5. ET-Healing Practitioner Programma

13. 12. 05
posted by: Jacqueline Fiolet
Hits: 13584

Op dit moment in de evolutie van de Aarde zijn er veel zielen aanwezig met het vermogen om te healen en om met buitenaardsen te werken. De Aarde is in haar evolutie op een bijzonder punt aangekomen, er is veel hulp van buitenaardsen beschikbaar en ze wachten op healers die wakker worden.

 

De steun die wij van onze sterrenfamilie kunnen ontvangen gaat ver voorbij onze verbeelding.
Er zijn massa´s beschavingen die de transformatie van de aarde en de mensheid ondersteunen.
De buitenaardse beschavingen willen heel graag met de mensheid samenwerken.
De samenwerking met buitenaardsen kan verschillende vormen hebben.
Niet iedereen werkt samen op het vlak van welzijn van mensen, er zijn ook mensen die met buitenaardse ondersteuning werken met dieren of bijvoorbeeld onze planeet Aarde zelf met het heractiveren portals en ley-lijnen.

Iedereen is hier met een reden en behalve dat een healer, door de jaren heen, een bepaald bewustzijn moet hebben ontwikkeld, dient er ook een verlangen aanwezig te zijn dat sterker is dan alleen maar willen.  
Willen is vaak iets vanuit de Mind en een diep verlangen komt vanuit je oerbron.

Als datgene wat je op deze pagina gaat lezen dit oerverlangen bij jou triggert, dan ben je hier niet per ongeluk aanbeland.
Om het werk als ET-Healer te kunnen doen wordt je in contact gebracht met een buitenaardse gids (die soms zelfs al bij je is zonder dat je je daarvan bewust bent) en die als een soort 'communicator' werkt tussen jou en een buitenaards team van 3-7 wezens (verschilt per sessie) dat aanwezig is tijdens de ET-Healing sessies.

Dit buitenaardse team is zeer gespecialiseerd op het gebied van welzijn van mensen, zowel fysiek, als emotioneel, mentaal en spiritueel.
Zo’n team werkt vaak voor een langere periode met de healer en zijn gids samen, maar van tijd tot tijd kan de samenstelling veranderen.
De ET-gids blijft altijd bij je, het is een ‘zielemaatje’ van je.

De buitenaardse teams willen zo veel mogelijk mensen helpen en kunnen werken voor verschillende ET-healers.
Soms zien we tijdens sessies dat onze eigen teams worden versterkt met teams van elkaar.
Ook zien we dat de teams meer op afstand lijken te gaan staan als een healer zijn/haar intentie of focus niet meer zo op het vlak van ET-Healing heeft liggen.

De buitenaardse wezens waar wij mee werken dwingen nooit iemand om dit werk te doen en gaan niet buiten de vrije wil van de healer om.
Zelfs als in jou ‘zielecontract’ zou staan dat je dit leven als healer wil doorbrengen en je dit in contact met je sterrenfamilie samen zou gaan doen, dan nog laten zij die keuze volledig bij jou.
Zij respecteren in extreem hoge mate jou vrije wil en ET-Healer worden is dus een keus van jou die bij jouw manier van leven moet passen.
En de ET's hebben wat dat betreft een schijnbaar eindeloos geduld met ons - zij trekken zich gewoon even terug en wachten af als de healer er niet voldoende tijd en energie insteekt om het contact op te bouwen.
Dit is een positief gegeven, zij forceren niets en laten de ontwikkeling van het proces volledig over aan het tempo dat de ET-Healer aangeeft!
Behalve het gemotiveerd zijn om ET-healer te worden, moet de kandidaat, op dit punt in zijn leven, er ook klaar voor zijn. Klaar betekent, dat je ook spiritueel volwassen bent en de juiste omstandigheden in je leven hebt om het werk ook daadwerkelijk te kunnen doen.

