ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
ET-Healing
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 2
Library for Human-ET (Humanity)

Library for Human-ET

Welkom bij de Library for Human-ET !!!

Met grote regelmaat ontvangen we vragen zoals 'kunnen jullie iets zeggen over ... ' of 'weten jullie waar ik informatie kan vinden over ... ' of 'heeft Bashar wel eens iets gezegd over ...' enz. enz.
En natuurlijk helpen we iedereen graag met het vinden van antwoorden !!!
Het in contact brengen van mensen met buitenaardse energien en alles wat daarmee te maken heeft (en alles wat daar voor nodig is) is simpelweg onze passie.
We doen niets liever !

En tegelijkertijd neemt het aantal vragen zo toe dat we zijn gaan nadenken hoe we goede, constructieve informatie beter beschikbaar kunnen maken.
Wij voorzien dat de behoefte naar informatie over buitenaardse aanwezigheid de komende jaren enorm gaat toenemen, vooral omdat er steeds meer 'waarnemingen' van hun ruimteschepen gaan plaatsvinden en de mensheid zich steeds meer bewust wordt van hun bestaan en hun aanwezigheid in onze realiteit.

In de afgelopen jaren zijn wij zelf ook op zoek gegaan naar antwoorden op onze vragen en hebben in dit opzicht misschien een pioniersrol gehad in onze zoektocht naar betrouwbare informatie die een verklaring kon bieden voor wat wij zelf dagelijks begonnen te ervaren in ons eigen contact. 
En we hebben ontdekt dat naast een zekere hoeveelheid onzin en bewuste misinformatie er gelukkig ook veel goede informatie op het internet te vinden is !

Wat we echter ook gemerkt hebben is dat de meest betrouwbare bronnen hun 'vindbaarheid op het internet' erg slecht voor elkaar hebben.
En juist om deze reden hebben we de 'Library for Human-ET' opgezet.
Om al die bronnen bij elkaar te brengen en makkelijk vindbaar en toegankelijk te maken.

In deze bibliotheek vind je niet alleen direct informatie in de artikelen die we zelf schrijven, maar ook veel informatie over bestaande boeken, films en video's.
Op die manier kun je de bibliotheek gebruiken om op te zoeken naar allerlei  informatie gerelateerd aan onze buitenaardse connecties en origine, zoals bijvoorbeeld over ... de Essassani of Yahyel, de Crystal Skulls, Stonehenge en ga zo maar door !

Human-ET spreken we uit als humanity, hetgeen een knipoog is naar onze buitenaardse connecties én oorsprong als mensheid.

Verschillende Afdelingen in de bibliotheek

De bibliotheek is opgebouwd uit verschillende grote 'afdelingen'
- Algemene bibliotheek (Human-ET)
- Bashar Library

Algemene bibliotheek (Human-ET)

In deze afdeling van de bibliotheek vind je artikelen, boeken, films, video's en in de toekomst nog meer.
In de artikelen bieden we informatie aan betreffende het onderwerp welke we ofwel zelf gechanneld hebben, ofwel begrepen hebben van andere channels, dan wel citaten van andere channels (waarbij de bron dan vermeld wordt).
Bij de boeken geven we altijd de inhoudsopgave zodat het makkelijker wordt om te zien of datgene waar je naar op zoek bent ook in dat boek te vinden is.
Bij films en video's vind je een samenvatting en een toelichting.

Wat je niet zult vinden in deze bibliotheek is informatie over mensen-etende aliens of andere bangmakerijen.
De waarheid vinden we al verbijsterend genoeg.

Bashar Library

Hier hebben we veel van het werk van Bashar samengebracht, niet de video's zelf uiteraard, maar wel een samenvatting van de inhoud van de videos.
We krijgen veel vragen in de trent van 'heeft Bashar wel eens iets gezegd over ....'.
Wij hadden 'offline' voor onszelf deze bibliotheek in het verleden al gemaakt en gebruikten die veel, onder andere om deze vragen te kunnen beantwoorden.
Nu hebben we deze 'online' gezet in een aparte afdeling van de bibliotheek.

Wij willen op geen enkele wijze inbreuk maken op het copyright en delen geen video materiaal.
Wel plaatsen we bij elke video een link naar de specifieke locatie op de Bashar site waarmee we zijn vindbaarheid een mooie dienst bewijzen.

Zoeken in de bibliotheek

Er zit een uitgebreide zoekfunctie in de bibliotheek, waarmee je kunt zoeken op
- Zoekwoorden (zoekt in alle teksten van al het materiaal in de bibliotheek)
- Titels en subtitels
- Categorien
- Auteur
- Formaat zoals artikel, boek, film, video (let op: dit staat nu nog onder kopje 'editor')
- Tags
- Type Bibliotheek (afdeling), op dit moment zijnde de Human-ET c.q. de Bashar Library en in de toekomst wellicht nog andere

 

Work in Progress

Wat je nu kunt vinden in de bibliotheek is nog maar het begin.
Er zal de komende jaren iedere maand nieuwe informatie worden toegevoegd.
Dit is een 'ongoing process' !

Wat je ook merkt is dat de meeste informatie alleen nog maar beschikbaar is in het Engels.
Er is nog heel veel werk te doen in het vertalen.

Daarnaast hebben we nog een paar technische verbeteringen te doen.

Zin om mee te helpen deze bibliotheek uit te bouwen ?

Het opzetten van deze bibliotheek is veel werk en als het je leuk lijkt om deel uit te maken van ons team dat zich hiermee bezighoudt, laat het ons dan weten !
We hebben natuurlijk veel behoefte aan mensen willen vertalen.
Het is heel handig als je ook een klein beetje gevoel hebt bij website beheer (content beheer).
Ook kun je natuurlijk altijd helpen met het aandragen van mooie onderwerpen, artikelen, boeken en films.

Als je website-technische skills hebt die je graag wilt inzetten om deze bibliotheek een 'lift-off' te geven, ook dan horen we het graag !

 

 

CopyRight

We hebben in deze tijd nog te maken met copyrights en zolang we met elkaar dit mechaniek van bescherming van rechten willen blijven gebruiken zullen we daar ook integer mee omgaan.
En ook al willen wij heel graag zoveel mogelijk de wereld bekendmaken met de aanwezigheid en het contact met buitenaardse beschavingen o.a. door middel  van deze informatie, wat we niet willen is het schenden van een andermans rechten.
We schrijven voor deze bibliotheek daarom zelf artikelen met onze eigen uitleg/toelichting, eventueel gebruikmakend van quotes.
Verder beschrijven we film, video's en boeken en geven daarbij zo mogelijk de inhoudsopgave alsmede een verwijzing naar websites waar deze video's, boeken of films kunnen worden aangeschaft.
We doen daarmee een stukje gratis marketing voor andere bedrijven, dit wordt (onbetaalde) affiliate marketing genoemd.
En we doen dit met de intentie om meer en meer mensen bewust te maken en voor te bereiden op misschien wel de grootste gebeurtenis in moderne geschiedenis ... open contact met buitenaards intelligent leven.

Mocht je desondanks vinden dat onze bibliotheek onterecht en ongepast delen van jouw werk (video, book, film) bevat laat het ons dan graag zo snel mogelijk weten.
Het is werkelijk op geen enkele wijze onze bedoeling wie dan ook te benadelen c.q. ons zelf te bevoordelen ten koste van anderen.