Ellen Langhout

Ellen Langhout

Ellen is een enthousiaste, gedreven persoonlijkheid en staat midden in het leven. Persoonlijke Vitaliteit, Levensstijl en Levensvreugde staan bij haar hoog in het vaandel. Naast haar praktijk Elnoma is Ellen actief op verschillende andere gebieden. Haar dagelijkse mantra luidt: Life is Fun and Easy!Ellen Langhout 

Ellen noemt zichzelf Holistisch LifeCoach, wat betekent dat zij niet alleen kijkt naar de mentale aspecten van het gedrag (gedachten en overtuigingen), maar ook naar de gevoels- en emotionele aspecten, de lichamelijke vitaliteit en energetische aspecten. Ellen heeft haar eigen praktijk ELNOMA Coaching/Healing/Yoga.

Ellen komt uit het bedrijfsleven en heeft als Personal Assistant vele directeuren mogen ondersteunen bij het uitoefenen van hun taken. Haar slogan: Manage de Manager! 

Zij is altijd geïnteresseerd in de mens en haar ontwikkeling. Als vanzelfsprekend gebeurde het dat medewerkers en managers bij haar kwamen voor advies, vaak op menselijk vlak. De doorbraak tot een eigen praktijk begon toen ze haar eerste training volgde bij Roy Martina (Neuro Emotionele Integratie) en Tim Koldijk (Neuro Linguïstisch Programmeren). Daarna is haar ontwikkeling in en versneld tempo gegaan.

Zij heeft diverse trainingen gevolgd en met succes afgerond op het gebied van intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling bij internationale trainers zoals: Anthony Robbins, Randy Gage, Eric Schneider, Luc Chan, Patricia van Walstijn, Willem Jan van de Wetering, Mantak Chia, Christopher Howard en Dr. Eric Pearl.

Ellen is geregistreerd Coach/Therapeut en gespecialiseerd in Psychosociale Geestelijke Begeleiding, Natuurgeneeskunde en Lichaamsgerichte Therapie. 
Tevens is zij ook gecertificeerd StargateExperience Facilitator en Reconnective Healing Foundational Practitioner. 

Nog steeds blijft Ellen zich verder ontwikkelen en nadat zij benaderd en opgeleid is door Haggai Katz voor ET-Healing, maakt ze sinds 2014 deel uit van het Nederlands ET-Healing team om Extra Terrestrial Healing te geven.
Wat deze vorm van ET-Healing voor Ellen zo bijzonder maakt is dat er gewerkt wordt met een speciaal Medisch Team van buitenaardsen en de interactie en communicatie via de persoonlijke ET-gids van de healer plaatsvindt.

Ellen voelt het als haar missie mensen te ondersteunen in hun persoonlijke en spirituele groei, teneinde hen bewust te maken van hun eigen potentieel zodat zij deze volledig kunnen benutten en meer harmonie en levensvreugde ervaren.

Naast haar praktijk ELNOMA is Ellen ook actief op andere gebieden.

Ellen houdt van het leven, ze geniet wekelijks van haar kleinzoon als oppas “Omie” en samen met haar man Rob zijn ze gepassioneerde Latin dansers.  
Ook is zij een ervaren yoga docent en heeft zij zich verder gespecialiseerd in Critical Alignment RugYoga Therapie.

Haar dagelijkse mantra luidt: Life is Fun and Easy!

 

Ellen voelt zich gezegend dat ze dit werk mag doen en kijkt uit naar uw komst!

 

Contact gegevens:

Praktijk ELNOMA Coaching/Healing/Yoga

Ellen Langhout
Gerrit van der Veenstraat 59
3762 XJ  SOEST

Telefoon   :  0623312185
Email        :  
Website    :  Praktijk Elnoma ET-Healing