PathFinders Week Retraite ... the Journey of the Soul

HOLIDAY / RETRAITE
 Registration Closed
 
0
Date: 29 april 2018 12:00 - 5 mei 2018 12:00

Venue: Klooster La Vie Tara  |  City: Lalouvesc, France

PathFinders Retraite - the Journey to your Self

In deze tijden van transformatie zoeken veel mensen naar manieren om dieper in contact te komen met hun werkelijke kern om van daaruit te kunnen gaan leven, samenleven en samenwerken met gelijkgestemde mensen.  Stel je dan eens voor ... je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.
De kapel van dit voormalige klooster ligt bovenop een ley-lijn die verschillende heilige plaatsen in de regio met elkaar verbindt en daarbij veel aandacht van onze buitenaardse vrienden krijgt. De energie in deze kapel is buitengewoon bijzonder te noemen.

En stel je eens voor, dat je hier bent met zeer ervaren mensen op het gebied van het werken en communiceren met een groep buitenaardsen die als missie hebben om hun sterrenfamilie hier op Aarde te helpen te herinneren wie zij werkelijk zijn, door middel van healing op velerlei vlakken, door middel van boodschappen en door middel van de mensheid weer in contact te brengen met haar eigen kern en tegelijkertijd in contact te brengen met het geheel.

Deze buitenaardse beschavingen helpen mensen onafhankelijk te worden van datgene/diegene buiten zichzelf ... niet afgescheiden, maar onafhankelijk.
Zodat je vanuit je eigen kern in verbinding kan komen het andere of de ander.
Zij helpen op vele manieren de mensheid haar kracht en vermogens in zichzelf te ontdekken en van daaruit de wereld (en het Universum) opnieuw te ontdekken.

PATHFINDERS RETRAITE I - DE WEG NAAR JEZELF

Zondag 29 April 2018 tot zaterdag 5 Mei 2018

Deze week gaat sterk in op ontwikkeling van je sensitiviteit het leren waarnemen van subtiele energieën.
Je gaat je eigen energievelden ontdekken en verschillende energieën leren voelen en onderscheiden.
Je gaat ontdekken hoe je vanuit een andere laag van jezelf contact kunt maken met andere dimensies en hoe je in een andere dimensie contact kunt maken met andere 'benevolent beings'.

We gaan aan de slag met een gevarieerd aanbod zoals de Reconnection, ET-healing sessies (individueel en groepsgewijs), Stargate Experiences, natuur, spel, creativiteit, NLP tools en technieken, tijdlijn / regressie sessies en nog veel meer, afhankelijk van waar de behoefte ligt op enig moment.

Alles is gericht op verhoging van je frequentie, verhoging van je waarnemingsvermogen (sensitiviteit) en ontwikkeling van je vermogen van (self-)healing.
En het doen van de Reconnection tijdens deze week zal je zeker enorm kunnen helpen in dit proces.
  

Hoe ziet de week er in de praktijk uit?

Heerlijk ontbijten met vers knapperig Frans stokbrood of heerlijke muesli met lokale Franse Yoghurt, heerlijk !
Alle maaltijden en drankjes zitten bij de week inbegrepen en de keuken is werkelijk TOP!
Eventuele dieetwensen kun je vooraf doorgeven aan de leiding van La Vie Tara, daar wordt allemaal rekening mee gehouden.

De ochtenden worden daarna gebruikt voor de persoonlijke sessies voor de Reconnection.
Als sommige deelnemers een Reconnection-sessie hebben met Philip of Jacqueline, gaan de andere deelnemers onder begeleiding van Manon aan de slag met 'stretching the Mind'-activiteiten.
Hierbij kun je denken aan activiteiten ter bewustwording over hoe je 'denken, voelen en doen' elkaar positief of negatief beïnvloeden, maar ook groepscoaching met NLP tools en oefenen met channelen.
Of gewoon heerlijk van de rust en de natuur genieten.

En dan... lekker lunchen.
We kunnen heerlijk buiten zitten in de enorme tuinen rondom het gebouw of - als het te fris is - gewoon lekker binnen.
De middagen worden gebruikt voor het delen van informatie over buitenaardse beschavingen, het werken met buitenaardse medische teams, maar zullen er ET Healingen worden geven, Stargate Meditaties met groepshealingen worden gedaan, het bezoeken van de hele bijzondere Kapel van Maria Magdalena of wat de groep op dat moment dan ook nodig heeft.
Er is ook ruimte gereserveerd om prachtige graancirkel mandala's te tekenen of te schilderen, een heerlijk meditatieve activiteit om helemaal in het Hier en Nu te komen...
Voor de materialen wordt gezorgd.

En uiteraard maken we ook één of meer uitstapjes naar zeer krachtige healing plaatsen.
Een week is eigenlijk te kort !!!

Aan het eind van de dag heerlijk gezamenlijk dineren met een 3-gangenmenu's om je vingers bij af te likken ... ook voor vegetariërs!.
Daarna lekker de tijd voor jezelf om te doen waar je maar zin in hebt en na te genieten van de indrukken van de dag.
Je kunt je even terugtrekken op je kamer of in de tuinen, met een wijntje bij de open haard zitten of naar opnames kijken van de seminars van Bashar.
Deze tijd is helemaal voor jou !

Als de hemel helder genoeg is, is er 's avonds de mogelijkheid voor een NightWatch al dan niet met behulp van sterrenkijkers en infraroodkijkers.
De hemel toont hier zoveel sterren ...

Kortom in een paar dagen van buitengewoon aards naar buitenaards gewoon en weer terug!