Healing Centre Beyond Medicine heeft veel ervaring in het introduceren en begeleiden van nieuwe healers in het werken met buitenaardsen en heeft daarvoor een programma ontwikkeld.
We bieden de nieuwe healers ook verschillende manieren van ondersteuning. 
De benaming ET-Healer is feitelijk ook niet de juiste weergave van de rol.
Een ET-Healing is feitelijk een co-creatie van de cliënt, de buitenaardsen en de ET-Healer, waarbij de meest cruciale factor die tot de healing leidt feitelijk door de cliënt zelf gebeurd. 
De ET-Healer heeft een belangrijke rol in dit proces namelijk die van het zijn van een kanaal, een portal voor de buitenaardsen, waar licht, informatie, specifieke frequenties e.d. doorheen kunnen komen.
Informatie en frequenties die door de buitenaardse teams worden aangeboden en in 'het veld' gebracht worden. 
Het is uiteindelijk de mate waarin cliënt zich zelf kan toestaan mee te resoneren met deze frequenties die de effectiviteit van de ET-Healing sessie zullen gaan bepalen.

Een andere belangrijke taak van de ET-Healer is daarmee het liefdevol kunnen uitnodigen van de cliënt om mee te gaan in de energie en te kunnen ontvangen wat er wordt aangeboden.
Als dat eenmaal mogelijk is geworden, dan zie je de magie ontstaan.
De ET-Healer is dus meer een ‘facilitator’ van een healing-proces in samenwerking met buitenaardse (of interdimensionale) wezens en niet de directe healer van een andermans klacht.
Vandaar dat we in het programma ook liever spreken van ET-Healing Practitioner.


Wat is er dan zo moeilijk?

Stel je in onze 3D wereld eens een willekeurig kanaalvormig object voor zoals een buis, een portaal of een portiek, waar een wind door heen wordt geblazen met de kracht van een orkaan. Wat zou er gebeuren met de obstakels die zich in die ruimte bevinden?
Op een vergelijkbare manier gaan er tijdens de healingsessies hoge, krachtige energiefrequenties door de ET-Healer heen.

ET-Healers die dagelijks werken met deze energiefrequentie trillen alle obstakels los die in hun eigen energieveld vastliggen en niet mee kunnen resoneren.
Deze obstakels zijn letterlijk de obstakels die we als mens vasthouden in onze systemen als gevolg van negatieve ervaringen in ons leven en zijn feitelijk stukken die niet met je systeem resoneren, maar die te "lastig" waren om goed te integreren (verwerken).

Het werken met de buitenaardsen is dus in eerste instantie een grote schoonmaak van de healer en het aangaan van dit proces is een keuze die ieder voor zich moet maken, maar onontkoombaar als je met deze buitenaardse teams en frequenties wil gaan werken.
Wat wij hier benoemen als een schoonmaak is feitelijk een prachtige spirituele reis naar jezelf waarbij alles wat niet van jou is mag worden losgelaten, inclusief je (on)bewuste angsten en overtuigingen over jezelf en de wereld.
Natuurlijk is het wel zo dat de buitenaardse teams dit echt wel doseren, zij laten niemand ten onder gaan in dit proces, maar het betekent wel dat zij tijdens de ET-Healingen slechts zoveel kunnen doen als het kanaal aan kan!
Dr. Eric Pearl van The Reconnection (voor wie hem kent) zegt dan ook niet voor niets:

HEAL YOURSELF, HEAL OTHERS

Hoe meer de ET-Healer in zijn ware kracht komt, hoe meer er mogelijk wordt.
De uitdaging voor ET-Healers is dus vooral het werken aan zichzelf en het leren werken met deze liefdevolle buitenaardse wezens.


