ET-Healing® Practitioners

Steeds meer mensen ervaren de krachtige transformaties die kunnen plaatsvinden tijdens ET-Healing sessie en de vraag naar ET-Healing Practitioners is wereldwijd groeiende.

ET-Healing is geen techniek of methode die kan worden getraind en getraind en nog eens getraind zodat iedereen hetzelfde doet.

ET-Healing gaat volledig over het kunnen fungeren als zuiver kanaal voor deze hoge buitenaardse frequenties en de buitengewoon nauwkeurige informatie die te samen een quantumsprong in heling en bewustwording kan bewerkstelligen.
En daarbij als practitioner zoveel mogelijk onze persoonlijkheid en ego buiten dit proces te houden, om zo het proces alle ruimte te geven zonder daarbij in de weg te staan.

Iedere ET-Healing Practitioner is uniek

De ET-Healing Practitioners op onze website kennen we en we weten dat zij in staat zijn het werk van ET-Healing®  op een zuivere manier uit te dragen in de wereld.
Tegelijkertijd is iedere practitioner uniek en draagt zijn/haar passie uit op een unieke wijze. 
Sommige ET-Healing Practitioners spreken tijdens de sessies galactische talen, andere practitioners activeren codes met 'bestuurde' bewegingen van handen en vingers, soms zelfs met hoofd (derde oog).
Weer andere practitioners doen beiden of geen maar hebben weer andere kwaliteiten zoals toning (stemgeluiden die je gehele systeem laat resoneren).
Of krijgen specifieke beelden of visuele codes door en verwerken dit in energetisch kunstwerk.
De meeste ET-Healing Practitioners raken je lichaam niet aan en sommigen (of in sommige gevallen) geven zij de frequenties juist door tijdens (voetzone-)massages of andere therapeutische sessies in hun praktijk.
Weer andere practitioners werken specifiek met dieren of natuur, (her-)openen energie-portalen op de Aarde.
ET-Healing Practitioners beoefenen dus niet een vastliggende techniek of methode, zij zijn een kanaal voor kosmische frequenties en informatie en hebben ET-Healing geïntegreerd in een vorm die bij hun past en hun werk uniek maakt. 

Op onze website vind je alleen ET-Healing Practitioners die hun opleiding hebben voltooid bij Healing Centre Beyond Medicine én een eigen praktijk hebben in Nederland waarin je terecht kunt voor het boeken van een persoonlijke ET-Healing sessie óf andere dienst waarbij de integratie van buitenaardse frequenties en informatie (her)kenbaar is als onderliggende drager.

Alle ET-Healing Practitioners op deze pagina zijn in het bezit van het certificaat ET-Healing® Practitioner en/of ET-Healing® MasterPractitioner en nemen deel aan de jaarlijkse bijscholing en supervisie groepen.


 Vind een ET-Healing® Practitioner ...

 

 


 

Disclaimer

Als opleidingscentrum hebben we vertrouwen in de practitioners die op onze website staan vermeld.
De practitioners op onze website zijn echter niet in dienst van Healing Centre Beyond Medicine en is er geen sprake van enige overdracht van verantwoordelijkheden of overname van aansprakelijkheid.
De practitioners zijn zelf volledig verantwoordelijk en aanspreekbaar voor wat er voor, tijdens of na een ET-Healing sessie gebeurd in de interactie met de client.

Tot slot is het goed te weten dat er meer ET-Healing practitioners zijn dan op onze website vermeld.
Sommigen zijn wel door Healing Centre Beyond Medicine opgeleid maar hebben er vooralsnog voor gekozen nog niet als ET-Healing Practitioner naar buiten te willen treden.

Er zijn echter ook practitioners die werken onder de naam ET-Healing die niet door ons instituut zijn opgeleid en vaak anders werken dan wij gewend zijn in het werken met onze buitenaardse gidsen.
Deze praktijken hebben geen connectie met Healing Centre Beyond Medicine en hoeven niet te zijn verbonden met het werk zoals we dat waarborgen onder ET-Healing®.
Het ontstaan van deze onduidelijkheid is voor ons instituut aanleiding geweest om het fenomeen van ET-Healing als merk ET-Healing® te registreren en zodoende meer duidelijkheid te kunnen bieden voor wie hiernaar op zoek is.