 

RECONNECTION

Een groep van de buitenaardse Pleiadische beschaving heeft in begin jaren '90 een soort protocol (een werkwijze) doorgegeven aan Dr. Eric Pearl, een chiropractor, die sindsdien wereldwijd mensen opleidt om hiermee de energiesystemen van mensen te reactiveren ... te upgraden voor de nieuwe tijd zoals hij dit zelf noemt.
Hij heeft dit proces The Reconnection (reconnectie / herverbinding) genoemd.
De Reconnectie is een proces waarin energetische punten en banen in het energielichaam worden geactiveerd, waardoor men het directe contact met je diepere wezen en de gehele schepping weer kunt gaan ervaren.

Een Reconnectie is een persoonlijk besluit, een individueel proces, zo ongelooflijk mooi en heel bijzonder op deze krachtplek.
Het doen van een Reconnectie voor een ander voelt voor ons als een heilig proces, iedere keer weer en het is verbazingwekkend wat dit proces allemaal in gang zet.
Wij kunnen er met ons verstand niet bij, kunnen het ook niet uitleggen, maar we zien mensen in hun kracht komen, hun passie volgen, hun hele uitstraling verandert.
Bij de één al binnen een week bij de ander iets later, maar na een jaar zie je onwaarschijnlijke veranderingen.

Zodra je een Reconnectie hebt gedaan ga je deze energieën ook voelen stromen in je lichaam en we leren je tijdens deze week hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

Een ander boeiend verschijnsel is dat je sensitiever wordt voor informatie (en aanwezigheid van liefdevolle, behulpzame wezens) uit andere dimensies en ook met dit fenomeen kunnen we deze week oefenen.
Sommigen noemen dit channelen, anderen noemen dit contact met je gids, helder weten, helder horen, helder zien ... maakt niet zoveel uit hoe je het noemt ... het gaat om de verbinding en het uitwisselen van informatie.

PS.
Zowel Jacqueline als Philip hebben sinds hun certificering in 2012 vele tientallen prachtige Reconnecties mogen verzorgen met onvoorstelbaar mooie resultaten.
De organisatie The Reconnection LLC heeft echter veel moeite met ons werk als ET-Healer en heeft om die reden onlangs besloten ons van de lijst af te halen als 'erkend practitioner' voor de Reconnectie. We melden dit in alle openheid, ook al verandert er verder niets aan de schoonheid van dit proces.

Meer informatie kun je lezen op onze pagina RECONNECTION.
Pathfinder_You_never_walk_alone


ET-HEALING

Om dit proces verder te ondersteunen brengen Jacqueline, Philip en Manon (allen ET-Healers) je in nauw contact met buitenaardsen beschavingen door middel van channeling met onze buitenaardse gidsen, Stargate Experiences en healing sessies met Buitenaardse Medische Teams.
Tijdens deze sessies ga je (her-)ontdekken dat je een multidimensionaal wezen bent, dat je zelf in staat bent contact te maken met de bron-energieën en met de vele liefdevolle wezens die er zijn.
En dat deze wezens het niet voor je kunnen of zullen doen, maar je met liefde willen helpen en inzichten willen geven, als je ze daartoe uitnodigd.

Wil je meer lezen over ET-Healing, kijk dan op ET-HEALING.
 

STARGATE EXPERIENCE 

Een Stargate Meditatie is een zeer bijzondere en krachtige manier van interdimensionaal reizen via de geometrische constructie van de Stargate (die ter plekke in de kapel aanwezig is).
Wil je meer lezen over de Stargate Experience, kijk dan op DE STARGATE EXPERIENCE.


ERVARINGEN VAN ANDEREN

Kijk hier wat een eerdere groep heeft ervaren ...

 

 

KOSTEN

Kosten voor deze week, gebaseerd op volpension zijn vanaf 1.025,- euro per persoon afhankelijk van het type kamer dat je wenst.
Kijk voor meer informatie en prijzen op Prijslijst Pathfinders 2018.

Je kunt vliegen op Lyon, reizen met de Thalys (TGV) naar Valence of komen met eigen vervoer. 
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding met de auto opgehaald van het station in Valence.
Meer informatie over het reizen met de TGV kun je HIER vinden.

Voor aanmeldingen, stuur een mailtje naar  met daarin je naam, de periode/week die je wilt komen en het kamer nummer van je voorkeur.
Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en een factuur voor de aanbetaling. Je aanmelding is definitief na ontvangst van deze aanbetaling.
Deze reis gaat definitief door bij minimaal 6 aanmeldingen.

ALTERNATIEF

Mocht het deze week niet uitkomen maar je wil dit event absoluut een keer meemaken, dan hebben in 2018 nog een andere optie, namelijk van 2 - 8 September 2018.
Meer informatie kun je vinden op Pathfinders Retraite September 2018

Mocht je graag een dergelijk event met ons willen meemaken, maar Zuid-Frankrijk is gewoon niet haalbaar voor je, dan zijn de Pathfinder Weekend Retraites in Nederland wellicht een alternatief voor je. 
Natuurlijk mis je de krachtplekken in Frankrijk, de zalige energie van de kapel, de natuur, het heerlijke eten, de intensiteit die in meerdere dagen wordt opgebouwd, maar onze ervaring is dat ook in deze weekenden enorm veel mag gebeuren.
Meer informatie hierover kun je vinden op Pathfinders Weekend Retraite 2018

Kijk hier voor meer foto's over La Vie Tara
Kijk hier voor een video over La Vie Tara

 

 

Address
Route de Saint-Bonnet
07520 Lalouvesc, France

 

Map


Powered by iCagenda