Buitenaardse Film Avond

MOVIE / DOCUMENTARY
BeyondMedicine_FilmAvond
Date: 14 décembre 2021 19:30

Lieu: Online Event

BUITENAARDS ONLINE FILMAVONDJE BIJ HEALING CENTRE BEYOND MEDICINE

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en het is eigenlijk meer dan gewoon een filmavondje ... het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.

Tussendoor zetten we de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.

DEZE MAAND ... EPSILON
In this intriguing 3-day event, Bashar explores the special role of the three artificially intelligent spheres known as Epsilon, Eclipse and Epiphany encircle and energetically balance Bashar’s home world of Essassani as well as their energetic relationship with Earth.

In the first transmission, Bashar will explore the connections and parallels between Earth and Bashar’s home world of Essassani. Specifically, he will focus on Epsilon, one of the three artificially intelligent spheres that orbit and influence his world, the world of Essassani.

Bashar will explain in greater depth how these artificial intelligences are helping to stabilize our planet of Earth while also supporting the synchronization of our brain wave patterns with those of the beings from Essassani.
​​​​​​​This synchronization is an important step in the process that leads to eventual physical contact.

More info on our online community HUMAN-ET ONE

 


WIE IS BASHAR ?

Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani.
Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
We delen (letterlijk) veel van ons DNA met deze beschaving en hun beschaving evolueert nu naar de 5e dimensie en in samenwerking met de beschaving van Sirius als hun mentor hebben zij sinds geruime tijd contact en interactie met mensen op onze planeet, vaak als mentor of gids.

Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 30 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt.
Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm!
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.

Supergezellig en inspirerend om tijdens met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.

Meer info over Bashar in onze bibliotheek !
 

TIJDSTIP

Vanaf 19.25 uur worden jullie online ontvangen door Philip en Jacqueline en om 19.30 start de film.

Data najaar 2021

- dinsdag 14 September 2021
- dinsdag 12 Oktober 2021
- dinsdag 16 November 2021
- dinsdag 14 December 2021

TOEGANGSPRIJS

De toegangsprijs voor deze avond is € 7,50 en wordt achteraf gefactureerd.
De avond wordt verzorgd door Jacqueline en Philip (Healing Centre Beyond Medicine), start om 19.30 uur en rond 22.00 uur ronden we samen af.


AANMELDEN

Je kunt andere community leden te laten weten dat jij erbij bent met de RSVP knoppen (I'm going ... :-))

Om je definitief aan te melden, ga naar BUITENAARDS ONLINE FILMAVONDJE of klik de button hieronder.
Nadat je daar je gegevens hebt ingevuld ontvang je automatisch een link naar de FilmAvond (met replay).


 

Téléphone
Email
Site internet
Adresse
Wolfhezerweg 31, 6874 AA Wolfheze

 

Carte