Het ET-Healing Practitioner Programma

Dit programma bestaat uit 5 praktijk blokken van 2 aaneengesloten dagen en 3 aparte theoriedagen, waarbij op hoofdlijnen de volgende indeling wordt gebruikt:

Praktijkblok I tm V The Art of Healing

- Contact maken / hebben / voelen met je gids
- Channelen / communiceren met je gids
- Rol, taak en verantwoordelijkheid van de ET-healer
- Persoonlijke groeipunten / je eigen proces
- Ego versus Hogere Zelf
- Do's en don'ts
- Starten met ET-Healingen, tips, adviezen en valkuilen

In deze blokken ligt de focus op jou als healer, de relatie die je hebt met jezelf, met je gids, de teams en de relatie die je hebt met de wereld.
Er zal gebruik gemaakt worden van verschillende NLP technieken zodat je voor jezelf duidelijkheid krijgt waar mogelijkerwijs jouw groeipunten zitten in het werken met jezelf, met andere mensen en met de buitenaardsen.


Theorie Dag I Energie, DNA en de menselijke lichamen

- Energie, energiecentra en energielichamen
- Dimensies en dichtheid
- DNA en RNA
- Anatomie fysieke menselijk lichaam

Theorie Dag II Ziektebeelden in het fysieke lichaam

- Wat is het beeld van ziekte en wat is gezondheid
- Hoe, waar en waarom geeft ons lichaam ziektebeelden
- Veel voorkomende beelden van het fysieke lichaam

Theorie Dag III Ziektebeelden in het emotionele, mentale en spirituele lichaam

- Veel voorkomende beelden van het emotionele lichaam
- Veel voorkomende beelden van het mentale lichaam
- Veel voorkomende beelden van karmische stukken

In de praktijkblokken neemt het oefenen met ET-healing en ET-Communicatie een zeer belangrijke rol in.
Het met elkaar oefenen en ervaren is van onschatbare waarde en geen enkele informatie kan ooit de plaats innemen in een werkveld waar je meer gebruik maakt van je hogere bewustzijn dan van je mentale vermogens.
Ieder praktijkblok bestaat uit 2 aaneengesloten dagen met tussen de blokken een periode van ca. 4-5 weken.
Lunches en diners zijn niet inbegrepen, gelieve die zelf mee te nemen.

De theorie dagen beogen niet een soort medische basiscursus te zijn. Doelstelling van deze dagen is om de ET-Healing Practitioner bekend te maken met veel voorkomende cases alsmede een basaal kennisnivo mee te geven over hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt en welke belangrijke processen (en verstoringen ervan) daarin afspelen.


Aangepast ET-Healing Practitioner Programma -  voor Therapeuten

De achtergrond voor de huidige opzet van het programma (de scheiding van praktijkblokken en theoriedagen) is dat nu de mogelijkheid ontstaat voor natuurgeneeskundig therapeuten en homeopaten alleen deel te nemen aan de praktijk blokken.
De theoriedagen zijn voor natuurgeneeskundig therapeuten facultatief, daar waar deze voor andere deelnemers als vast onderdeel van het programma gelden.

Kosten

Het tarief voor het ET-Healing Practitioner Programma - is  €  1.890,-- incl. 21% BTW en omvat

- toegang tot de 5 blokken en de 3 theoriedagen
- toegang tot geluid- en beeldmateriaal dat tijdens het programma is gebruikt
- syllabus
- tijdens het programma de mogelijkheid tot meelopen in één van de praktijken van de trainers
- tijdens het programma persoonlijke coaching / intervisie tegen een gereduceerd tarief van € 60,- per sessie.

NB 1 - voor natuurgeneeskundig therapeuten die niet de theorie dagen volgen is het tarief voor het ET-Healing Practitioner Programma zijn € 1.665,- incl. 21% BTW
NB 2 - na het intake gesprek met Manon en de sessie voor een gids met Jacqueline is de inschrijving compleet na voldoening van de aanbetaling van  € 333,00 incl. 21% BTW
NB 3 - voor ET-Healers die nogmaals het programma willen volgen is het tarief voor het ET-Healing Practitioner Programma zijn € 945,- incl. BTW (50% van de volledige prijs – maximaal 1 deelnemer per groep).
    

