La Vie Tara

La Vie Tara
13. 10. 27
posted by: Jacqueline Fiolet

La Vie Tara is een voormalig klooster aan de rand van het idyllische pelgrimsdorpje Lalouvesc, op een prachtig terrein van twee hectare midden in de groene Ardèche (Zuid Frankrijk) op een hoogte van 1.080 meter en is vanaf het eerste moment in ons hart gekomen en is daar niet meer uit weg te denken.


Het gebouw bevindt zich bovenop een actieve Ley-lijn die dwars door de kapel van het voormalig klooster loopt en zich via deze Ley-lijn verbindt met andere krachtplekken in de regio. De regio (en het dorpje zelf) staat sinds de oudheid bekend om wonderbaarlijke genezingen en verschijningen en ja, het is dan niet wonderbaarlijk dat wij daar onze ET-Retraites laten plaatsvinden.

Te meer daar de sluier in die regio heel dun is en daardoor is de sterrenhemel zeer helder en heeft een grote aantrekkingskracht op astronomen én astrologen alsmede de natuurlijk onze buitenaardse vrienden.

Meldenswaardig is de bijzondere ontwikkeling voor de regio zelf, die beseft dat de van oudsher aanwezige aantrekkingskracht vanuit de religieuze hoek (de genezingen en verschijningen werden toegeschreven aan heiligen) feitelijk niet meer bestaat en nu zelf de richting heeft gekozen van het "alternatieve", zowel op spiritueel vlak als op het vlak van gezondheid en samenleving (ecologische woongemeenschap).

Onderstaand trachten we de sfeer en energie zo goed mogelijk weer te geven, maar we weten dat een 2D-beeld kan nooit een echte ervaring vervangen.
We doen ons best het zo goed mogelijk over te brengen, maar La Vie Tara is een plek die je echt zelf moet ervaren om helemaal te begrijpen hoe leven het daar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Achterkant Klooster La Vie Tara
   met volop ruimte voor rust,
   wandeling en buiten slapen
   voor de liefhebbers.

 

 

  La Vie Tara - Main Entrance

 

 La Vie Tara - Inside Chapel 

La Vie Tara Stargate 

 

 

LaVieTara Surrounding

La Vie Tara Healing

La Vie Tara - Sacred Places