Dag Workshop - Time for (Self-) Healing

HOLIDAY / RETRAITE
0
BeyondMedicine_PathFinder_Retraite2
Date: 03 March 2018 10:00 - 17:00

Venue: Healing Centre Beyond Medicine  |  City: Wolfheze, Netherlands

Dag Workshop - Time for Healing
Zaterdag 3 Maart 2018

Op deze dag gaan we aan de slag met (self-) healing. Wat is healing eigenlijk en wat is dan selfhealing, hoe werkt dit en meer.
Ook werken we aan het bewust worden van je energievelden, het gaan voelen stromen van deze energieën in je lichaam en leer je hoe je dit proces verder kunt activeren en hoe je deze energieën kunt gebruiken voor (self-)healing.

Het doel van deze dag is je in bewust contact te brengen met je multidimensionaliteit en de vermogens te ontwikkelen die je als mens hier op Aarde weer mag gaan ontdekken (letterlijk ont-dekken), zodat je je weer gaat herinneren wie je werkelijk bent en waarvoor je hier naar toe bent gekomen.

Een ander boeiend verschijnsel is dat veel mensen sensitiever worden voor informatie (en aanwezigheid van liefdevolle, behulpzame wezens) uit andere dimensies en ook met dit fenomeen kunnen we dit weekend gaan verkennen.
Sommigen noemen dit channelen, anderen noemen dit contact met je gids, helder weten, helder horen, helder zien ... maakt niet zoveel uit hoe je het noemt ... het gaat om de verbinding en het uitwisselen van informatie.

Om deze processen verder te ondersteunen brengen Jacqueline, Philip en Manon (allen ET-Healers) je in nauw contact met buitenaardsen beschavingen door middel van channeling met onze buitenaardse gidsen, Stargate Experiences en healing sessies met Buitenaardse Teams.

Tijdens deze sessies zul je (her-)ontdekken dat je een multidimensionaal wezen bent, dat je zelf in staat bent contact te maken met de bron-energieën en met de vele liefdevolle wezens die er zijn.
En dat deze wezens het niet voor je kunnen of zullen doen, maar je met liefde willen helpen en inzichten willen geven, als je ze daartoe uitnodigt.
Iedereen loopt zijn eigen pad, maar je loopt je pad nooit alleen !

Kortom ... een dag met een focus op healing en

~ Het ervaren van (je eigen) energieën
~ Groepshealingen en Selfhealingen
~ Contact met liefdevolle wezens in andere dimensies
~ Stargate Experiences met DNA-Activities
~ Channelingen

Kom jij ook ?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via
Deze dag wordt aangeboden voor 85,- euro en is inclusief koffie en thee. Gelieve zelf een lunch mee te nemen.

Omdat we weten dat dit mooie, intensieve en transformerende weekenden zijn houden we de groep tot maximaal 12 deelnemers om ieder ook persoonlijk te kunnen begeleiden waar dat nodig is.

We ontvangen je graag op de prachtige locatie van onze praktijk
Healing Centre Beyond Medicine
Wolfhezerweg 31
6874 AA WOLFHEZE

 

Address
Wolfhezerweg 31
6874 AA Wolfheze, Netherlands

 

Map