op Aarde in deze tijd.
Zodra je hun liefde en steun gevoeld hebt zal je leven drastisch veranderen.
En hoewel je nooit alleen geweest bent, vanaf dat moment weet je het zeker, je voelt het.

Kunnen wij met hen communiceren

Afhankelijk van de mate van bewustzijn en perceptie is het zeker mogelijk om te communiceren met de buitenaardsen.
Zij communiceren zeker met ons. Nu al.
Maar om hun berichten te kunnen 'horen' is het voor de meesten van ons nodig om onze beperkende overtuigingen te veranderen zoals "dit is mijn verbeelding" en "dit is toeval".
De buitenaardsen communiceren via ons onderbewustzijn waarin gedachten, foto's en berichten worden weergegeven die door ons bewustzijn kunnen worden waargenomen.

Het enige verschil tussen je eigen gedachten en verbeelding is het feit dat je zelf geen initiatief hebt genomen om deze beelden en berichten te maken. Je hoeft alleen te observeren.
Je bent niet de acteur op het podium, maar het publiek.
En dit is waar onze overtuigingen vaak in de weg zitten want wij zijn erop getraind in dit leven om alleen te werken met onze bewuste geest.
Dit vergt training om het bewustzijn en perceptie verder te ontwikkelen.

Tot dat moment communiceren de buitenaardsen veel met ons via synchroniciteit.
En zelfs dan zijn we soms geneigd om te denken dat het toeval is.

En zoals we gebruikelijk zeggen ... één keer is een incident, twee keer is toeval, drie keer wordt een patroon.
Als je wilt beginnen met het communiceren met deze liefdevolle entiteiten, tune eerst in op hun liefdevolle frequentie en vraag hen om contact, met oprechte intentie en volledige openheid, zonder de verwachting dat dit contact op een specifieke manier moet gaan plaatsvinden en kijk wat er gebeurt.
Ze zijn er en zij die zich er echt volledig voor open stellen, zonder angst of wantrouwen, gaan hun aanwezigheid ervaren.
Voor het communiceren zoals ET-healers dat doen zijn er een aantal andere bijkomstigheden, maar dit is een eerste stap die iedereen kan zetten.

Waar kunnen zij ons mee helpen

Het zal je niet verbazen dat deze buitenaardse wezens vele malen verder zijn in hun technologie, als je beseft dat zij van duizenden lichtjaren ver komen in slechts een aantal (aardse) weken.
Het is echter een grotere uitdaging te begrijpen hoe zij ons mensen kunnen behandelen vanuit een andere dimensie met ver ontwikkelde medische apparatuur, die de meeste mensen niet eens kunnen zien. De ET's leggen uit dat zij het meeste werken aan onze astrale en energetische lichamen (aura's) omdat deze lichamen gemakkelijk te behandelen zijn in hun dimensie.
Blokkades op deze lichamen helen vaak ook fysieke problemen omdat deze gelinked zijn.
Afhankelijk van het soort ziekte, kan het daarom soms een tijdje duren voordat de healing helemaal manifest zal zijn.

De ET's hebben ook de kennis en apparatuur om energetisch fysieke delen van ons te transformeren naar hun dimensie.
Dit is te voelen in de betreffende lichaamsdelen met een verhoogd gevoel van zwaartekracht.
Zij kunnen blokkades healen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, zelfs als dit ook in vorige levens voorkomt, en healing dààr nodig heeft.
Tegelijkertijd geven zij ook aan, dag zij nog steeds lerende zijn, en nog niet alles kunnen healen.
Zij hebben heel veel kennis opgedaan over het leven in het Universum, DNA en het proces dat leven mogelijk maakt.
Zij realiseren zich dat het menselijk lichaam één van de mooiste is, en tegelijkertijd een van de meest complexe die ze tot nu toe kennen!
Ze zijn nog steeds bezig om hun kennis, techniek en apparatuur te verbeteren om de mensheid te helpen.

Hoe is dit mogelijk

Het eenvoudige antwoord is: Ja dat is het.
Maar alles wordt bepaald door de manier waarop wij de werkelijkheid durven te zien.
Is onze geest gesloten door geloof of geopend voor verwonderding?
Wonderen worden niet gemaakt door de geest, ze kunnen alleen ervaren worden in onze werkelijkheid en kunnen onze eerdere opvattingen veranderen.
En dan kan het Universum zichzelf laten zien.

Eigenlijk is er maar één manier om antwoord te krijgen op de vraag of dit werkelijk mogelijk is en dat is door het zelf te ervaren.
Ga bij één van de ET-healers een ET-Healing sessie of Reconnection ervaren.
En dit is niet bedoeld als commercieel praatje, het is echt de enige manier voor je om jouw eigen ervaring op te doen.