Data groep ETP 2018-I     Level I : Practitioner

- Praktijk Blok I        15 en 16 Februari 2018
- Praktijk Blok II       15 en 16 Maart 2018
- Praktijk Blok III      12 en 13 April 2018
- Praktijk Blok IV      17 en 18 Mei 2018
- Praktijk Blok V       14 en 15 Juni 2018
- Theorie dag I          9 Maart 2018
- Theorie dag II         6 April 2018
- Theorie dag III      11 Mei 2018

 

Data groep ETP 2018-II     Level I : Practitioner

- Praktijk Blok I       13, 14 en 15 september 2018
- Praktijk Blok II      11, 12 en 13 oktober 2018
- Praktijk Blok III     8, 9 en 10 november 2018
- Praktijk Blok IV     6, 7 en 8 december 2018
 

Toelating

De allerbelangrijkste toelatingseis wordt niet door ons bepaald, maar door jouzelf en de ET’s.
Wij maken het overigens niet vaak mee dat de buitenaardsen niet tot een vorm van contact en samenwerking willen komen.

Maar hoewel er nog veel healing werk te doen is, gaat het niet om de aantallen.
De ET's geven meestal wel aan of ze met de kandidaat kunnen werken zonder hem/haar over zijn/haar eigen grenzen te duwen, want hun frequenties zullen zeker meteen allerlei helingsprocessen oproepen.
Soms wordt het advies gegeven om eerst te beginnen met het helen van een aantal oude stukken, bijv. via ET-Healing sessies en op die manier met hen en hun energieën in contact te komen om daarna pas de intensiteit in te gaan zoals in het ET-Healing Practitioner Programma.

Daarnaast is een zeer belangrijke factor de mate waarin je zelf vindt of je er klaar voor bent om dit proces met jezelf aan te gaan.
Jij bent de enige die dit kan bepalen!!
Om je te helpen bij deze vragen kun je contact opnemen met Manon van den Boorn ( ).

Samen met Manon kun je in een gratis en vrijblijvend gesprek onderzoeken of dit past in jouw leven en of dit het juiste moment is.
Daarna is het mogelijk om met Jacqueline te kijken of je met een ET-Gids in contact kan worden gebracht.

Voor alle duidelijkheid de buitenaardsen willen heel graag de samenwerking aangaan met "humans" en maken geen onderscheid tussen wie wel of niet goed genoeg is!
Waar het om gaat is of het samenwerken in deze specifieke vorm helemaal bij jou past en of dit werkelijk is wat je wilt doen in dit leven.
De ET's brengen je daarbij niet in een soort verleiding om iets te gaan doen terwijl dit niet je missie is, zij faciliteren het dan gewoon niet.
Dit heeft niets met wel/niet goed of goed genoeg te maken!!!

Het komt soms ook voor dat cliënten bij ons wel een ET-contact (of gids of hoe je het ook wil noemen) krijgen, maar niet met een buitenaards ‘medisch’ team, simpelweg omdat healing werk niet echt hun weg is.
Maar via hun buitenaardse gids kunnen zij wel ondersteuning vragen voor datgene waar hun hart echt van gaat kloppen, waar hun passie hen naar toe leidt.
Want daar gaat het hen en ons uiteindelijk om, dat jij hier gaat doen waarvoor je naar de Aarde bent gekomen.

Waarom niet ?

Als je weet dat dit is wat je wilt doen in je leven, ga er dan voor. Wij helpen je op gang.
Als je dit echter ziet als een interessant nieuw feature op je spirituele CV naast al het andere dat je de wereld wilt laten zien, doe het dan maar niet.
Je zult echt teleurgesteld raken in de benodigde effort die je in jezelf en in de ET's zult moeten steken om dit ogenschijnlijk simpele werk goed te kunnen doen.
Het is echt hard werken aan jezelf, daar ontkomt niemand aan !
Graag leggen we hieronder iets uitgebreider uit welke mogelijkheden we vanuit praktijk Healing Centre Beyond Medicine aanbieden aan mensen die heel graag dit liefdevolle avontuur aangaan met de buitenaardsen én met zichzelf.

