Atlantis Ring

Atlantis Ring

Een bijzondere ring die zijn inspiratie heeft gekregen uit de wereldberoemde Atlantis Ring.
De Atlantis Ring is origineel gemaakt van een soort aardewerk. Deze ring werd gevonden in de Koningsvallei in Egypte door Markies d’Agrain, een Franse Egyptoloog, ergens rond 1860.
De ring was totaal anders vergeleken met alle andere Egyptische spullen die gevonden werden, volgens Markies zou deze ring dan ook afkomstig kunnen zijn van de voorgangers van de Egyptenaren; De Atlantiërs.
Al snel werden de bijzondere krachten van de gevonden ring ontdekt toen per ongeluk diverse opvallende gebeurtenissen plaatsvonden in de buurt van de dragers van de originele ring, of de replica’s.

Er werd onderzoek gedaan door middel van radiësthesie (pendelen), hieruit bleek dat het symbool dat op de ring stond een zeer sterk beschermende energie uitstraalt.
Zo sterk dat het zelfs negatieve aardstralen ombuigt en de omgeving van de ringdrager beschermt. Zelfs een ruwe schets op papier van het symbool zou al een beschermende werking hebben.
De Atlantisring is daarmee dus géén amulet, talisman, fetisj of een gewijde medaille uit het volksgeloof, noch een esoterisch voorwerp.
Hij haalt zijn kracht niet uit de materie (zandsteen, goud of zilver) maar uit de geometrie.

De Britse archeoloog Howard Carter hoorde rond 1900 van het bestaan van deze ring, hij liet een kopie maken van de ring en droeg deze bij zich. In 1922 ontdekte Howard het graf van Tut-Ankh-Amon, waar hij samen met 17 andere expeditie leden het graf heeft geopend.
Al gauw werd er gesproken over de “vloek van de Farao” omdat alle expeditie leden een vroegtijdige dood vonden, behalve Howard.
Tegenwoordig is de vloek verklaard door het microklimaat aan bacteriën en virussen dat in het graf van de farao aanwezig zou zijn.
Hierdoor zouden alle expeditie leden ziek zijn geworden, maar ook onder deze verklaring bleef Howard ongeschonden. Howard stierf vele jaren later in 1939 een natuurlijke dood.

BewustDsign heeft het symbool verwerkt in een nieuw uniek ontwerp in combinatie met de zeldzame edelsteen larimar. Larimar wordt ook wel de Atlantissteen of de Dolfijnensteen genoemd, omdat de steen sterk in verbinding staat met Atlantis en dolfijnen energie bevat. Dit maakt de energie van de steen speels en vreugdevol.

De Atlantis Ring is gemaakt van 3D geprint brons belegd met de zeldzame edelsteen larimar.

Sebastiaan Fiolet

© 2017  BewustDsign|Sebastiaan Fiolet
Information & Shopping : BewustDsign
Email                                   : 

Hoofdcategorie: Artwork Sebastiaan Fiolet
Hits: 1187