Voor de rest kun je de kwantumfysica onderzoeken en vertrouwd raken met alles wat er al ontdekt is (en er is veel!) om het een beetje beter te begrijpen maar dat zijn nog steeds kennis en concepten van andere mensen en geen ervaring voor jezelf.
En tot slot, besef dat je pas na een ervaring kunt zeggen: "Ik weet ...", en tot die tijd zullen je woorden zijn: "ze zeggen..."

Wat zijn dimensies

Al vele jaren speculeert de wetenschappelijke wereld over het bestaan van parallelle universa, die mogelijk bestaan in aanvulling op ons driedimensionale universum.
De buitenaardsen hebben duidelijk uitgelegd dat deze bestaan. Parallelle universa kunnen drie dimensies maar ook meer dimensies hebben.
De zichtbare UFO-waarnemingen zijn afkomstig uit ons eigen universum maar er zijn veel andere buitenaardse wezens uit parallelle universa, die ook de aarde bezoeken.

De apparatuur en ruimtevaartuigen van de buitenaardse healing teams, die werken met de ET-healers, zijn volledig onzichtbaar voor het menselijk oog.
Op deze wijze kunnen zij zich onder ons begeven zonder enige vorm van directe invloed te zijn op ons levens. 
Zij kennen onze historie en onze mentale constructies en weten dat als zij zich op dit moment fysiek zouden vertonen, dat dit direct een enorme sociale onrust zou veroorzaken en daarmee de ontwikkeling van de menselijke beschaving ongewenst zou beïnvloeden.
Eén van de redenen waarom deze buitenaardse wezens door de ET-healer heen werken bij mensen die om hulp vragen. 

De ET's legden uit dat er een absolute ruimte is met oneindige dimensies die geen tijd heeft.
In deze absolute ruimte, bestaat energie, die verschillende vormen van materie aanneemt.
Elke stofvorm heeft zijn eigen geometrie, afmetingen, fysische parameters (fysieke waarde voor de lichtsnelheid) en zijn eigen lijn en snelheid van tijd.
Elke vorm van materie heeft een apart universum zonder interactie met de andere universa.
De oorsprong van de absolute ruimte en de herkomst van de energie is onbekend, zelfs voor de buitenaardsen.
Zij geloven dat het altijd al heeft bestaan.

De bovenstaande informatie werd gedocumenteerd na verschillende communicaties met een aantal buitenaardse wezens.
Het geeft een beetje uitleg over hoe zij aanwezig kunnen zijn in dezelfde ruimte met ons en nog steeds onzichtbaar voor ons zijn en hoe ze erin slagen om indrukwekkende ruimte-tijd manipulaties te gebruiken om hier een healing te kunnen uitvoeren.

Kan ik ook ET-Healing Practitioner worden 

Op dit ogenblik zijn er veel zielen op Aarde met het vermogen om te genezen en te werken met de buitenaardsen.
De aarde is aangekomen op een fenomenaal keerpunt in haar evolutie en er is veel hulp uit de ruimte beschikbaar en wordt er gewacht op helers om actief te worden in dit proces.
Ondanks dit feit, zijn de buitenaardsen heel precies in wie te investeren en in wie niet.
Naast de vele kenmerken, die een healer nodig heeft en gedurende vele levens kan hebben ontwikkeld, moet er een verlangen zijn, een verlangen dat sterker is dan gewoon alleen "het willen zijn".
En hoewel er nog veel werk te doen is, het gaat niet om aantallen.

Een healer gaat samenwerken met een gids uit het team waarmee een zeer persoonlijke relatie wordt opgebouwd.
Vaak is deze gids al langer bij je.
Als je voelt dat je dit vanuit het diepste van je ziel wil doen dan heb je dit al afgesproken met hen nog voor je geboren bent en ben je altijd al omringt geweest.

Naast de motivatie om een healer te worden, moet je er natuurlijk ook klaar voor te zijn op dit punt van je leven.
Klaar in de zin van geestelijke volwassenheid maar ook heel simpel in de praktische omstandigheid om het werk te gaan doen.

We hebben bij Healing Centre Beyond Medicine inmiddels veel ervaring opgedaan met het introduceren en begeleiden van nieuwe ET-healing Practitioners in het werken met buitenaardsen en we kunnen veel steun en begeleiding bieden aan nieuwe healers.
Als jij dit diepe verlangen voelt, als iets diep in je roept om dit pad te gaan lopen en voelt dat je ook dit prachtige werk van een ET-healing Practitioner wilt gaan doen, neem dan zeker contact met ons op en sluit je aan bij de prachtige groep van ET-Healers.

En nog andere vragen...

Als uw vraag hier niet bij staat, kunt u terecht op onze Facebook-pagina FACEBOOK Beyond.Medicine.ET en stel uw vraag.
We zullen ons uiterste best doen om uw vraag snel te beantwoorden!