Het heeft ons een enorme verrijking in ons leven gegeven en we hebben dingen geleerd die we zelfs in onze grootste verbeelding niet hadden kunnen bedenken.
Wij mensen zeggen soms "er gaat een wereld voor je open", maar dit gaat echt veel verder.

Kennismaking met je ET-Gids

Tijdens een aparte sessie zullen wij de buitenaardsen vragen of de kandidaat er klaar voor is om deze samenwerking met elkaar aan te gaan en een ET-healer te worden. Niet wij of de kandidaat bepalen dat, maar de ET's zelf bepalen of ze met een kandidaat tot een vruchtbare samenwerking kunnen komen.
Zo ja, dan vragen wij de ET's om een geschikte gids voor de nieuwe ET-healer. De ET's weten natuurlijk al van tevoren dat deze vraag komt en de gids is meestal al wachtende.
Vaak is deze gids al gedurende een periode de nieuwe ET-healer aan het observeren en heeft al contact met hem/haar gemaakt.

De meeste nieuwe healers vertellen ook dat sinds hun keuze om dit pad te gaan bewandelen zij een gevoel van liefdevolle aanwezigheid en vrolijkheid voelen.
De nieuwe ET-healer wordt tijdens de sessie met Jacqueline aangemoedigd en begeleidt in het contact te maken met deze ET-gids en vraagt dan naar zijn/haar naam (ET's zijn ook mannelijk of vrouwelijk).
Na dit eerste contact wordt er tijdens de sessie een basis check gedaan en wordt de kandidaat geleerd hoe het contact met zijn haar gids te herkennen.
De kandidaat heeft daarna veel huiswerk te doen om de relatie tot stand brengen en zichzelf en de gids te leren vertrouwen. Ook de ET-gids heeft veel huiswerk te doen. Voor veel gidsen is dit de eerste keer waarin zij intensief met mensen gaan werken en communiceren.

De buitenaardse gidsen zijn vaak erg voorzichtig in hun eerste contact; zij hebben meestal tot nu toe alleen geobserveerd. Ze willen mensen op geen enkele wijze afschrikken en wachten daarom tot de ET-Healer contact maakt. Ook hebben zij kennelijk regels met betrekking tot het maken van de verbinding en hebben beperkingen in wat ze mogen communiceren en doen. Zij worden daarop voortdurend gemonitoord door hun organisatie en soms ook teruggefloten, zo hebben wij zelf ondervonden na aandringende vragen van ons over politieke en economische onderwerpen.
Ook vragen over andere personen worden heel oppervlakkig beantwoord als wij aan deze persoon geen toestemming hebben gevraagd of als de vragen geen relevantie hebben voor beide partijen.

PS.

- Om deel te kunnen nemen aan het ET-Healer Programma is contact met een ET-Gids een voorwaarde.
Deze sessie is een voorbereidend onderdeel van het ET-Healer Programma, het zal dus vooraf duidelijk moeten zijn of de ET's met je kunnen en willen werken op het moment van starten.

- Wij gaan ervan uit dat als je via ons in contact bent gekomen met een ET-gids, dat je dan ook bereid bent het ET-Healer Programma te volgen.
Het is onze ervaring dat er weinig mensen zijn die zonder ondersteunende programma's als deze kunnen opstarten en tot een blijvend contact kunnen komen voor het doen van ET-healingsessies.
Wij willen de aanstaande ET-Healer faciliteren in het maken van een succesvolle start en wij zullen iemand die het programma niet wil volgen niet ondersteunen om teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen.


