Roswell Ring

Roswell Ring

Vlakbij Roswell in de woestijn (Area 51) rond juli 1947 is volgens vele ooggetuigen een UFO neergestort. Er lagen allemaal fragmenten verspreid over een gebied van ongeveer 1.5 kilometer lang en honderden meters breed. Eén van de gevonden fragmenten bevatte allerlei symbolen, deze symbolen zijn gebruikt in deze exclusieve ring.

Het leger bracht als verklaring uit dat het niet ging om een UFO maar om een “United States Air Force surveillance balloon” ging.
Langzamerhand komen er steeds meer ex-militairen en ex-CIA agenten naar buiten met het daadwerkelijke verhaal.

Een van de meest opmerkelijke verhalen is van Majoor Jesse A. Marcel Sr. Hij was als een van de eerste ter plaatse van het ongeluk.

“Er lagen allemaal fragmenten verspreid over een gebied van ongeveer 1.5 kilometer lang en honderden meters breed. We begonnen met het opruimen van de onderdelen. Ik wilde een van de onderdelen buigen, het wilde niet buigen. Ik probeerde het zelfs te verbranden, het wilde niet branden. Het spul weegt niks en het was niet dikker dan het aluminiumfolie in sigarettenpakjes. We probeerde er een deuk in te krijgen door er met een 7 kilo zware smeedhamer erop te slaan, maar zelfs dat bracht geen deukje in het materiaal. Een ding wist ik zeker, gezien al onze militaire activiteiten, dit was geen weerballon, noch een vliegtuig of een raket. Het was iets anders, maar wij wisten niet wat.”

Een van de onderdelen heeft hij meegenomen naar huis en aan zijn vrouw en zijn 11 jarige zoon laten zien. Het was een I-balk dat zo licht voelde als aluminium en had bijzondere violet gekleurde symbolen aan de binnenkant.

De Roswell Ring is gemaakt van 3D geprint Sterling zilver gecombineerd met houtskool.
 

Sebastiaan Fiolet

© 2017  BewustDsign|Sebastiaan Fiolet
Information & Shopping : BewustDsign
Email                                   : 

Hoofdcategorie: Artwork Sebastiaan Fiolet
Hits: 788