Weekend Retraite - Channeling

HOLIDAY / RETRAITE
0
BeyondMedicine_PathFinder_Retraite2
Date: 9 juin 2018 10:00 - 10 juin 2018 16:00

Lieu: de Schaapshoeve  |  Ville: Langenboom, Netherlands

Weekend Retraite - Channeling
Zaterdag 9 en Zondag 10 Juni 2018

In dit weekend gaan we aan de slag met channeling. Wat is channeling eigenlijk, hoe werkt dit en moet je niet een speciale gave hebben om te kunnen channelen?
Ja, je moet inderdaad een speciale gave hebben ... en het goede nieuws is ... die gave hebben we als mens allemaal!

In dit weekend gaan we diep in op 'channeling-states' en zullen we met behulp van verschillende technieken en methoden je in contact brengen met een stuk gereedschap dat al die tijd in je 'tool-kit' heeft gezeten en je wellicht nog niet bewust hebt gebruikt.
We zeggen met nadruk bewust, want je gaat je herinneren wanneer je in je dagelijkse leven al gebruik maakt van deze 'channeling-state'.

Ook werken we aan het bewust worden van je energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam en leer je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

Het doel van de Weekend Retraites is je bewust in contact te brengen met je multidimensionaliteit en de vermogens te ontwikkelen die je als mens hier op Aarde weer mag gaan ontdekken (letterlijk ont-dekken), zodat je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Tijdens de Week Retraites in La Vie Tara krijgen de deelnemers de mogelijkheid de Reconnection te doen, een individueel proces van activatie van codes, energiebanen en energiepunten die het werken met nieuwe, hoogfrequente energieën in een stroomversnelling brengt.
Deze weekenden zijn echter te kort om de Reconnection voor iedere deelnemer van de groep te doen en zijn daarom geen onderdeel van dit weekend.
We bieden je een korting van 75,- euro aan op dit weekend indien je voorafgaand aan dit weekend de Reconnection in onze praktijk komt doen.

Het hebben gedaan van de Reconnection is zeker geen randvoorwaarde voor dit weekend, het is een prachtige persoonlijke voorbereiding in het gaan ervaren van deze nieuwe, transformerende energieën en je eigen vermogens.
Meer informatie over de Reconnection kun je overigens lezen op onze pagina THE RECONNECTION.

Om deze processen in dit weekend te ondersteunen brengen Jacqueline, Philip en Manon (allen ET-Healers) je in nauw contact met buitenaardsen beschavingen door middel van channeling met onze buitenaardse gidsen, Stargate Experiences en healing sessies met Buitenaardse Teams.

Tijdens deze sessies zul je (her-)ontdekken dat je een multidimensionaal wezen bent, dat je zelf in staat bent contact te maken met de bron-energieën en met de vele liefdevolle wezens die er zijn.
En dat deze wezens het niet voor je kunnen of zullen doen, maar je met liefde willen helpen en inzichten willen geven, als je ze daartoe uitnodigt.
Iedereen loopt zijn eigen pad, maar je loopt je pad nooit alleen !

Kortom ... een weekend met een focus op healing en

~ Het ervaren van (je eigen) energieën
~ Groepshealingen
~ Contact met liefdevolle wezens in andere dimensies
~ Stargate Meditaties met DNA-Activities
~ Channelingen
~ Stargate Experiences  

Een weekend is eigenlijk te kort ... maar er komen vervolg weekenden !
Ga jij mee ?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via

Dit weekend wordt aangeboden voor 255,- euro en bestaat uit de zaterdag (ochtend, middag en avond) en de zondag (ochtend en middag) en is inclusief koffie, thee, lunches en het diner op zaterdagavond.
Om de prijs voor elke beurs aantrekkelijk te houden is de overnachting (en ontbijt) niet inbegrepen.

In de directe omgeving bestaan meerdere mogelijkheden van een B&B.

Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende weekenden zijn houden we de groep tot maximaal 10 deelnemers om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden waar dat nodig is.

We ontvangen je graag op de prachtige locatie van 
De Schaapshoeve 
Schaapsdijkweg 20a
5453 SE Langenboom
www.deschaapshoeve.nl

 

Téléphone
Email
Site internet
Adresse
Schaapsdijkweg 20
5453 SE Langenboom, Netherlands

 

Carte