Oefenen en ondersteuning met healing en channeling

Na de eerste introductie ga je als nieuwe ET-Healer veel oefenen in het communiceren en verbinding maken met de ET-Gids. Zonder communicatie met de ET-Gids is het heel lastig om bewust met het buitenaardse team te werken.
Wij kunnen de nieuwe ET-Healer helpen door samen met hem/haar healing of channelingsessies te doen voor vrienden of familie en natuurlijk dit nodigen we de deelnemers uit met elkaar te oefenen .
Hoofddoel hier is te leren hoe de samenwerking met een ET-Gids in zijn werk gaat, hoe de buitenaardse teams werken, hoe je de kwaliteit in het werk kunt verbeteren en ervoor kunt zorgen dat de deelnemer zich durft te ontspannen, zich vol zelfvertrouwen voelt en op z’ n gemak is tijdens een sessie.
Het draait om vertrouwen krijgen in je rol en de ET’s …. want zij doen tenslotte het meeste werk!


NB!
Onderschat deze fase niet. Het werken met ET´s opent een compleet nieuwe werkelijkheid, die voor de meesten van ons ver voorbij ons huidige wereldbeeld gaan. Het kost tijd dit te gaan begrijpen en te accepteren. Te leren onderscheiden wat je eigen gedachten zijn en wat je waarneemt in een andere dimensie. Dit kan een zeer verwarrende en onzekere fase zijn, die je met je omgeving nauwelijks kunt delen omdat ook zij zich dit niet kunnen voorstellen.


Stage lopen

Is de communicatie eenmaal in orde, dan kan de nieuwe ET-Healer met healingsessies beginnen. Voor sommigen is dit een kleine voor anderen een reuze stap. Opeens is daar de verantwoordelijkheid voor anderen en vaak voelt de nieuwe ET-Healer druk om te presteren. Ook al is er "niets" te doen voor de nieuwe ET-Healer, het buitenaardse team doet immers al het werk, de meeste beginnende ET-Healers ervaren dat anders.

Spanning is niet bepaald bevorderlijk tijdens de healingsessie want voor de ET-healer is het namelijk noodzakelijk om de energie vrijuit te kunnen laten stromen.
De les is hier om te vertrouwen, te kunnen overgeven en het leren begrijpen van je rol tijdens de healingsessies. Want ook al doen de ET's het werk, je bent er niet voor niets!!!
Wij vergemakkelijken deze fase voor de nieuwe ET-Healer door de mogelijkheid te bieden om stage te lopen in één van onze praktijken, om te ervaren hoe de healingsessies gedaan worden en wat er zoal tijdens deze sessies kan gebeuren.

Deze stages behelzen voornamelijk kijkstages bij real-life healingsessies van Jacqueline of Manon, waarbij de cliënt vooraf toestemming heeft gegeven voor de aanwezigheid van een ‘stagiair’.
De stagiair heeft tijdens de sessie geen interactie met de cliënt, maar na de sessie is er volop mogelijkheid tot het uitwisselen van waarnemingen en ervaringen en natuurlijk het stellen van vragen.
Indien de stagiair zelf een cliënt meeneemt dan kan de stagiair uiteraard de healingsessie zelf onder begeleiding doen zodat de nieuwe ET-Healer "vlieguren" kan maken met zijn/haar ET-Gids en het Buitenaardse Team.

De klant heeft ook geluk, deze krijgt twee Buitenaardse Teams aan tafel en mogelijk meer ET-healing dan normaal (mits zijn/haar systeem dat aankan).

Coaching

Na enige tijd zal je als nieuwe ET-Healer zelf ET-healing sessies gaan doen in zijn/haar eigen praktijk. Dit is een nieuwe fase in het werken met de ET’s en kom je in een realiteit die soms zo onwerkelijk is en daarom tot veel vragen zal leiden.
Er is dan behoefte aan feedback, je wil als nieuwe ET-Healer soms gewoon even checken door het horen van onze ET-Gidsen of het klopt wat je meemaakt.
Dit is echt heel normaal!
Wij hebben hier zelf ook heel veel behoefte aan gehad in het begin, en soms nog checken wij bij elkaar.

Het punt is, dat ons wereldbeeld al die nieuwe informatie uit andere realiteiten vaak nog niet kan bevatten.
Dit moet worden opgebouwd, net als kinderen ook eerst de taal moeten leren voordat ze naar het voortgezet onderwijs kunnen en daarna kunnen gaan studeren.
Hierin zal iedere een nieuwe ET-Healer een groei doormaken en steeds vertrouwder worden met de dimensies van de ET’s en de compleet nieuwe informatie en inzichten die daarbij gepresenteerd worden.

De twijfel en angst die in het begin logischerwijs aanwezig zijn beknellen de mogelijkheden van het contact met de ET's.
Zij doen hun uiterste best om de dingen voor ons begrijpelijk en acceptabel te maken, zodat je aan dit alles kunt wennen en tegelijkertijd onze belevingswereld steeds een beetje verder wordt opgerekt!
Wij vergemakkelijken deze fase voor de nieuwe ET-Healer tijd voor coaching te geven, waar de healers vragen kunnen stellen, informatie en opheldering kunnen krijgen.
We doen eventueel een paar sessies samen, geven feedback op hun ontwikkeling en bieden suggesties hoe het beste te werken in een eigen praktijk enz.

Ook leren we nieuwe ET-Healers hoe om te gaan met hulpvragen van hun cliënten. ET-Healer zijn is meer dan alleen de sessie doen.
Er komen ook veel coaching skills bij kijken. De trainers bij Healing Centre Beyond Medicine zijn allen zeer ervaren NLP coaches en leren de nieuwe ET-Healers naast het verzorgen van ET-Healing sessies ook de basics van het coachen.


Intervisie

Het leren stopt nooit!
Ook de buitenaardsen leren nog elke dag …. zij leren onder andere weer heel veel van ons !!!
En leren doe je het best door te doen en te delen van ervaringen.
Er is geen vaste methode hoe je een ET-healing sessie moet doen en er is daarin veel te leren. Geen enkele ET-healing sessie is hetzelfde.

Wij doen daarom regelmatig healing sessies met elkaar om van elkaar te leren, hierbij geven we elkaar professionele waardevolle feedback waardoor wij ook weer verder ontwikkelen.
Feedback vragen is geen teken van zwakte (ik doe het niet goed), maar een verrijking en versnelling van je proces, want er is zo ontzettend veel te leren. Het is niet handig om dat allemaal alleen te willen ontdekken.

ET-Healer Vooruitblik dagen

Kun je je voorstellen hoe het is om samen te komen met gelijkgestemden, allen ET-Healing Practitioners, en zij brengen allen hun ET-gidsen en veel van de buitenaardse teams samen?
Ooit de energie gevoeld op een bijeenkomst met honderden ET's tegelijk?
Eén keer per jaar organiseren we een "ET-Healer Vooruitkijk Dag".

Dit zijn zeer bijzondere dagen waarin we worden gebaad in licht, liefde en energie. Wij delen elkaar onze ervaringen, informatie, healing sessies en kunnen netwerken.
En niet te vergeten, we kijken vooruit … wat hebben we nodig om verder te komen in onze werkvelden, hoe kunnen we elkaar helpen en tot samenwerking komen.
Zoals onze gidsen zo vaak aangeven … “je zult het altijd zelf moeten doen, maar je hoeft het nooit alleen te doen”.

Dit zijn dagen van geven en ontvangen.
Healers die deelnemen kunnen ook meedoen aan onze Facebook ET-Healing Practitioner pagina, zo kunnen wij elkaar altijd voorzien van relevante informatie en de mogelijkheid hebben tot het stellen van vragen.

ET-Healer Master Practitioner Programma

Dit programma is een vervolgprogramma op het ET-Healing Practitioner Programma en deelname is alleen mogelijk na afronding van het basis ET-Healer Programma.

Na het volgen van het basis ET-Healing Practitioner Programma, waarin de 'essentials' van het samenwerken met 'beings' van buitenaardse beschavingen centraal staat, kom je op het punt en in de fase dit ook werkelijk in de Aardse realiteit te gaan neerzetten.

Dat is voor sommigen een 'appeltje-eitje' en voor anderen is dat lastiger. Het is net als met je rijbewijs halen ... zolang er een instructeur naast je zit durf je wel de weg op, maar zodra je zelf volledig de verantwoording lijkt te hebben gaan er andere programma's in het hoofd draaien. Het behalen van een certificaat of rijbewijs is daarmee een startpunt voor een nieuwe fase.

Met betrekking tot het samenwerken met de buitenaardsen is dit juist prima!
Na het basisprogramma ontstaat er even een vacuüm waarin onbewust veel zaken, inzichten en energiëen tijd krijgen (en ook nodig hebben) te integreren.
En dan na enige tijd gebeurd het ... je wil hiermee verder aan de slag ... maar hoe ... en durf ik dat alleen ?


Het doel van dit Master Practitioner programma is tweeledig ...

- ten eerste, ook wij (Jacqueline, Manon, Philip - Healing Centre Beyond Medicine om het iets breder te trekken), blijven ontdekken en ontwikkelen en willen graag de nieuwe inzichten en ervaringen delen en doorgeven.

- ten tweede, en dit is iets dat wij vanaf het begin af aan voorzien, gevoeld en gewenst hebben, het gaan bundelen van alle krachten. Elkaars krachten en potenties te gaan versterken.

Deze vervolgtrainingen zijn 1-op-1 gelinkt aan (en feitelijk een uitvoering van) de ET-Healer Vooruitkijk dagen.
Deze dagen zijn de samenkomsten waarin ET-Healers met elkaar als het ware een platform vormen, hun visie delen en behoeften aan ondersteuning aangeven met het idee om hier samen naar een mogelijke realisatie toe te werken.

De opzet van de Master Practitioner trainingsdagen ligt op één lijn met de uitkomsten van wat er in deze Vooruitkijk dagen naar voren wordt gebracht als wensen en behoeften.
En zoals we al vele keren hebben gezegd ... ieder loopt altijd zijn eigen pad, maar je hoeft je pad nooit alleen te lopen, je zult het 'bottom-line' altijd zelf moeten doen, maar hoeft het niet alleen te doen.
En dat geeft zoveel ruimte voor support !

Kijk verder op ET-Healer Master Practitioner Programma

 

Tot slot

Deze informatie is bedoeld om duidelijk te maken dat een nieuwe ET-Healer er niet alleen voor hoeft te staan. Wij willen hiermee ook duidelijk maken dat ET-healer worden een serieuze zaak is. Wij investeren net als de buitenaardsen, alleen in serieuze kandidaten en onze steun is niet gratis en niet zonder verplichting.
We vragen van de nieuwe ET-Healer commitment, waarbij we altijd oog houden voor persoonlijke mogelijkheden, ontwikkelingen en omstandigheden. Ook weten we dat iedere nieuwe ET-Healer een eigen proces doorloopt die anders is dan die van een ander en dus ook andere ondersteuning nodig kan hebben.

Er is dus niet zoiets als een vast omkaderde opleiding die iedereen tot soort van standaard ET-Healer maakt.
Iedere nieuwe ET-healer heeft zijn eigen ‘backpack’ met waardevolle skills en ervaringen. Wij zien telkens weer hoe mooi de buitenaardsen gebruikmaken van de skills die er al zijn en waaruit telkens weer unieke nieuwe ET-healers ontstaan.

Zoals uitgelegd op de pagina Eerlijke Prijzen, is onze ondersteuning niet gratis.
Wij stoppen tenslotte veel tijd in het begeleiden van nieuwe ET-Healers.
In onderling overleg komen we tot een gelijkwaardige uitwisseling van energie, in welke vorm dan ook.

 

Voel je het na het lezen van deze pagina resoneren in je systeem en ben je serieus in het gaan werken als ET-healer, neem dan contact met ons op en sluit je aan bij een prachtige groep mensen die je voorgingen.

Je bent van harte welkom !!